Detta med rosa och pojkar!

För ett tag sedan lade jag ut bilder på min son när han bär prinsessaklänning. Jag väntade mig kommentarer som "Åh vad vacker han är, sin syster upp idagen".
Men jag fick en kommentar som jag inte godkände eftersom den var väldigt löjlig.
Kommer inte ihåg ordagrant vad det stod men det handlade om att jag gav min sin men för livet och att jag nnu har gjort honom till homosexuell.
Homosexuell? För att han bär en klänning?

För det fösrta så kan man inte göra någon till homosexuell. Jag tror man föds homosexuell.
För det andr, vad får hn för men i livet av att bära något prinsessigt?

Min son har fram till för någon månad sedan älskat rosa, glitter och allt annat som min dotter har haft. Jag tror att det handlade om att han ville ha det som storasyster hade. Jag lät honom bära tiaror, nagellack och fjäderboar och tyckte att han var väldigt vacker i det. Varför neka till det, varför förbjuda honom det?

Nu har han hittat sig själv mer och mer och helt utan påverkan av mig så har han valt att hellre leka med bilar och bollar. Han älskar det och kan sitta länge på golvet och köra med bilen. HAn leker fortfarande med nallar och dockor men storasyster påverkar inte honom lika mycket nu som förut. Han gör sina egna val och vet vad just han gillar och vill göra.

Kommer han vilja gå med prinsessaklänning när han är tre år med så är det klart han ska få det eller hur?
Vill han gå med det när han är 20 år med, så är även det självklart att han får göra det.

Bara för att han går med klänning, betyder det inte att han är homosexuell nu. Skulle det nu visa sig att han är det, vad gör det då isf?


Min nya brunkräm.



Ikväll har jag gjort ansiktsmask på mig själv. Lermask. Den är jätte bra och man blir så len och rosig efteråt.

- Mamma är det din nya brunkräm du köpte i stan?
- Nej det här är min ansiktsmask gumman.
- Jaha, jag trodde det var din brunkräm eftersom du var så brun.

Nej som tur var så valde jag en ljusare ton på min foundation!

Andra klippet!

Eddie fick leka och gegga med vatten vid bordet medan jag tog fram saxen en andra gång och klippte upp håret så att pottfrippen försvann. Första gången jag klipper kort på någon men det blev faktiskt bra och han ser nu mer ut som en pojke. Alla tror ju att han är en liten flicka.
Så vacker min prins!


Dagens Pyssel



På rusta säljer dem små förpackningar med julpyssel för bara 39.90. Jag köpte 4 olika pyssel och idag satte vi oss ner och gjorde denna fina ängel. Det var lite pilligt eftersom det skulle sys och jag hade ingen synål hemma men det gick att vika och limma istället.

Du behöver:

- Tygbitar av filt utklippt i former till klänning, hatt och vingar
- Tre träbollar, en stor och två små
- Nål och tråd
- Lite garn till håret.
 

Projekt klippning!

Min son har haft en fruktansvärd hockeyfrilla nu ett tag men jag har inte vågat klippa av det. Att sätta honom hos en frisör skulle inte gå alls så idag åkte saxen fram. Han satte sig i mitt knä och jag fick lattja och låtsas att jag var rädd för tvn och att det hände spännande saker. Snabbt kapade jag av det och hann precis få det kort då han fick myror i brallan.

Det är lite ojämnt och det ska klippas upp men jag får se om jag lyckas i eftermiddag då han sovit eller om det blir en annan dag! Söt är han som vanligt i alla fall!!! Även pottfrisyr klär en skönhet eller hur!?




Söndag!

Här hemma har vi ätit frukost och ska nu börja dagen med att plocka undan det jag blundade för i går.
Sen får vi se vad dagen mer har att bjuda på. Känner för att göra något men det trista vädret bjuder inte på någon lockande inbjudning.

Ha en härlig Söndag!


De små detaljerna.



Mina barn är inne i en period då dom pussas och kramas väldigt mycket med mig här hemma och jag njuter!
Igår i stan kunde jag knappt betala inne på cubus fär Eddies knubbiga händer höll hårt om mina kinder och pussade mig mycket och länge.

Snart kommer det en period då jag inte alls får pussar. Då får jag jaga efter barnen och kasta ner dom på golvet och sno några pussar innan dom sliter sig ur min famn igen. Haha.

De senaste dagarna har Eddie och Nora stängt in sig på Noras rum, satt på julmusik och stått där inne och dansat och mimat till musiken. Idag gick Eddie runt med sin docka och nattade henne i famnen. Precis som storasyster gjort precis innan.

Mina barn gör mig så otroligt lycklig. Varje dag får dom mig att le för småsaker som kanske inte är så speciella för andra men som är magiskt för mig. Det är de små sakerna man minns i slutändan. Detaljer som bygger upp ens hela omgivning och existens. Små detaljer som visar sig vara störst!

Lördag hos oss!

Jag lade ner detta med städningen rätt fort. Hade ingen lust till att plocka och fixa så vi har i stället pysslat och fikat med Jana, Joel och Hugo! Är det ett par som har kvar detta nykära beteende med lite kittel och bus så är det dem två. Underbart att se. Lite avis blir jag ju förståss med!

Efter en tripp till affärn lagade vi mat och parkerade oss sen i soffan med lite choklad och julmust.
När Eddie somnat tog vi fram godispåsen. Han får ännu inte äta det utan får nöja sig med en liten bit choklad ett tag till.

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra. Hoppas det är fint väder så man kan gå ut och hitta på något med barnen.

Ha en härlig Lördagskväll!


Egotid framför kameran!



Testade mitt nya smink idag. Köpte en penna som man skulle skugga efter att ha målat med en slags pensel. Ville testa och se hur man skulle göra innan Lördag så jag inte står där mitt i kaoset och ser förjävlig ut.
Det var lite svårt och jag gjorde nog helt fel men jag får testa igen en annan dag.

Tänkte höra om det finns någon vuxen som vill stå modell för mig!? Jag har ett par ideér som jag vill testa men har ingen modell. Eller kanske någon som har ett stativ och låna ut!?

Storstädning!

Idag försöker jag ha en storstädar dag här hemma men jag har nog fått gjort 38 avbrott för pyssel, matlagning, natta pojken för lunch och en massa annat.

Nu sitter jag ner och passar på att ta en kaffe i lugn och ro medan Eddie sover och Nora fick lov att spela tvspel en liten stund. Ska snart sätta igång att städa igen!

Vad hittar ni på idag allihopa!?


Dagens pyssel i all ära!



Bakgrunden till gårdagens pysselförpackning var så fin och julig med en liten stuga mitt i snön under en stjärnhimel. Sparade den i fall vi skulle kunna göra något med den!

Så idag klistrade Nora fast snögubbar på den och glittrade till den lite extra!
Den blev super fin och ska hänga upp på väggen i hennes rum till jul.

Du behöver:

- En fin julbakgrund
- Pappersbollar o olika storlekar ( vi klippt ut själva)
- Hattar och kvastar av papper ( man kan använda grenar och filt också kanske)
- Klister
- Glitter


Kloka ord


Nu...



...ska jag bädda ner mig och försöka få mig en blund!

God natt på er alla!

Syskonmys denna fredag!



Vi myser framför tvn med lite ostkrokar och tända ljus! Att ränna på stan gör en trött! Så det blir en tidig kväll för barnen medan mamman i huset ska se en bra film!

Flyttat in i tvrummet!



Dessa fina fåtöljer står nu på vårat golv i vardagsrummet. Dem var mindre än jag trodde men väldigt snygga och barnen gillar dem skarpt!

Hittade NADA!

Dagen spenderades i Visby. Hittade en massa saker. Eddie behövde väldigt mycket nytt i sin garderob som sagt så han fick 4 nya långärmade tröjor, en tjocktröja och två par jeans och ett par vinterkängor. Nora ville inte ha något alls nästan utan hittade endast en jättefin lila klänning som hon ska ha på Nicklas fest. Ett par leggings med paljetter längst sidorna hittade hon med men allt anant var inte snyggt.

Jag letade och letade och letade efter något att ha på mig men hittade inget. Såg väl några snygga klänningar men när ska jag använda dem? Jag köper inte en klänning som jag bara kommer använda en gång och sedan låter den hänga i garderoben. Så jag kommer gå upp i "vanliga" kläder i allafall.

Det är ändå inte jag att klä upp mig. Smink köpte jag ialla fall och fick en chock då jag kom till kassan och fick höra hur mycket jag skulle betala! 550 kronor för 4 saker! Sjukt ju. Men det behövdes verkligen eftersom det enda jag hade hemma i sminkväg var ett trasigt solpuder från förra året och en torr mascara.


Dagens Pyssel!



Idag har vi pysslat inför julen! Vi har målat gipsfigurer. Eddie tyckte att det var jätte roligt och målade jätte fint och noga. Nora gillade det med!

Du behöver:

- Gipsfigurer
- Färger
- Pensel

Mitt namn är slösa!

Idag ska vi in med familjen och shoppa i Visby. Jag ska köpa lite fler julklappar till barnen. Lite kläder till både mig och barnen står också på listan. Fick lite extra pengar över denna månaden så det ska spenderas! FLITIGT!

Kom också på att jag behöver smink. Jag äger inget smink här hemma, sist fick jag låna upp Sandras smink.
Outfit till partyt till både mig och Nora och Eddie är istort behov av allt utna kortärmat upptäckte jag i går. Vinterkängor är ett måste till honom nu!

Svammel svammel men pengar och shopping gör mig lycklig.

Sen kväll här hemma!

Vi har haft ljusen tända här hemma, dansat, sjungit och skrattat. Barnen är ännu uppe men ska nu snart sova.
Eddie äter mer och mer nu. Idag åt han en VÄLDIGT stor portion (för att vara han) till middag vid fyra, klockan kvart i sju åt han lite macka och en stor yoghurt och alldeles nyss ville han ha mer så han fick ett mellanmål jag köpte till honom i affären härrom dagen med frukt och ris malat ihop till en fruktmellis. Han åt upp HELA den stora!

Så nu efter en vecka utan tutte börjar han ge med sig och inse att han måste äta mat för att vara mätt och glad.
Matlusten kom i Tisdags förmiddag och sedan dess har han inte haft utbrott och varit rosenrasande och klöst sönder mitt ansikte.

Nätterna är underbara! Han vaknar bara till 1-2 gånger på natten och gnäller lite, dricker lite vatten och somnar sedan om igen. Han rullar runt en hel del och ändrar ställning under natten men han är inte vaken då.

Nej nu ska jag pussa barnen god natt och lägga mig och se en film!


Party party!

Nästa Lördag är det fest för Nicklas. Jag ser verkligen fram emot det och ska in till stan imorgon för att se om jag hittar något snyggt att ha på mig.

Det hade inte varit några problem alls för Eddie att vara utan mig i tre timmar och brydde sig inte alls om mig när jag kom. Mormor är bästisen just nu!

Därför kan jag lugnt stanna kvar ett tag även efter middagen. Nora följer med och äter och efter maten så kommer pappa upp och hämtar henne. Nu när jag inte ammar längre kan jag till och med ta en cider. Men mer än en vågar jag inte ta eftersom det är över 2 år sedan jag drack. Tror inte min kropp klarar så mycket mer.

Några fler som ska dit som läser här inne!??

In till stan utan barn!

Idag ska jag följa med Sandra in till Visby. Mamma ska sitta barnvakt för barnen ett par timmar. Först ska vi på möte och sedan in och kolla julklappar. Blir lite konstigt att vara utan barnen.

Men dom har det super vid mormor. Nästa helg ska jag ju ut så då får vi se hur det går med några timmar i dag och sen flera timmar nästa Lördag!

Letat julklappar i timmar!

Kollar efter julklappar till barnen. Hittat en leksak till Eddie som jag vill ha. En bilbana med massa ljud för 500 kronor. Funderar på att köpa den. Problemet är då var jag ska få plats någonstans. Till Nora är det svårare. Hon har allt redan och hennes rum är fullt. Får inte in en enda leksak till.


Hemmets nya!



Hittade dessa underbart söta glasburkar hos Lottas present affär! 49 kronor styck bara.
Helt underbara och söta.

Tänkte fylla dem med strössel i fina färger och ställa fram då det bjuds glass.
Dem kommer stå framme på hyllan i köket så de syns. Synd att gömma undan!

Dagens pyssel!



Både jag och Nora älskar att pyssla och gör det väldigt ofta här hemma. Idag gjorde vi iordning en massa stenar med glitter och stjärnor. Det blev jätte fint och vi satt länge och pyntade de fina stenarna.

Man behöver:

Stjärnor/paljetter
Glitter i ströform
Stenar i alla möjliga storlekar
Lim (vi körde på hobbylim men funkar bättre med stenlim)


Min underbara syster!



Detta är min syster i ett nötskal! Haha!  Hon bjuder på många tårar, skratt och suckar!!
Älskar henne så väldigt mycket att jag bjuder på dessa bilder tagna i dag.

Två vagnar och en kundvagn!

 

 


 

















I förmiddags packade picknick och gav oss på utflykt med Sandra, Målle, Johanna och Tuva.
Vi plockade sten till dagens pyssel och mumsade gott.

Gick till affärn, köpte lite mer pyssel till stenarna och gick hem till Sandra för att mysa.

Sen har vi varit på middag  hos mamma och pappa, hämtat paket en massa paket från posten. STORA paket kan jag säga och det krävdes två vagnar och en kundvagn att köra hem dem.

Nu ska vi äta kvälls macka innan kudden kallar!

Önskas sällskap!

Vädret är underbart, dagis är stängt och vi ska ge oss ut med kamera och picknick på en härlig utflykt. Förhoppningsvis finns det fler föräldrar som ger sig ut i dag med barnen så man får lite sällskap.

Jag finns på mobilen!


Lugn och sansad!

- Mamma, vet du en sak?
- Nej.
- Idag på dagis så grälade mina kompisar med andra barn som inte fick vara med och leka med oss.
- Jaha? Varför fick dom inte det då?
- Av mig fick dom det men mina kompisar sa att det var redan fullt i våran lek Men vet du mamma?
- Nej vad då!?
Nora står framför mig med en mallig min, näsan upp i vädret och armarn utåt sidorna för att visa hur lugn hon var.
- Jag grälade inte. Jag stod där lugn och sansad!


Haha. Var får hon allt ifrån. Lugn och sansad är inget jag använder mig av. Tror jag!


Cellprov.

Idag var jag nere vid gynekologen och tog cellprover. Jag tror inte att det ska vara några förändringar eller annat men ändå snurrar tanken i huvudet "OM"!?
Tänk om jag har det! Vad är det som säger att just jag blir skonad från denna sjukdom Cancer?
De sista fem åren i mitt liv har väldigt många gått bort i canser. Två väldigt närstående, en nära bekant och många som man bara känt till lite så därpå håll men som ändå har funnits i tankarna då sjukdomen drappat dem eller att den tagit deras liv.

Det finns många "tänk om" här i livet.

Tänk om jagh ade gjort det annorlunda, tänk om jag istället gjort det, tänk om jag en dag kommer lämna mina barn alldeles för tidigt. Tänk om mina barn skulle få växa upp utan sin mamma.

Det som varit kan jag inte förändra och inte heller kan jag styra denna sjukdom. Den drabbar de som minst förtjänar det om jag får säga min mening.

Dessa 2-3 veckor kommer vara jobbiga och nervösa. Hoppas verkligen att dom inte kommer hitta några förändringar.


Johlene, Julius och Junior.

                                           

Klicka på bilderna för att se dem större.

Barnen!

     
     
     
 

Målle!

     
     

Klicka på bilderna för att se dem större!


Första frosten. Fångad på bild!



Imorse när vi vaknade så var det massa frost ute på balkongen som glittrade i alla möjliga färger då solen låg på. Det är ju för himla vackert! Kameran åkte med i väskan då vi skulle ge oss ut. Ville fånga den vackra frosten på bild.

???

Sitter här framför datorn. Börjar skriva på saker som jag sedan suddar bort. Börjar om och suddar ut ännu en gång. Inget intressant alls att skriva om. Som vanligt med andra ord. Trött trots att Eddie bara var vaken en gång i natt. Han har i dag ätit lite mat. Han är hungrig men vägrar allt. Eftersom han är så hungrig så blir han arg och får utbrott. Jag ger inte med mig.

Noll inspiration och noll ork!

Roligt inlägg men är för trött för att radera igen!


All night long!



Dessa fina ungar är mina kusinbarn. Jag har idag fotat dom här i min privata och proffsiga fotostudio.
Många fina bilder och Johlene verkade vara lika van och road som Nora framför kameran! Jätte roligt att fota henne. Skickar bilderna i morgon Lina! Måste plugga i kväll!!!

Skulle egentligen varit på gympa men slutade med att jag inte hade någon barnvakt. Jag får se om det blir av nästa vecka.

Nu ska jag plugga all night long!

12 November flyttar han in!

Den 12 November flyttar Pelle in hos oss! Våran nya prins.
Nora ska få en kattunge. En liten svart söt sak. Jag HATAR katter men Nora har tjatat om att få ett husdjur så väldigt länge nu så jag får ge med mig lite. Nora har kommit på namnet.

Så idag har vi varit och köpt kattlåda, halsband och lite leksaker till den lille. Han är redan bortskämd och Nora längtar SÅÅÅÅ!

Snart kommer Lina och ungarna för att bli fotograferade! Ska bli skoj. Johlene och Nora får leka lite med!!


Eddie äter inget!

Eddie äter ingenting om dagarna. I natt har han inte ätit något utan bara druckit lite vatten men ändå ville han inte ha någon frukost. Inte heller åt han någon lunch eller förmiddagsfrukt. Smakade lite på tårtan men inget mer. Nu har det gått några dagar utan att han har ätit.

Är det vanligt vid amningsslut eller vad kan det bero på!? Börjar bli lite orolig.

Date med morfar och hinderbana!



Halv elva redan ville Eddie sova. Han hämtade nappen, låtsades gäspa och vill ligga på min axel. Slocknade fort gjorde han med och jag lade honom i sin säng. I två timmar sov han gott.

Jag och Nora gjorde då teckningar till Mormor och byggde hinderbana. Vi sprang, hoppade, snurrade, kröp och gick på linan. Efter en timme var jag helt slut men hon hade energi kvar så det räckte för oss båda. Jag fick då vara cirkuskvinnan som presenterade ballerinan, starkaste flickan, roliga clownen, duktiga bebisen och lydiga hunden som hade alla varsitt nummer i våran cirkus.

Lagade sedan mat och väntade in lillebror. När han vaknat och ätit två makaroner så gick vi till affärn, köpte blommor och tog ut pengar. Mamma fick pengar till en tatuering av mig och barnen!

Sen firade vi mamma med tårta och grejer. Morfar och Nora gick på date. BIO! Och vi väntade spänt hemma på att få höra vad filmen handlade om. Eddie såg sin favoritfilm och stod klistrad framför TVn och skrattade åt Molly Mus.

Nora kom hem och hade haft det jätte kul med morfar. Hon hade ätit nästan en hel klubba sa hon stolt!! Mysigt att bara göra något med morfar! Morfar tyckte det var jätte härligt att umgås ensam med sitt stora barnbarn!


MAMMA!!

Idag fyller min mamma år. Underbara fina mamma, GRATTIS!

Jag och barnen älskar dig så otroligt mycket. Det går inte en dag utan att vi tacksamt glädjs och njuter av att få vara nära dig, älskas av dig och ännu mer, ÄLSKA DIG.

Grattis fina mamma!


Oj oj oj!

I natt har Eddie vaknat endast 5 gånger. Inte bett om bröstet och bara varit arg två gånger. Han somnade om antingen på mitt bröst eller själv på kudden. När han var arg somnade han på mig med kinden på bröstet. Han har sin trygghet i bröstet!

Mina bröst är inte sten hårda heller. Lite sorgligt måste jag erkänna. Hade det gått att amma BARA morgon och kväll så hade jag fortsatt i ett år till men nu  var inte fallet så!


Fluffigt moln.

I min förra blogg minns jag att jag fick kommentarer om att jag försöker måla upp en perfekt bild av mitt liv, en bild som inte är sann. För ett liv som mamma är nämligen inte en dans på rosor, vilket jag vill få alla andra att tro tydligen. Jag har tänkt på det nu ett tag. Jag kan inte förstå vad denne person menade eftersom jag skriver endast om det vi gör om dagarna, om det jag känner och funderar över.

Att vara mamma är ingen dans på rosor.
Att vara mamma är det mest härliga, underbara och roligaste som finns att vara. Barnen ger en så mycket glädje, hopp, kärlek och lycka att man skulle kunna dela med sig till hela världen. Jag njuter av att vara med barnen och umgås med dem så mycket som jag gör. Jag älskar att leka med dem och se hur de njuter av tiden jag spenderar med dem.

Men att vara mamma är också den jobbigaste, svåraste, läskigaste och mest krävande uppgiften vi tar på oss här i livet. De små liven som ger oss så mycket gör oss ibland rosenrasande och utmattade.

Det jag ville komma till var att det jag minns på kvällar när jag skriver blogg är de tillfällen som vi skrattat tillsammans, de tillfällen som får en att verkligen njuta av livet som mamma. Att vi kanske haft trotsutbrott eller syskonbråk här hemma, det är något jag inte blickar tillbaka på då jag går igenom dagens händelser. Det är inte det som ploppar upp mina tankar. Därför handlar min blogg inte om det.

Här i min blogg skriver jag om det som jag anser vara viktigast och väger störst. Det som finns i mitt huvud just då när jag skriver mitt inlägg.

Livet kan vara en dans på rosor men man får räkna med att taggarna finns där på väg upp mot rosenbladen.


Beställt julklappar!

Har nu beställt en bobbycar och en bondgård med djur och ljud till Eddie.
Till Nora beställde jag tre olika pyssel, något med mode och papperdockor och en sak till, minns ej vad och två Hello Kitty hus med gubbar till som vi kommer leka med i flera timmar!

Sen är jag klar med leksaker till dem. Sen blir det att åka in på mellandagsrean och handla kläder för pengar dom får i julklapp med. I år blir det inte lika mycet julklappar men det kommer vara dyrare i stället.


Natten.

Eddie somnade ju så gott men vaknade efter en och en halv timme och skrek. Han var arg och ledsen och vägrade bli buren, vägrade vara utan min famn, ville inte ha nappen, men blev arg när jag lade bort den. Till slut satte jag på  Molly Mus och han tystnade. Inte förrän kvart över tre somnade han om och vaknade sedan en gång i timmen fram till klockan 7 och ville ha bröstet.

Nästan ingen sömn alls på två dygn nu med andra ord och jag är trött. Men det går väl snart över hoppas jag.

Mamma och pappa har varit här i dag och hjälpt mig med en massa saker. Satt upp hyllor i Noras rum så att jag kunde få upp alla leksaker lite bättra bla. TACK mamma och pappa!

Vi har nu ätit våfflor med massa vispgrädde. Jätte gott.
'
Imorgon fyller min mamma år. Så i morgon när jag vaknar så ska jag baka tårta!


Nora 22 Oktober- 10

       
     
     
   

Klicka på bilderna för att se dem större.

Eddie 22 Oktober-10

       
     

Klicka på bilderna för att se dem större.

Mycket sluta amma prat!

Men det är det som är starkaste ämnet i mitt liv just nu känns det som. Det är det jag lägger ner störst fokus på nu. Igår kväll lade sig Eddie på kudden bredvid mig, tog på sig täcket och somnade SJÄLV. Natten var jobbig, men han somnade själv. I kväll försökte han en gång få bröstet men det räckte med ett nej och THATS FINE för honom. Jag lade han i min famn och gav honom nappen som han snuttade på tills ögonen började gå i kors, vilket tog 20 sekunder. Då spottade han ut den som somnade.

Nu har han sovit i en timme bredvid mig utan att vakna och vilja snutta. Det går framåt! Hoppas på lite sömn i natt.

Annars har jag skrivit ett manus på BARA dialog. Det var svårt. Men det är klart. Fixat lite med bloggen har jag också gjort. Vill ha mina kategorier under headern men jag vet inte hur man gör det. Någn som kan och vill hjälp mig.
Jobbigt att ha två bloggar så jag funderar på att slå ihop dem iaf. Men det får bli när jag orkar och hinner.

Nu ska jag äta chips och dricka läsk och sen sova. God natt!


Ny bilder!

Idag har jag försökt fota barnen här hemma. Målle var inte stilla, Nora ville inte men Eddie låg eller satt silla och posade så snällt och duktigt. Kanske för att han varit lite trött i dag.

Han har inte fått bröstet idag. Han har försökt och haft STORA utbrott som hållit i sig länge. Men denna gången är jag bestämd. Nu får det vara stopp. Inte bara för min skull utan även för honom. Lättare att säga nej när man verkligen är säker på sitt beslut. Tidigare har jag inte vetat riktigt hur jag kände inför detta. Men nu jävlar.
Han har fått bröstet 2 gånger på 2 dygn nu. Det är väldigt stor skillnad mot 60 gånger per dygn.

Men nu till det jag skulle in och skriva. Nya bilder finns att titta på hos min fotoblogg.

fotomedlinda.blogg.se


God morgon världen!

JAG ÄR TRÖTT. Jana sa igår att andra dagen kommer som ett bakslag. Och visst gjorde det det!
Eddie har varit arg och ledsen till och från hela natten. Jag har vaggat honom och tröstat honom så gott jag kunnat utan att ge bröstet. När klockan var halv fyra hade jag ännu inte fått lägga ner huvudet på kudden så jag gav upp. Jag ångrar det nu, för nu får vi väl börja om eller?

Men just då var jag helt slut och trött både psykist och fysiskt så jag gav han bröstet och han somnade direkt och sov sedan i fyra timmar utan att vakna en enda gång.

Men vi klarar detta jag och min son.


Kvällsbus och syskonmys!











Barnen är ännu vakna och verkar inte alls vara trötta. Eddie sov LÅNG middag idag och Nora vill vara uppe eftersom hon är ledig i morgon. Barnen har busat och rullat runt här på golvet. De har mumsat yoghurt och pussats. En mysig kväll hos familjen Larsson!

Detox!

Nu när Eddie inte snuttar längre så kan jag börja med min diet utan att oroa mig för  att han inte får i sig tillräkligt med näring genom mina bröst.
Så imorgon börjar jag med att rensa min kropp i några dagar. Rensa bort allt de jag inte tål som får min kropp att se ut som den gör. Bara frukt och grönt och vatten kommer jag äta. inget kaffe, fett och annat som samlar "gifter" i min kropp. En rensning!

Så imorgon blir det fruktsallad till frukost med kiwi, banan, mandarin och honungsmelon. Längtar redan!
Om jag tappar några kilon på kuppen så blir jag ännu gladare!

Dagens fotomodell. Junior!









Mitt fina kusinbarn bara sov och sov och sov i dag när dom var här. Så liten och så fin så fin.
På Måndag ska jag fota alla Linas barn! Syskonfoto!


Än så länge inte en droppe!

Eddie har inte bett om det direkt och inte heller fått det. Inte en droppe mjölk! Han vill gärna gosa med tutten och gnida in näsan och kinden i den men han försöker inte ens ju! Vilken duktig liten kille jag har.
Jag har pumpat ut två gånger, bara några droppar så det lättar lite på trycket men annars så känns det bra nu. Bara ena bröstet som är stort och hårt. Andra är litet och mjukt. Ser helt sjukt ut.

Mamma och pappa har varit här på middag. Barnen skrek av glädje då dom kom upp för trappan. Hel underbart lyckliga. Dom har inte setts sen i Lördags och har tydligen saknat dom VÄLDIGT mycket!

Imorgon ska vi in till stan en sväng.


En dag av bröstont och fika!

Förmiddagen bestod av fika med Jana, Lina, syster och Maria med alla barn. Jag gnällde över mina bröst som gör ont jag bara rör armarna. Gick sen och hämtade en glad Nora som haft ddet jätte bra på dagis idag.

Handlade sen tacos och nu ligger Eddie och sover, Nora spelar tvspel en stund. Jag kollar mail och skola innan jag ska plocka lite här hemma och invänta johanna som kommer på en fika sen!

Vad har ni gjort!?

Första natten!

Han sov väl faktiskt ganska bra. Bättre än jag trodde. Men jag låg och grät i värk nästan. Brösten var sten hårda klockan 3 och gjorde så jävla ont. Febern började komma och mjölkstockning var på ingång. Kunde inte ha täcket på brösten och Eddie vaknade och ville ligga med kinden och gosa på dem för att lugna ner sig igen mellan skrikattackerna.

Jag försökte handmjölka men det kom inte en droppe. Det gjorde bara riktigt ont. Pumpen lika så. FY FAN säger jag! Så gott folk klockan tjugo i fem klarade jag inte mer utan Eddie fick tömma båda brösten. Trodde att jag gjorde fel där men nu på morgonen så accepterade han ett nej utan problem.

Hans mungipor åkte ner bara men han bjöd sen på ett leende när han fick sin macka.

Har ni några tips på hur jag ska göra med mina spända bröst!?


Uppbokad!

Nu är det några som hört av sig och vill ha både sig själva och sina barn fotade!! Jätte kul!

Ska spåna på några ideér tills dess!


Första kvällen utan!

Eddie, jag och Nora gick ner till affären förut. Vi struntade i vagnen, Eddie fick gå själv mellan mig och Nora. Stolt och mallig var han. Fick gå med lilla kundvagnen själv som han älskar. Fick välja nya nappflaskor och nappar som han lade ner i vagnen och gick till kassan.

hemma fick han öppna sina nappar och stoppade direkt i munnen, sen dess har han tuggat på dem. Han suger inte på den utan tuggar så jag doppade nappen i yoghurt för att få honom att suga på den i stället och känna att det kan vara mysigt. Då hittade han tekniken och somnade med nappen i munnen i min famn för en liten stund sedan.

Han har haft lite svårt att komma till ro utan tutten en han har inte bett om den heller något mer än de två gånger som han skrek och var arg. Han har legat med sin kind på bröstet och gosat ner sig lite med ett stort leende på läpparna men försökte inte ta ner tröjan.

Vi får se hur nattem blir!


NU JÄVLAR MENAR JAG ALLVAR!

Nu jävlar hörrni så är det dags! Jag känner mig stark och bestämd. Mina bröst klarar inte av detta eviga snuttande, Eddie är trött, jag är trött, Eddie äter DÅLIGT och jag äter JÄMT för att få energi.

Detta gör jag för Eddies skull. Han måste sova och äta bättre.

Han har inte fått något sen klockan 13. Han har haft 2  STORA utbrott och jag har inte fält en enda tår. Visst är det svårt att se hon som arg och ledsen men nu vet jag att det är det bästa för honom. Hade han ammat bara varje kväll och morgon så hade jag kunnat fortsätta ett år till men nu är det 60 gånger per dygn.

Vi har bäddat framför tvn för detta kommer bli en lång natt och då vill jag kunna se TV.


Leka katt och bli klappad!

Det gick jätte bra att lämna Nora i dag! Hon ville vänta in Kajsa men hon kom inte ut innan jag gick men det gick super bra i alla fall. Hon satte sig med Wilma, Lova och Laura och lekte i sanden. Vinkade glatt hej då till mig!
Vissa dagar är hon nog bara trött helt enkelt och då blir det lite jobbigt att släppa taget om mammas hand.

Lina och lilla Junior satt upp hos mig när vi kom hem igen. Vi drack lite LOKA innan vi packade oss ner till fiket och intog en smarrig sen frukost. Johanna och Tuva hängde då på och soffipropp tittade in.

En promenad innan Nora skulle hämtas så Eddie fick sova i vagnen och sen var färden hemåt på ingång.
Hemma har vi lekt katt. Eddie kryper runt på golvet och skriker AAAAAMMM AAAAAAMM och vill att man ska klappa honom. Nora skriker ligg och sitt, tass och snurra runt och Eddie lyder henne som en liten cirkuskatt.

Så underbart roligt att se på när dem leker tillsammans. Så roligt att jag tappar allt jag egentligen ska göra och bara sitter och tittar på dem med ett leende på läpparna.


Dagisfoton!

Är det bara jag som inte fått dagis fotot än!? Alla andra verkar ju ha fått det!

Min fina son!



Så underbart go är han! Jag har inte haft så mycket tid med honom idag då jag fotat alla. Stackarn! Imorgon ska det busas hundra gånger om. Nora frågade om det var dagis imorgon. När hon fick höra att det var det så vart hon sjuk och måste stanna hemma.

Vet att det är en pojke som är väldigt elak mot barnen på dagis. Nora berättar om honom varje dag om vad som händer. Sist så hade han tagit sönderas deras koja och tagit Lovas vantar och kastat iväg dem. En annan gång hade han tagit tag i benen på en liten tjej som satt i soffan och dragit ner henne så hon slog bakhuvudet i golvet. Andra dagar har han knuffat de små bebisarna och kastat ner stolar. Vet att Nora är lite rädd för honom att han ska vara på henne med.

Jaja, jag låter henne inte lura mig igen så hon får gå på dagis i morgon i alla fall. Det är ju bara några timmar och hon hade ju slutat gråta sist hon var ledsen. BIT I HOP LINDA det går över! (Hoppas jag)


Barnen sover!

Barnen sover och jag försöker att skriva scener till en 3 minuters lång film i bara repliker. Det är skit svårt och jag får börja om hela tiden för det går bara inte. Min hjärna vill inte jobba i kväll.
Detta med manus och teater är inte min grej alls. Inte ett dugg roligt heller.
Bara denna vecka och nästa sen byter vi ämne.

Fan när jag inte kan det jag ska kunna så känner jag mig värdelös och vill bara ge upp. Men man kan inte krypa under stolen och ge upp varje gång det blir svårt. Jag går denna utbildning för att lära mig skriva på alla plan. För att lära mig och utveckla mina tankar kring just skrivandet.

Nej keep it up Linda!


Idag då då!



Församlingshemmet på förmiddagen där vi fikade med Sandra, Lina, Pauline, Marit, Maria och alla barnen. Lite musik blev det med! Även idag hoppade vi små grodorna.

Hem, fick Eddie att somna MED NAPP. Efter han sovit kom Sandra och Målle, Johanna och Tuva.
Det skulle fotas! Nora var på tur först! Mina favoritbilder på henne finns på:

fotomedlinda.blogg.se

Johanna och Tuva fotades med! Sen var det några fler bilder på Sandra och Målle som skulle fotas. Får se om jag lägger upp några bilder på dem här eller bara på fotobloggen. Någon liten bild får ni säkert här med.

Annars har dagen varit lugn och mysig. Vi har dansat till hög volym och sjungit så grannarna storknat tror jag!

Smakprov på bilderna!











Idag har jag fotat min dotter!
honÄLSKAR det och jag satt med käften öppen då jag såg hur gjorde ny pose vid varje kort. Var har hon lärt sig det? Inte av mig iaf! Så otroligt jävla duktig och jag är så stolt över henne.

Resten kommer upp på min fotoblogg senare fotomedlinda.blogg.se

Kommer även upp bilder på Tuva, Johanna, sandra och Målle!

Godmorgon!

Kaffet puttrar, barnen äter frukostbulle och yoghurt, jag kollar min mail. Väntar på viktig post.

Dagen började med skratt och bus i sängen. Vilda ungar!

Ha en bra dag!


Min son!

Jag har legat bredvid Eddie en stund nu. Jag har kliat honom sakta på benen och tittat på honom. Hans ögon har hållit kvar blicken i mina under hela tiden. Inte ett ord har han sagt och inte rört en fena.
De stor bruna mörka ögonen (idag är dom bruna, imorgon kanske blå) är så vackra. De vackraste ögon jag någonsin sett måste jag säga.

Nu ska jag hoppa i säng och sova tidigt. En dag i morgon med!

God natt!


fotomedlinda.blogg.se

Istället för att göra inläggen milslånga med massa bilder så har jag nu skapat en ny blogg där bara mina bilder kommer upp. Inte vardagliga bilder utan de jag arbetat lite extra med.

fotomedlinda.blogg.se

KUL



Alla bilder blev underbara och jag sitter och leker lite med dem nu. Jätte kul!


Våran måndag



Jana och Hugo kom hit i förmiddags och fikade lite. Sandra och Målle kom upp med. Pojkarna busade och vi snackade. Vif elva tiden var Hugo trött och ville sussa så dem åkte hem och Sandra kastade av sig tröjan och jag tog fram kameran. Korten blev jätte fina och en av bilderna ska jag förstora och hänga på väggen här hemma.

Imorgon ska vi försöka att hinna med att fota lite mera och lite annat. Om tiden finns vill säga.

Dagen på dagis hade gått bra för Nora. Hon hade inte varit ledsen så länge efter det att jag gått. Vilket var skönt att höra. Efter hämtning så gick vi och köpte garn för att pyssla lite här hemma. Vi gjorde toarullegubbar och garnbollar. Blev jätte fint.

Sen har vi hunnit med att leka i barbiehuset, haft restaurang, lekt hundar och katter, prinsar och prinsessor och fikat med syster och familj. Barnen är trötta men Eddie vägrar sova och komma till ro.
Imorgon är Nora ledig från dagis och vi ska till församlingshemmet.

Ha en bra kväll!

Min vackra syster och systerson!










Jag har tagit massa foton på min syster och Målle i dag! Blev så underbart vackra!
Här är några av dem och jag tror att syster lägger upp några fler på sin blogg snart!

Lämnade ledsen Nora!

Nora var ledsen när jag gick ifrån dagis idag. Inte jätte ledsen men tårarna rann.

- Ska du krama mamma hejdå och sen komma till mig? frågade hennes fröken Kajsa och utan problem så nickade hon, pussade mig och kramade mig och gick sen till kajsa och tog hennes hand. Hon torkade tårarna och jag stal en puss till innan jag gick mot grinden.

Det känns inte alls bra att lämna henne när hon är ledsen. Jag fick bita mig i hårt i kinden för att inte börja gråta själv. Jag har väldigt lätt för att gråta. Det krävs inte mycket så sitter jag där och lipar.
Nu ser jag bara henne framför mig då hon kramade om mig hårt och bad mig stanna. Fy fan va jag mår dåligt av det. Men jag hoppas att det gick över fort och att hon nu leker med sina kompisar.

Dom ringer förhoppningsvis om det inte är bra med henne. Stackars min underbara lilla tjej. Min fina dotter!

Väldigt väldigt trött

Mina ögon svider och tåras! Jag är trött!
Men drar mig för att släcka och sova in i det sista trots att jag vet att jag borde passa på att sova när barnen gör det. Kvällarna är min egen tid. Då kan jag se en film, kolla datorn och läsa lite bloggar. Bara sitta ner utan en massa måsten. Kvällar som denna då jag inte heller behöver plugga är guld värda.
Jag vill bara sitta och njuta av min egen tid. Men som sagt. Jag är för trött för att njuta av den nu! Haha!

Kollar julklappar till ungarna. Vet inte riktigt vad jag ska köpa till dem. En bil som Eddie kan köra runt med står på listan och en bondgård med massa djur ska jag kolla efter. Till Nora vet jag ännu inte. Hon har allt i leksaksväg så lite pyssel och smått får det väl bli. Något mer till pet shop kanske!?

Planerar inför den 6 november med. Nora ska följa med på festen säger hon! Givetvis får hon detav mig. Under middagen blir det ju lugnt och ingen dricka mer än något glas vin för alla tror jag. När vi ätit klart och minglat lite så åker vi hem till lillebror och fortsätter partyt hos oss.

Nej kudden kallar.


Brännande ansiktsmask!

Jag lade en ansiktsmask ikväll. En med vindruveolja i tror jag det var. Gjorde rent huden innan och smetade på. Efter en minut började det bränna i hela ansiktet och när jag tittade i spegeln var jag helt röd om kinderna. Jaja, tänkte jag. Det ska väl kännas så när porerna rensas.

Nu, några timmar efter att jag skjölt av den så är jag svullen, huden kokar och jag är knallröd om kinderna. Allergisk eller?


Pappadag!

















Klockan 11 gick jag och barnen till förskolans lekplats där vi lekte en timme innan Andreas, Marie och Lova kom för att hålla oss sällskap. Eddie var lite blyg för Andreas men bjöd gärna lillasyster lova på sandsaft och annat.

Vi drack lite kaffe, lekte i kiosken och Nora lekte att vi var hennes små grisar. En lyckad stund i parken.

Väl hemma ville Nora bara ta det lugnt så vi har pysslat och spelat spel. Inget mer spännande har hänt trr jag så jag avslutar här.

God morgon soliga Söndag!

Solen strålar utanför fönstret. Vi tog sovmorgon till klockan åtta och snart ska vi bege oss för att möta Andreas, Marie och Lova. Eddie ska få träffa pappa och det gör mig så glad att dom nu också ska få bygga upp en relation.  Provade lite smått i går om han ville gå till Andreas själv men det gick inte alls. Därför få jag följa med i dag.

Efter några möten kommer han nog snart kunna gå med själv och busa.

Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda!? Lite städning i eftermiddag kanske!?


Sessan är hemma igen!

Lite före fem kom Nora hem! Hon har haft det jätte roligt och ätit gott! En lyckad födelsedagsfest i efterskott tyckte hon. Imorgon blir det en snabb stund med pappa innan dom måste åka hem igen!

Nu ska vi spela HUGO och mysa med chips och lördagsgodis.

Vad gör ni alla denna lördagskvällen?

Någon?

Någon som har en Bobby Car eller liknande som dom vill sälja!?

Halva drömmen klar!

Sen jag var 14-15 år så har jag sagt att en vacker dag så vill jag sitta med ett glas vin i handen, glasögon på näsan, med min bärbara dator framför mig och skria för fullt min stora bok och samtidigt kunna blicka ner över havet.

Jag har min bärbara, jag kämpar för att bli författare och jag har en helt underbar havsutsikt där jag ser vågorna bana och solens glittrande strålar speglas i vattnet! Det är en magisk utsikt och jag ÄLSKAR den och jag älskar känslan jag får då jag ser ut genom fönstret eller står uppe på min balkong.


Pappa och Nora!

Nora är med sin pappa i dag! Dom ska fira att hon fyllt 5 år.
Vi körde in henne till Visby där han hämtade henne utanför Willys. Dom skulle nog till farmor och öppna paket tror jag. Hon har inte sagt något om att han inte varit nere förrän nu men det syndes på henne att hon saknat honom då hon hoppade upp i hans famn och kramades länge. Det gör mig väldigt lycklig med.
Även om dom inte ses så ofta som vi alla hade velat så et jag att hon har honom, han finns där för henne i vått och torrt trots avståndet.

Imorgon ska Eddie få träffa honom en stund med. Vi har lärt Eddie att säga pappa här hemma så vi får hoppas att han ropar efter Andreas i morgon! Lillasyster är ju med nere så det ska busas kan jag tänka mig!

Det är väldigt tomt utan min sessa här hemma och jag klättrar på väggarna. Jag har packat upp varor, helt i mig LOKA och fått Eddie att sova. Nu sitter jag i min ensamhet i den tysta lägenheten och vet inte vad jag ska hitta på.
Klockan fem är Nora hemma igen så då ska vi leka i tältet och ha kul!


HUGO TV spel



Jag och barnen spelar TV spel! Hugo!
Jag rör mig med kontrollen. Hoppar hugo så hoppar jag, skriker hugo så skriker jag. Nora skrattar så hon nästan kissar på sig och Eddie hejar och  ger mig give five!
Det är ett jätte roligt spel.

Snart ska barnen sova och jag ska passa på att slappna av i min ensamhet till en bra film. Börjar känna av halsont. Typiskt!

Barnen flyttar ut! :(





Mormor och morfar kom hem med varsitt stort tält till barnen idag. Dem har lekt med dem hela dagen. Jag och Eddie har varit riddare och slagits om den sköna prinsessans hjärta som bodde i det rosa slottet. Häxan kom med en hemsk trolldryck som fick prinsessan att sova i hundra år. Prinsen dödade häxan och leken fortsatte!

Barnen satt till och med och åt sin pizza i sina nya hem! Dom har skaffat nytt hushålle säger Nora!


Freddagsmys!







Vi gick ut i höstvädre även i dag och hade lite bus i löven. Hösten är för vacker i alla färger!

Efter så gick vi hem till mamma och pappa som kom hem ifrån Ullared. De har varit där och köpt en massa julklappar och annat skoj. Dom hade köpt en massa fina saker till barnen. Bland annat Pet Shop till Nora, ett hus och en massa figurer. Hon kommer bli så glad så.

Nu har vi varit och köpt pizza som vi ska anjuta om en liten stund. Efetr det väntar ostbollar och läsk framför någon bra Disney film. Fredagsmyset har börjat!

Lilla fotomodellen Tuva












Dagens fotomodell Tuva! Idag har jag fotat lilla charmtrollet lite. Nästa vecka ska vi köra en riktig fotograferingsdag med Johanna och Tuva. Naked photos!!!

Har många fler bilder som blev bra men hann inte mer nu. Säg till vilka du vill ha johanna!

Snö





Nu ska jag krypa ner under täcket och sova! Imorgon ska vi inte göra något speciellt alls.

Risk för snö på lördag hörde jag någon säga! Redan?

Pluggat klart!



Pluggat klart för denna vecka så nu ska jag fortsätta leka lite med mina kort! Becky kom med ett förslag. Jag vet att det är några som undrar hur jag gör med mina bilder. Vilka verktyg och inställningar jag använder. Skulle ni vara intresserade av att lära er? Jag kan visa steg för steg utifrån originalbilden.


Svårt att sluta!



Det är så svårt att sluta leka med bilderna då man hittar massa nya saker man kan göra med dem. Men nu MÅSTE jag plugga!

Bytt design!

Nu har jag fixat ny header och ny design! Är väl inte riktigt nöjd men jag får fixa mer sen.

Ser det bra ut hos er med eller är det något som är fel?

Höstpromenad!













Solen tittade fram så fint och jag var sugen på att packa på oss kläder och gå ut så barnen fick leka och jag fick fota lite. Härrom dagen när jag gick till Gyle så såg jag hästarna som stod ute på väg dit. Tänkte att barnen  ville dit och titta. Det är en bit och det blåste en hel del. Vi hann se dem 10 sekunder innan ägaren tog in dem i stallet.

Vände då och gick ner mot vattnet för att ha lövkrig och vagnrally. Gungade lite och lekte lite i sandlådan nere i semesterbyn.

Tillslut blev det för kallt så vi gick hem. Men hösten är mysig och otroligt vacker. Även om jag tycker att det kan vara lite varmare.

Syskonmys!



Eddie har inte velat sova på hela dagen. Vi försökte med allt. Nora lade sig med honom i hans säng och läste bok för honom. Han fick en napp och lekte glatt bebis med henne ett tag och lyssnade på sagan och Snövet och de sju dvärgarna. Napp brukar han ju inte annars ha men älskar att leka bebis med syster. Där låg dom en kvart tror jag innan Nora tröttnade. Jag satt på sängen bredvid dem och njöt av att bara titta på mina små barn som så gulligt gosade tillsammans under varma täcket och läste bok. Nora är en underbar storasyster och skulle göra allt för sin lillebror. Jag är väldigt stolt över henne. Väldigt stolt!

Dagen hittills!

I morse knackade Jana på dörren. Det var ett bra tag sedan vi sågs över en fika så det var roligt.
Vi bestämde oss för att dra ihop ett tjejgäng och ha en stor tjejfest nu snart och hitta på något kul. Några förslag på vad man kan göra!?

Vid lunch kom Pauline, Oliver, Johanna, Sandra och Målle. Jag stekte pannkakor, kokade kaffe, roade barn och var allmänt otroligt vimsig och orden snubblade på tungan! Haha, sömnbristen börjar komma i kapp mig tror jag!

Eddie borde sova men han vill inte! ABSOLUT inte! Funderar på att gå ut i solen, fota och mysa lite. Då borde han somna eller.

Hoppas dagen har varit bra för er alla!

Knåpar!

Jag skriver på ett inlägg som måste förklaras med rätt ord annars kan det bli missförstånd. Hur jag än skriver så blir det fel, eller kan låta fel. Jag skriver några rader och sedan raderar jag det.  Skriver några till och läser dem hundra gånger för att kanske komma på något som människor kan läsa mellan raderna.

Alltså jag vill berätta om en sak. En sak som gör mig arg och ledsen. En sak som väcker många känslor inom mig. Ibland är de goda känslor, ibland egoistiska känslor. Men det är något som gnager mig i huvudet hela tiden. Något som kan få andra att höja ögonbrynen och nicka förståeligt, medan andra vill döda mig för det (liten överdrift)

Så jag skippar det ikväll och ser om det kommer ett inlägg imorgon istället! Håll ögonen öppna för många kommer tycka detta är spännande om jag väljer rätt väg!

Dåligt med kommentarer!

Det är så många som är inne och läser på min blogg men det kommer sällan kommentarer. Vad ska man skriva för att få en fin liten stämpel och se vem ni är!?

Att skriva manus!

Att skriva manus är inte så svårt som jag trodde det skulle vara men jag har ändå lite svårigheter med det. I ett manus ska man beskriva en scen. Man ska beskriva människorna, rekvesitan och handlingar. Jag som älskar att skriva ner känslor, lukter óch ljuva miljöbeskrivningar, det är svårt att inte halka in på den banan.

Men en manusförfattare blir jag nog aldrig. Eller jo kanske. Att skriva årets julkalender har varit en dröm för mig i många år.

Vad är en dröm? Upfyller ni den? Kämpar ni för den? 

Saknar min mage!!



Ibland kan jag sakna min mage! Längtar så mycket efter att bli gravid igen. Det var en riktig pain in the ass sist men ändå vill jag gå egenom det igen!
Helst NU!

Längtar till jul!

Är det bara jag som längtar till julen!?

Jag längtar till första advent, lucia, bakning, snön, julmusiken, ja ALLT som har med julen att göra. Det är en sådan mysig och magisk tid. Pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. I år ska vi för första gången i historien fira hemma hos mig och min lilla familj. Det ska bli jätte kul. Maten kommer dock äta hemma hos mamma och pappa eftersom mormor och morfar ska äta med oss som alla andra år. Morfar kommer inte upp för de trappor vi har här.

Många julklappar är redan påväg hem! Lite petshop, mysig tält, bilar och annat skoj. Tänkte inte köpa så mycket leksaker i år utan mest gå in för kläder.


PIGG!!!!

Igår bad jag till gudarna (fast jag inte tror på dem) att jag skulle få sova! I alla fall liiiite, inte för mycket begärt tyckte jag. Eddie vaknade 9 gånger (bara) han snuttade 2 sekunder och lade sig sen på sin egen kudde med ryggen mot mig och somnade om SJÄLV! Annars ligger han vid bröstet till han somnat in ordentligt och jag kan lägga ner honom!

VA!!?? Hoppas det håller i sig!

Med andra ord är jag pigg i dag (nåja, piggare än jag varit förut under dessa 6 veckor) så jag har städat toan. Skurat golv och allt. Orkade dock inte ta alla kakelväggar, duschväggen eller spegeldörrarna emn det får bli ett projekt vid julstädningen!

Nora är hemma från dagis och har legat hela dagen på madrassen framför tvn. Ätit en macka nyss och en isglass. Eddie börjar se hängig ut i ögonen och snoret rinner!

Ska ta och städa köket och Noras rum sen med! Idag är jag på städarhumör!

Stackars min dotter!

Nora somnade tidigt och VÄLDIGT snabbt. Vaknade nu för en liten stund sedan och är helt tjock i halsen, hostar som bara den och snorar. Som tur var så sprang jag och köpte isglass förut för jag kände på mig att detta skulle ske. Så hon sitter nu här bredvid mig och ser på Desperata husfruar med en glass i handen. Hon kan knappt prata lilla gumman. Hoppas det går över fort och att hon är på fötterna till helgen igen.

Jag ska nu leta reda på lite kläder som jag ska beställa till festen den 6 november. Nicklas fyller ju 25! Ska leta reda på något som vi ska ge honom med såklart.
Någon annan som ska dit!?


Svartvita bilder!



Lite piggare!

Nora har legat på soffan hela eftermiddagen och kvällen. Ögonen är glansiga och hostan låter jobbig och torr. Sandra och Målle har varit uppe och ätit lax med oss. Jätte gott var det.

Jag har fått tagit en lång skön dusch medan barnen suttit och sett på bompa. Jag hann till och med raka benen och smörja in mig i lugn och ro! det var väldigt länge sedan kan jag säga. Dom satt där inne tillsammans hela tiden och myste. Vilka underbara ungar jag har!

Nu ska vi se lite film innan barnen somnar och jag ska börja plugga! Manusveckor nu och det är lite knepigt kan jag säga. Men gud så kul det är att plugga det man brinner för! Helt underbart!

Mannen i mitt liv!


Nora sjuk!

Noras hosta blir bara sämre och sämre. Ögonen börjar bli glansiga. Jag har väntat på att förkylningen skulle bryta ut. Hoppas hon kommer vara frisk och pigg till helgen för då kommer hennes pappa ner och ska fira hennes födelsedag i efterskott. Hon ser framemot att träffa sin lillasyster Lova.

Men lite förkylning är ju ingen skada. Bara ingen hög feber kommer!


Trött så att jag gråter!

Jag är så himla trött! Eddie har inte sovit bra på FLERA VECKOR nu. Han sover aldrig längre än 45 minuter i sträck och det tar tid för honom att somna om och komma till ro. Vilket betyder att jag får vara vaken 15 minuter varje gång han vaknar och försöker komma till ro själv innan det är dags igen. Ungefär 25 minuter åt gången får jag sova och det börjar kännas så otroligt tungt. I morse var jag så trött att jag bara ville gråta.

Vi gick ändå till församlingshemmet och sjöng. Vi hoppade små grodorna, nöffade små grisarna, kvackade små ankorna och vandrade som pingvinerna! Haha, jag tycker att det är så underbart roligt att leva ut och få leka igen. Leka som en femåring och glömma beskymmer och tröttheten.
För jag glömmer min trötthet när jag får leka och göra något. Jag klarar av att vara trött och sova minimalt lite men i längden kommer det tillslut ifatt en och man orkar inte mer.

Jag vet inte hur jag ska göra och vad jag ska göra. Sluta amma tvärt säger alla men hur fan ska jag orka ta flera vaken nätter med skrik och tårar och inte få sova alls på flera dygn!? Hur ska jag hinna och orka plugga då?

Eddie vill inte ha tutten för mjölkens skull för det är nästan slut. Han njuter verkligen när han ligger vid bröstet men han mår inte heller bra av det här. Han är också trött. Jag behöver lite hjälp och lite peppning för att orka ta tag i detta!

Att måla med vattenfärg!



Igår på min promenad så plockade jag ¨på mig några stenar hem som jag tänkte vi skulle måla med vattenfärg lite senare. Barnen målade , jag målade och Eddie fick en fantastisk ide om att vi kanske skulle måla varandra. Han målade på Noras hand och skrattade busigt. Kladdet var igång och det målades i ansikte och på magar!!

Vi hade jätte skoj! Mindre roligt när de skulle i badet och tvättas rena!!!


Berg efter berg har jag bestigit.

Det kommer alltid att finnas berg och kullar som gör en tvungen att kämpa lite extra för att komma framåt. Under nio års tid har jag mött toppen på många berg som fått mig att gråta, skaka och till och med spy. Men jag står ändå kvar på båda benen, rak i ryggen och är ännu den jag var då. Jag har min stolthet kvar och vetskapen om att jag har valt de vägar som känts rätt för mig även om det kanske inte har varit rätt i slutändan. JAg ångrar inget jag gjort och chansat på det jag tyckt varit värt att kämpa för.

Man kommer alltid förlora vissa kamper man tar för sig av. Man kan inte vinna jämt och motgångar stärker en.
En dag satte jag mig ner och bestämde mig för att inte blicka bakåt, inte hänga upp mig på det förflutna, utan bara blicka framåt och bygga upp framtiden för mig och barnen med nya ögon. Det förflutna behöver inte spegla framtiden. Just nu pluggar jag till det jag är ämnad till att göra, jag klättrar allt närmre min dröm för var dag som går.

Livet är underbart härligt just nu! Och det är konstigt hur mycket man hinner tänka under två timmars promenad i tystnad och ensamhet. Det var underbart skönt! men nästa gång kanske någon annan vill följa med på långpromenad!?


Rosor till Ludde!











Idag har nora varit på dagis. Det gick som vanligt superbra att lämna och hon sprang iväg med Lova och Lovisa. Russet, gruppen som Nora tillhör, gick ut i skogen idag och lekte i naturen! Nora älskar att vara ute och mysa. Hon tyckte att det var mysigt idag då var en sådan liten grupp som gick ut!

Vid tio somnade Eddie i vagnen så jag passade på att ta en promenad. Gick till Gyle och tillbaka men han vaknade inte, gick och gick och gick. Efter två och en halv timme vaknade Eddie lagom till vi svängde in till dagis för att hämta Nora!

Gick hem, lagade käk med syster och Målle. Sen så åkte vi med mamma och pappa till kykorgården för att lämna rosor till Ludde som skulle fyllt år i dag. Nora klappade på Leifs bild som är inristad i stenen, det gör hon alltid. Eddie klappade duvan vid Håkan och så pyntade de vid Alexandras och lillebrors (mammas lillebror) stenar.

Imorgon är Nora ledig från dagis så vi får se vad vi gör!

Börjar känna mig kass!

JAg har mått lite smått illa under dagen. Nu är jag yr och magen hugger lite. Nora klagade på magont förut. Många verkar vara sjuka i magsjukan. Målle spydde två gånger här uppe på bara en liten stund och en gång till nere vid dem. Något är på gång.

Har inte tid att vara sjuk. Imorgon ska vi ha manusläsning i skolan och det kommer vara ett svårt och tufft kapitell som kommer kräva mycket av mig och min tid.


Sår!



Nora ramlade i går när vi var ute och hoppade från höga höjder. Ett litet skrubbsår som pysslades om och två hellokitty plåster lindrade värken. Idag är hon väldigt stolt över sårskorpan!

Ny header!

frida har hjälpt mig med en ny header! Jag sa vad jag ville ha och hon fixade. Väldigt duktig tjej!!! Tack Frida Malmqvist!!!

Milla och Nallen.... barnbokstema i skolan!

I dag fyller Milla 5 år och ska hålla upp en hel hand i vädret då tanterna i affären frågar hur gammal hon är. I går var hon bara 4 år och var tvungen att vika ner ett finger på handen för att visa dem. Tanterna skulle nog bli förvånade och forma deras läppar till små “o” när hon möter dem nästa gång. Men det är klart, dom kanske inte ens kommer att känna igen henne eftersom hon blivit så stor nu. Milla har ju blivit ett helt år äldre än i går då dom knep hennes kinder vid godisautomaten.

Milla höll på att klä på sig sin födelsedagsklänning som hon skulle ha på sig hela dagen. Det skulle komma massa gäster med stora paket och äta tårta. Milla ställde sig framför spegeln och kollade om hon kände igen sig själv. Hon kände på sitt långa ljusa hår som ännu var lite trassligt och tovigt efter kudden. Hon kollade efter om ögonen ännu var bruna och att tårna ännu var vickbara. Farmor säger att hennes tår är så stela nu när hon börjar bli äldre.

Milla tyckte inte att håret såg annorlunda ut, ögonen var lika bruna som igår och tårna är mer vickiga än vanligt faktiskt.

Hon tittar ner på sin fina klänning och klappar på den försiktigt. Det är en prinsessklänning med glitter och paljetter på. Till klänningen ska hon ha en lila fjäderboa kring halsen och glittriga skor som hon fått i present.

Milla satte sig på sängkanten och dinglade med benen över golvet. Hon vickade lite till på tårna för att verkligen kolla att de gick att vicka på. Milla lyfte på täcket för att ta fram Nallen. Men Nallen var borta. Han låg ingenstans. Milla letade under kudden, under sängen, bakom gunghästen och i gosedjurskorgen, men ingen Nalle.

Milla kände hur skriket fyllde de vickade tårna och svisch så öppnade hon munnen och skrek det högsta hon kunde. Hon tog i så mycket att hon trodde att klänningen skulle spricka.

- MAAAMMAAAA!

Mamma snubblade in i rummet och höll på att ramla på Millas lila bil som låg alldeles framför dörren. Mamma såg konstig ut. I håret hade hon något som såg ut som en massa tomma toarullar och mellan tårna hade hon något rosa som gav henne ankfötter, de stod åt alla håll och kanter. Och inte kunde mamma borsta tänderna heller för det var tandkrämskum över hela ansiktet.

- Vad är det som har hänt? Har du slagit dig? Blöder du?

Milla slutade skrika och berättade för mamma vad som hänt. Dem letade tillsammans i hela rummet men Nalle var helt försvunnen.

Nu var Milla väldigt ledsen och ville inte alls klä på sig sina glittriga skor och lila boa om inte Nalle skulle vara med på kalaset. Milla hade dukat fram en egen plats och allting till honom bredvid henne. Nalle hade till och med fått en blå ballong i sin godispåse. Blå var hans älsklingsfärg. Det visste Milla.

De letade i hela huset men han var borta. Milla grät och grät. Hon grät så mycket att hennes tårar kunde fylla ett helt badkar och minst 23 hinkar. Milla klättrade på alla hyllorna, kollade under alla sängarna, lyfte på alla mattorna. Men ingen Nalle.

- Vi får köpa en ny Nalle Milla. Sa pappa. Han förstod inte att det inte gick att köpa en ny Nalle. En ny Nalle skulle inte lukta som den gamla, inte kännas som den gamla och inte se ut som den gamla Nallen.

Den gamla nallen hade bara ett knappöga, nosen som var gjord av garn var lite tufsig eftersom Milla gosat och gjort så många nospussar med honom. Nallen luktade som Millas säng, som Millas dagisväska och som Millas snuttefilt. Det skulle inte en ny Nalle göra.

Milla satte sig på sin stol vid bordet med armarna i kors och putade ut sin underläpp så att hela världen skulle se hur ledsen och arg hon var. Hon skulle ringa till polisen så att dem kunde hitta tjuven som smugit in här och tagit nalle av henne mitt i natten. Milla skulle be dem komma direkt och låsa in tjuven i finkan och inte ge honom godis på flera veckor. Ingen veckopeng skulle tjuven heller få för den delen. Men mamma sa att man inte kunde ringa polisen på födelsedagar. De hade mycket att göra då sa hon.

Milla var helt enkelt tvungen att hitta tjuven själv. Hon tog fram sitt förstoringsglas och började leta ledtrådar på hennes rum. Hon skulle hitta ett spår som ledde henne till den elakaste och dummaste superskurken någonsin. Milla lade sig på knä och letade i alla vrår och kanter efter något ovanligt som inte funnits där kvällen innan då hon läste nattsaga.

- Aha! Här har vi något mycket konstigt! Milla tog en närmre titt under sängen och hittade något mycket märkligt. Något som inte var hennes. Något som aldrig varit hennes.

- En napp!? Milla tog upp nappen och luktade på den. Den luktade gamla ostbollar och välling. På kanten satt ett ljust hårstrå och dinglade. Milla visste nog vem den tillhörde. LILLEBROR!

Med stora hårda kliv sprang Milla in till sin lillebrors rum med förstoringsglaset hårt i den ena handen och nappen i den andra.

- Lillebror, har du tagit Nalle av storasyster? Milla var jättearg på sin lillebror Bobbo och ville slå honom, men det sa mamma att man inte fick för då blev han ledsen. Bobbo skrattade och stoppade nappen i munnen.

- Bobbo nallen! Sa Lillebror och sprang iväg. Milla sprang efter honom och skrek att hon ville ha tillbaka sin Nalle.

Bobbo tog fram ett paket som han gömt under soffan och gav Milla det. Milla ville inte ha något paket. Hon ville ha Nallen! Dumma Bobbo.

- Milla Nallen Bobbo! Sa lillebror och gav henne paketet igen. Då såg Milla något hon kände igen. En liten brun tass tittade fram från paketet. Milla slet upp pappret och kramade Nallen så hårt att det andra ögat höll på att ramla av.

- NALLEN!

Då knackade det på dörren och gästerna kom. Milla sprang snabbt in på sitt rum och tog på sig sin lila boa och sina glittriga skor. Nu kunde det bli kalas för Nallen var tillbaka.


6 kg!

De senaste två månaderna har jag ätit som en gris. Hela tiden har jag något i munnen och inte är det nyttigheter heller. Eftersom jag inte är gravid så är det nog min sömnbrist som är orsaken. Men kropp skriker efter energi och det hitter den av socker och koffein. Lever med andra ord på choklad och kaffe.
6 kilo har bulltats på. Rumpan och låren har tagit alla de 6 kilorna och jag är inte nöjd.

Måndagar är inte min dag men Söndagar brukar jag gilla och tänka annorlunda. Så why not.
Imorgon måste jag börja ta tag i min diet så jag slipper utslagen, min viktuppgång och Eddies sömn. MÅSTE verkligen. Så här trött som jag har varit i flera veckor har jag aldrig varit i hela mitt liv. Ska jag orka plugga på kvällar måste jag få sova på nätterna.

Vi börjar dagen med en nyttig smoothie och lite övningar här på golvet. Efter lunch när Eddie ska sova tar vi en lång rask promenad. Kanske att man ska prova att springa lite!?
Så blir det.

Korvgrillning och stenmys!



Tidigt i förmiddags gick vi ut i det fina vädret och vandrade runt i stenarna. Nora älskar att vara vid vatten och plocka bland alla underbara stenar. Eddie lika så. Han älskar att vara ute, han skulle kunna vara ute dagarna i ända. Vi grillade korv och matade fåglarna med bröd.

Varken hinner eller orkar skriva något mer nu. Men bilder har ni!!


Öppna fönstret!

Jag öppnar fönstret och tittar ut
Hej vädret, här är jag
Jag öppnar fönstret och tittar ut
Hej vädret här är jag

Hej vädret här i jag
och det är solsken i dag
Hej vädret det är jag
och det är solsken i dag

Vi ska ge oss ut i det fina väret i dag och busa bland alla fina löv som ligger på marken.
Sen ska det grillas korv i det fina vädret. Syster med familj ska med!

Ska ni andra göra något skoj!?

Kastanjer och rumpsnurror!




God morgon

Vädret är tråkigt idag. Typiskt. Men jag är på fotohumör så vi får se vad vi ska hitta på för kul. Nora ville inte leka fotomodell idag och Eddie springer fort som bara den in bakom en dörr när han ser kameran närma sig! Haha.

Någon som har tråkigt kan ni ju slå en pling!


Ledig dag med full av bus!

Imorgon är vi lediga från dagis och det ska busas hela dagen. Ligga och dra oss länge, ingen klocka som ringer och tvingar upp oss i den kalla morgonen. Äta en luhn härlig frukost och sen ge oss ut om vädret är fint.

Nora har gjort minst 100 kullerbyttor här hemma ikväll! Hon lärde sig det i kväll. Duktig liten tjej.


Är det någon snäll själ där ute?

Är det någon snäll själ där ute som kan och vill hjälpa mig göra en ny design till bloggen? Jag kan verkligen inte. Eller det är väl en fin header jag vill ha! snälla?!

Oktober 09





Har inte fotat på tre hela dagar nu tror jag! Inte likt mig men vi har inte gjort något speciellt. Därför slänger jag in lite bilder ifrån oktober 09! Vad Eddie har växt sen dess. Nora har förändrat  utseende endel och har ett mer "vuxet" ansikte nu! Men gud så jag längtar tillbaka. I oktober flyttade vi in i lägenheten över pizzan och hade ingen aning om hur sjuk jag skulle bli av den lägenheten.

Kroppen såg hemsk ut. Det tog ett bra tag innan jag visade mina föräldrar. Men tillslut var jag tvungen. Blåsor och utslag över hela kroppen. Det kliade och gjorde ont, gav ärr och irriterade. Tappade jätt mycket hår. Var kal på sidorna av luggen. Därför klippte jag av mig håret.

MEn nu är det bättre och snart ska jag ta tag i min diet men jag blir så jävla hungrig och trött av att inte få äta något. Men jag ska!!

Igår och idag!

Igår lämnade jag Nora på dagis som vanligt. Hon grät hemma och ville inte alls gå. Hon ville vara hemma med mamma och mysa. Dagis var tråkigt och jobbigt. Tårarna rann och hon släppte inte min famn.
Jag var redo att ringa dagis och säga att hon fick vara hemma men jag vet att det är fel att göra så.

- Mamma, varför gråter inte du när jag gråter? Det brukar du göra ju!
- Mamma vet att dagis är väldigt roligt och bra för dig gumman och vet jag att det är det bästa för dig så blir inte mamma ledsen.

Hon är smart och ville få mig att få dåligt samvete och spela på det. Men jag bet i hop trots att tårarna var nära när vi var på dagis gården och hon vägrade sluta krama mig.  Jag gick ett varv med henne på gården och satte igång en rolig lek för henne. När jag gick var det en liten glad tjej som lekte för fullt.

En klump i magen befann sig hela dagen, i onödan. För hon hade haft det jätte bra hel dagen!

Idag gick det däremot utan problem som vanligt. Vet inte vad det kan ha varit i går.
Hon och wilma sprang och lekte direkt efter att gallonisar var på. Jag fick springa efter henne för att få en puss och en kram. Idag gick dem till skogen och fångade ödlor och upptäckte naturen med förstoringsglas. Jätte skoj tyckte Nora! 

I morgon är hon ledig och vi ska ligga länge och dra oss framför tvn. För ikväll vill Nora tälta i vardagsrummet!
 

Ännu inget lösen.

Alltså det har varit så många som velat ha lösen, många som vill läsa och många som jag vill ska ha det. Därför gör jag så att de privata inläggen kommer jag sätta lösen på och lösen ger jag bar ut till de närmsta, de jag vet att jag kan lita på. 

Jag skriver blogg för min skull och för min familjs skull. Jag vet att mina släktingar på fastlandet är inne och håller sig uppdaterade på det som händer här hemma. Många gillar att bara titta på bilderna.

Det jag tycker är jobbigt är att jag måste tänka på vad jag skriver hela tiden så att det inte ska missförstås och ett helvete bryter ut. Det räcker med ett litet ord fel så ringer telefonen. Så därför skulle jag haft ett lösen egentligen. Men nu struntar jag i det och sätter lösen på det privata som sagt.

Tyvärr kommer bara de närmsta få lösen till det!


Lösenordskydda bloggen!

Ja mina vänner from imorgon kommer jag ha lösenord på min blogg.
Tackar för att ni alla varit inne och läst, jätte kul men nu får det vara stopp.
Kommer istället skapa en bilddagbok som kommer vara öppen för alla och adressen kommer jag ge ut på FB när den finns.

Alexandra Sofie


Detta fotografi förstorade jag upp till 50/70 till mina föräldrar. Det är min storasyster som gick bort då hon endast var sex veckor. Eddie är faktiskt väldigt likt henne då han var nyfödd.

Att förlora sitt barn måste vara det absolut värsta man kan gå igenom. Mamma och pappa sörjer Alexandra var dag lika djupt som de gjorde för 27 år sedan. Det blir inte lättare med åren men man lär sig leva utan henne. Idag när mamma spikade upp tavlan på väggen klappade hon Alexandras hår som man kan se ligga lite på den vita filten och sorgen i hennes ögon är obeskrivbar. Jag vill ALDRIG gå igenom det, barn ska inte gå före deras föräldrar. det är för jävla orättvist.

Fina Alexandra Sofie! 

Lurad!

Imorse hann inte Nora ens öppna ögonen förrän hon sa att hon hade ont i halsen och huvudet så hon kunde nog inte gå till dagis. Frågade henne om det var pga gympan att hon inte ville. Men nej hon var verkligen sjuk och självklart trodde jag henne. Ringde då dagis och sa att hon inte skulle komma.
Efter en liten stund var hon helt piggelin och verkade inte alls ha ont någonstans. Jag satte mig ner med henne och frågade vad det var som kändes jobbigt. Hon hatar gympan sa hon.

Nu i början vill jag inte tvinga henne till något. Vill inte riskera att hon kommer falla tillbaka till gammalt mönster och inte tycka att det är kul att gå till dagis. Så kommer byta dag till en början och sedan hitta tillbaka till gympan igen om ett par månader kanske.

Vet inte vad det var som var fel på gympan, vad som fick henne att gråta och bli rädd. Men jag kommer inte tvinga henne ner dit om det får henne att må så dåligt att hon måste ljuga för mig för att slippa undan.

Nog om det. Vi har varit och sjungit på församlingshemmet, ätit mat med syster, Johanna och barnen. Hämtat ut ett paket till min mamma och pappa som dom fick av mig för att dom är så underbara! Så har vi dansat, lekt badhus, sprungit runt med trosor på huvudet, gjort strumpdockor, pysslat och busat.

En vanlig dag här hemma med andra ord.

Tjing!

Halsont!?

Nora har blivit snorig och klagar på halsont. Hoppas inte hon åker på någon förkylning nu. Tycker att det är så synd om mina barn då dom ligger sjuka.
Hur är det med dagis? Klagar hon på halsont, ska man då ha henne hemma eller hur blir det? Hon är ju pigg annars och brukar ha ont i halsen morgon och kväll men inget på dagen.

Eddie har blivit så stor och duktig. HAn säger en massa ord, pekar ut några kroppsdelar, härmar några djur och är en hejjare på att dansa! Han förstår så gott som allt jag säger till honom, älskar sina dinosaurier och att låtsas att han ramlar. Då sätter han sig på golvet med en duns, sträcker upp armarna mot en och ropar efter hjälp!
Han ÄLSKAR alla djur och blir helt tokig när han ser ett djur på tvn. Myror i brallan är ett favoritprogram.

Han är i en väldigt rolig ålder just nu och snappar upp en massa nytt.





Picknick o 2 lekparker!




Förmiddagen bestod av att plocka lite och leka lite. Eftermiddagen trotsade vi stormen och gick ut. Vi köpte med lite picknick och gick ner till Bulhuset för att mysa lite. Där ute i skogen var det lite lä från blåsten. Vi lekte prinsessan som satt och grät efter någon som kunde hjälpa henne hitta alla hennes grisar och getter.Gick sen vidare upp till lekparken där. Efter det blev det en sväng ner till strandens lekpark men det blev en väldigt kort visit. Det blåste så hårt från havet att vi fick skrika för att kunna höra varandra!

End of story!

Måndag morgon!

Natten har varit kaos IGEN. Trodde Eddie kommit från de sovvanorna och jag funderar starkt på att ta striden och vägra tutten nu. När han ändå inte sover och inte jag heller så kan man lika gärna göra det och se om han sover bättre sen. Jaja, jag överlever så varför klaga! Jag hatar att klaga egentligen.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Det blåser ute och ser ut att vara riktigt kallt. Vågorna är höga och skummas mot varandra. Vi får se! Någon som har förslag? Hör av er!

Jessica Alba!



Så här vill jag se ut! Jessicaa Alba är den vackraste kvinna jag sett. Hon är perfekt!


Littelest petshop


Detta önskar sig Nora i julklapp. Men vilka priser! Närmare 800 kronor och då får man inga djur till. Ett litet minimalt djur kostar 39 kronor!

Mys i sänghörnan, kalas och köttbullar!





Imorse medans jag pulade lite i sovrummets garderob så satt Eddie och Nora i Eddies lilla sänghörna och läste böcker, pussades och busade. Vilken känsla av att stå och bara titta på dem när dom leker tillsammans, eller bara är tillsammans! Varenda klädesplagg hängde jag in med ett leende på läpparna!

Vi har även varit på kalas hos Ebba som fyller 5 år på Tisdag. Även lilla Tuva fyller år på Tisdag, hela 2 år!
Barnen lekte och vi drack kaffe.

Middag blev vi bjudna på hos mina föräldrar. Köttbullar i gräddsås!

Nu sover mina hjärtan och jag har inget jag måste göra ikväll så jag ska kolla runt på nätet efter roliga saker till både hem och oss!!

Ha en mysig kväll där ute i blåsten!

Singel? Förälder?


Härmed kan jag erbjuda er singelföräldrar som läser min blogg en gratis månad att testa medlemskapet hos plusbarn.se. Klicka in er på in er på  www.plusbarn.se och ange rabattkoden blogg så funkar det sedan! Lycka till!

Blåser storm ute!

Vad det blåser ute nu då! Jag ligger inne i mitt nya sovrum med datorn i knät, lyssnar på stormen och letar kläder. För vet ni? Jag ska iväg några timmar på fest i november. Eftersom jag ammar så kommer jag bara vara med under middagen för att sen gå hem igen till barnen. Men jag ser fram emot det!
Vet inte vad jag ska ha på mig bara!

Målle!



En eftermiddag i lekparken!

Vi tog oss ut i det fina vädret och gick till dagis för att leka lite på gården. Nora stoltserade och visade deras gömställen där dom hänger om dagarna och leker tonåringar. När man leker tonåring så slappnar man av säger hon! Världsvan sprang hon runt och berättade allt de brukade göra på dagis. Eddie hängde efter så gott han kunde.

Påvägen dit trodde hon att ett bi jagade henne och får ju panik efter det att hon blev stucken. Vi pratade lite om bin och sådant då hon frågade mig om jag sett några bihålor!? Haha!

Jag bjuder på lite bilder som vanligt!





Vackert


Hink och spade!




Med hink och spade gick vi ner till stranden för att gräva efter skatter. Solen var framme mestadels. Vi gungade och lagade thaigryta av barr, sand och löv.

Efter gick vi och handla middag att bjuda på i morgon, sen hem beställde mat med syster och familj. Sen NADA!

Tjing!

Nora på vift!

Nora åkte in med mormor och morfar till Visby idag för att köpa paket till mig. Jag fyller år i morgon. Jag saknar ihjäl mig här hemma. Har bakat tårta, plockat lite och kollat klockan. Ringde mammas telefon nu och Nora svarade. Trodde dom skulle vara hemma tidigt men icke. Pappa skulle in till sjukhuset och träffa en doktor klockan 13 för han har rost och en flisa från svettningen i ögat. TYPISKT.

Min lilla sessa! Mamma ska pussa sönder dig när du kommer hem!

RSS 2.0