Bloggtorka,...

Nu börjar jag få så mångabesökare varje dag och det gör mig så nervös! Haha, deet känns som om jag har en stor press på mig att jag måste skriva något, smart, bra, viktigt och roligt men just nu är jag inne i en bloggtorka och varje gång jag öppnar sidan för att skriva nytt inlägg så stor det still och fingrarna smattrar inte på tangenterna.

Vad ska man skriva om???


Molle!

Nu har lille Molle badat inne på BB! Han hade tyckt om det till en början. Känns som man missar allt med honom ju. Vill träffa honom nu. Imorgon kommer dom hem i alla fall och det ska bli så kul att få se det lilla miraklet. Är så lycklig över att ha blivit moster och vill inte missa en enda sak som händer i hans liv. Konstigt att man kan älska en liten kille så högt utan att man ens har träffat honom. Längtar så mycket efter honom nu. Mosters lille Molle!

Ullared!

Vill så gärna åka dit och handla hem en massa nytt i både klädväg till barnen och till hemmet! Nora har dragit iväg på längden så hemskt så allt behövs köpas nytt. Eddie växer ju som vilken bebis som helst, snabbt med andra ord.

98/104





Lite av storlek 98/104, hann inte ta allt idag då det ligger i kartonger nere och jag får inte fram dom....
Någon som är intresserad? Skicka kommentar med mail eller nummer, självklart publiceras inte de kommentarerna.

74/80



Denna storlek har jag lånat ut mycket av så hade inte så mycket hemma tyvärr!!!

Till salu!

Någon som är intresserade av att köpa tjejkläder i storlekar mellan 56-104?
Från 10 kr plagget!

Hör av er här i en kommentar!

Just nu!

Med en hämgande, hoppande son på ena armen, en varm kopp kaffe med mjölk i andra och en dator i knät sitter jag nu och skriver blogg samtidigt som jag leker sunesjul med dottern som är Sofie och jag får vänligt vara pussugna Sune som försöker tigga till sig en date.

Många bollar i luften med andra ord men säg vad en mamma inte klarar av!!!

Vad gör ni just nu, precis just nu!?

OJOJ...

Besöksmätaren på min blogg sticker iväg!!
Antingen är det någon jävel som skrivit något om mig i nägons blogg och nyfikna jävlar väntar på att jag ska ge igen....men you know me, I don´t care.
Eller så väntar en hel bunt med människor på en bild på min underbara systerson men jag tänkte faktiskt att min kära syster skulle få äran att presentera sin egen son på sin egen blogg.
Sorry.

Kvinna söker man!

Jag har varit ensam länge nu. Bara varit jag och barnen och innan Eddie kom så var det bara jag och Nora.
För första gången på 4 år så känner jag mig redo för att seriöst träffa en man som ska bli min make, han som jag ska bli gammal med, Mannen jag ska dela allt i mitt liv med.
Men var träffar man en sådan kille då man inte är ute i farten? Tycker att detta med krogen är lite för överskattat ibland och går hellre på privata fester och i lugnan ro smuttar på ett glas vin.
Men det har inte gett mig någon man än.

Någon som har någon fin kille på lager!?

Julklappsköp och fika.




Idag gick jag och barnen ner till nya affären igen för att köpa ljus till adventstaken som jag helt glömt av.
Men kom därifrån med två fulla kassar. Köpte tre julklappar till Eddie, tre julklappar till Nora och en liten nalle till Systersonen som Robin plockade med sig när han hämtade bilbarnstolen.

Till Eddiee är jag klar, han förstår inte så mycket nu i år så det blir kläder på rean i stället.
Nora ska jag inte köpa mer leksaker till utan ska se efter mer grejer till hennes rum eller något. Eller när jag tänker efter så har hon allt till sitt rum med. Får se vadjag hittar på.

Hittade pappa i affären så vi följdemed han hem på en snabb fika.


Julklappsköp och fika.




Idag gick jag och barnen ner till nya affären igen för att köpa ljus till adventstaken som jag helt glömt av.
Men kom därifrån med två fulla kassar. Köpte tre julklappar till Eddie, tre julklappar till Nora och en liten nalle till Systersonen som Robin plockade med sig när han hämtade bilbarnstolen.

Till Eddiee är jag klar, han förstår inte så mycket nu i år så det blir kläder på rean i stället.
Nora ska jag inte köpa mer leksaker till utan ska se efter mer grejer till hennes rum eller något. Eller när jag tänker efter så har hon allt till sitt rum med. Får se vadjag hittar på.



JAG HAR BLIVIT MOSTER!

Till en underbart vacker och stilig liten prins. Han vägde 3140 och var 51 lång och så fin.
Dom mår alla bra efter en jobbig förlossning. Men nu är allt över och jag är så lycklig.
Inte långt ifrån tårarna här hemma i längtan efter att få komma in och hälsa på honom.
Ska krama honom, pussa honom, lukta på honom och säga att moster älskar honom högt!

Förlossningen kommer Sandra garanterat skriva om i sin blogg nu snart. snartmamma.devote.se

Klockan tickar på och snart spricker jag!

Att veta att min lillasyster ligger på förlossningen och blir mamma inom några timmar, är nervigt, pirrigt och skrämmande. Min lillasyster.

så vacker


Hemskt

Lasse, 4, glömdes bort på utflykten

Lille Lars, 4, somnade på väg hem från dagisutflykten. När han vaknade var han ensam - bortglömd i en låst buss i ett garage.
Att han saknades upptäcktes först när hans mamma Sonia Johansson kom för att hämta honom.
- Jag var så upprörd. Jag kunde inte stå på benen.

I går morse lämnade Sonia Johansson sonen Lasse, som han kallas, på förskolan Myrstacken i Tullinge, söder om Stockholm.
Barnen skulle på utflykt till Torekällberget i Södertälje och när bussen åkte iväg vinkade fyraåringen till sin mamma.
Men när Sonia på kvällen kom tillbaka för att hämta honom var han inte där. Klockan var då 17.30.
- Jag har inte sett honom efter utflykten, sa en av förskollärarna, enligt Sonia.
Utom sig av oro krävde hon att få komma in på dagiset för att se om sonens kläder och ryggsäck fanns kvar. Det var tomt.
Ingen visste var Lasse var.
Då ringer det plötsligt på dagisets telefon. Det var busschauffören - Lasse hade glömts kvar på bussen.
Upptäcktes i garaget

En annan chaufför hade upptäckt pojken i den låsta bussen, som stod parkerad i ett garage sen över en timme. Fem minuter senare kom Myrstackens chaufför med Lasse till dagiset.
- Han sa "mamma jag var ledsen, jag bara knackade, de hade glömt mig, berättar Sonia Johansson.
- Jag var så upprörd. Jag kunde inte stå på benen.
Ulrika Gigård är förskolans rektor:
- Sånt får ju absolut inte hända. Det finns inga ursäkter, säger hon.
Hur kunde det hända?
- De har missat honom. Och de var inte underbemannade på något sätt.
Lasse verkade i går kväll må bra.
- Han leker. Men han berättar hela tiden att han var instängd och ledsen, säger hans mamma.
På förskolan ska man nu gå igenom rutinerna.


Stackars syster1

Klockan två i nättras började Sandras värkar. Dom åkte in vid sex tiden på morgonen och hon var då öppen 1 cm. Vid elva hade inget hänt så hon åkte hem.
Värkarna kommer ofta och kraftigare under dagen så dom åker in på eftermiddagen igen.
Klockan 17 känner dom efter, ännu bara 1 cm.
Sandra har jätte ont och är trött. Undra hur länge hon ska behöva ligga med värkar...

Hu!!!


Jag vill bli moster nu!!!

Min syster går och väntar och väntar på att den lille ska titta ut snart. 4 dagar har hon gått över och dagarna sniglar sig fram. Vill så gärna att hon får en liten bebis NU. Jag vill bli moster och mina barn blir kusiner. Tryck ut den nu Sandra!

Väderflicka!



Jag bad Nora leka väderflicka och en hel show babblades upp. Konstigt nog kommer inte hela filmen med! 

Äldre gamar!



Idag har vi varit två vändor i nyöppna affären här i byn. Första gången vände vi efter en liten stund för de äldre var som gamar. Det var mycket fint och billigt så en och annan julklapp kan vi nog hitta där!

Har rätt mycket pyntning kvar att göra eftersom Eddies andra tand har tagit fart upp ur tandköttet och han har skrikit i omgångar här hemma idag.
Men imorgon är en ny dag och då ska jag försöka bli klar.

Är du rik och vill ha oss.

Med fettigt hår, alldeles för stora mysbyxor och ögon rosa som skinkstrimlor gick jag in på Ica med barnen en vanlig vardag. Vi skulle handla mjölk till mitt kaffe, helt onödig fakta egentligen. Ett gäng män/killar stod vid kyldisken och kollade efter vad dom skulle köpa med sig som lunch i deras mycket skitiga arbete. Några av dom såg väl rätt bra ut, inte för att jag kollade så noggrant men en liten skymt bakom min fettiga lugg fick jag i alla fall. Nora tittar på dom och står mitt i klungan bredvid mig som sträcker sig efter mjölken. - Mamma, vi kanske kan hitta en kille här åt dig? - En kille till mamma? frågar jag och låtsas som att jag aldrig någonsin önskat mig manligt sällskap. Jag tar ut mjölken och lägger den i korgen. - Du har ju sagt att du vill ha en kille med mycket pengar och hus. Hon tittar inte på mig när hon pratar utan ser sött på killarna som står alldeles intill mig. En blick som nästan kan påminnas som meningen " snälla, jag är en ängel och min mamma är desperat efter en man med stålar. ÄR du rik och vill ha oss?" Jag säger inget annat än kom och tittar inte upp på hela gänget. Lika röd som min alldeles för stora vinterjacka sprang vi till kassan, betalade mjölken och gick sen upp och satte på kaffe. Påminn mig att inte prata om ALLT i min dotters närvaro!!!

buslekis



Idag har vi varit på buslekis och busat, druckit kaffe och pratat.
Trevligt var det som alltid.

Annars har tiden rullat på som vanligt.
Slagit in julklpappar har vi gjort!!


Size zero-banta till döden.



Var finns det kvinnliga, sexiga och vackra!? Tycker killar att detta är upphetsande eller det vi kvinnor som byggt upp denna bild själva?
De människor som bantar sig ner till size zero kan ju inte leva på något mer än vatten och orkar antagligen inte leva ett normalt liv. Dom missar ju så otroligt mycket av vad livet har att bjuda på då dom låst sina tankar på sina och andra kroppar.

Jag förstår mycket väl tankarna dom har, bilderna dom ser och hur man känner sig stark och duktig då magen skriker tomhet. För tre-fyra år sedan tänkte jag lite i de banorna och åt inte alls mycket.
När magen kurrade, var jag nöjd och kände mig vacker. Men för varje kilo jag gick ner så taggade det mig till att gå ner ännu mera. Vågen slutade på 47 kilo till mina 168 cm.

Bilden jag såg i spegeln då jag stod framför den, var inte jag. Jag såg inte en smal kvinna titta tillbaka på mig utan en kvinna som kanske inte var fet men någon som vägde minst 20 kg mer.
Jag kom ihåg att jag ljög om att min mage sjönk inåt pga en sjukdom och skyllde på min celaki att jag inte kunde bli tjock och gå upp i vikt.
Nora var då ett år och jag var tvungen för hennes skull att bli frisk i mitt tänkande.

Vill inte påstå att det var svårt att börja äta igen. Älskar ju mat och onyttigt.
Det klarade jag galant, men det är tankarna som jag säkert kommer få tampas med i resten av mitt liv.
Men nu kan jag kontrollera dom. Jag tänker en sak men gör en annan.

Nu har jag en normalvikt som jag tänker hålla och jag hoppas verkligen denna bild av den kvinnliga idealkroppen kommer försvinna.

Killar och deras penisar!!


 
Vad är det med dom/den?
Så fort blöjan åker av och den blir fri så rycks den tag i och det dras och knådas.
Visst det är ingen fara alls och jag vet att detta är ett starkt tecken på att även denne lille man kommer ha handen i brallan framför tvn med en öl i handen.
MEN när då blöjan är full av bajs som börjar hitta en fastare konsistens pga smakportioner, då är det inte OK!!

Sluta pilla på snorren pojken min, af när du gjort nummer 2!!




Morgon!!

Nu har jag spolat vatten i köket sen halv åtta men inget varmvatten.
Så nu har jag diskat upp det värsta i duschen och varmvatten i duschen fanns men det är ovanligt då jag i bland får hoppa in i fisljummet vatten och hacka tänder medan man försöker tvätta sig!
Så här kan jag inte ha det längre. Ska jag betala 6000 kr i hyra då ska allt funka som det ska. Suck.

Idag tror jag att vi ska gå hem till mormor och morfar en sväng för att visa upp barnen lite dom har inte träffats nu på ett tag. Säkert en månad.

Eddie har ännu inga biverkningar av vaccinet och jag håller tummarna att det inte kommer heller.


Glömt hänga in bröstet!

I Fredags så åt vi på Grillen inne i Visby.
Det kom in en rätt söt kille som gick förbi vårat bord och satte sig längst ner.
Där tänkte jag att nu drar jag på ett extra fint (sexigt) leende och gör mig till för nu behöver jag ha lite manlig kärlek i mitt liv.
Satt och funderade på hur ser man tillgänglig  ut med två barn? Hur kan han se  att jag är singel och desperat!?
Med dressing i varje mungipa, rinnande längst hakan och ena bröstet hängande över tröjan efter att sonen somnat vid ammning så insåg jag att det är lönlöst.

Här sitter jag singel, desperat och tillgänglig men inte fan ser han mig! Lika bra att ge upp!!

Amning!

Detta med att jag måste sluta amma min lille bebis känns så sorgligt.
Jag har kämpat sedan han var 6 veckor med att hålla igång amningen och tvingat honom suga ofta och mycket för att det ska gå och har nu de sista två månaderna helammat utan att behöva ge flaska.
Men nu ska jag inte få amma så mycket längre och jag kommer sakna det.

Kommer sakna att möta hans ögon då han tittar djupt in i ögonen på mig samtidigt som han smeker min kind eller mun med sin lilla varma tjocka hand.
Kommer sakna att ha honom så nära och verkligen känna att min kropp ger honom det han behöver för att må bra.

Kommer ju inte sluta tvärt och kommer amma efter varje mål i alla fall men det känns tufft att inte kunna göra det så mycket som jag skulle vilja göra.
Men ändå så är han ju trotsallt 6 månader och kanske behöver annat.

Jaja, jag älskar att amma och det känns som min bebis börjar bli så stor nu. Vill bara stoppa tiden!


Vår Måndag!!

Imorse klockan 9 var vi nere på BVC med Eddie.
Han ade inte gått upp så bra, nästan ingenting så jag är tvungen att börja ge honom mat.
Jag har ju helammat hela tiden nu och låtit honom smakat lite mat någon  gång bara men tyvärr får jag minska på mysiga amningen och mata med sked iställlet.

Han väger i alla fall 8450 gr och var 68 lång. En kort knubbis!!

Malin kom på fika vid tio tiden och det var väldigt länge sedan så jag har saknat våra samtal.

Vi gick sen ner till vårdcentralen vid 13 för att Eddie skulle få gris-sprutan.
Den gick jätte bra och inga biverkningar ännu! Skönt, har varit så nervös och rädd för den!

Nu på kvällen så gick vi ut på en promenad i mörkret och vilket härligt väder det är ute i dag!!!
Myyyys!

Vi har dansat och busat lite här nu innan barnen slocknade direkt dom lade ner huvudet på kudden!


Kommer bilder ifrån igår för jag har inte orkat ladda in de jag har tagit idag.


Min dotter!


Idag satt jag och tittade på Nora. Följde hennes minspel, varje steg och skutt hon tog och lyssnade till varje ord hon sa. Såg hennes leende, hörde hnnes skratt och kände hennes små händer i mina då vi dansade.
En helt underbar människa. Så stark, go, rar, smart, vacker och underbar, och hon är min dotter.
Jag kan ännu reagera "förvånat" då hon kallar mig mamma, precis som om det var första gången hon sa det.
Det känns så fantastiskt att bli kallad mamma, att vara mamma.

Idag när hon gick och pysslade lite medan jag bytte blöja på lillebror så mötte hon min blick och log.
En blick som jag bara har sett att hon ger mig. En blick mellan mamma och dotter.

Det är konstigt att man kan läsa av en människa som jag kan läsa av henne. Nora behöver inte ens säga något ibland innan jag tänker i huvudet på vilka ord som kommer bubbla upp ur munnen på henne.

Det som är ännu mer läskigt är att hon läser av mig så mycket bättre än jag gör med henne.
Nora ser och hör när jag kanske är lite nere, trött, stressad eller inte har tid.
Det spelar ingen roll om jag fortsätter med leendet eller lekrösten utan hon vet hur jag tänker och känner.
Bandet mellan mig och Nora är starkt, antar att alla känner så till sina barn, och det är en härlig känsla.



Hoppas att jag och Eddie också kommer ha det bandet!

Nej nu är klockan mycket och jag borde sova, men barnen somnade sent och jag tycker att det är så skönt att sitta vid datorn ett par timmar i lugn och ro för mig själv på kvällen.
Men det är en dag i morgon med och den är fullspäckad...

Utelek och stan...

Gick ut en sväng och lekte vid stranden och minigolfbanan. Pratade om allt mellan himmel och gjorde och mysde!

Klockan 13 åkte vi in till stan och fixade lite, var på rusta och köpte två stjärnor till och sen så åt vi mat på Gute grillen. Gott!!!

Sen hem, bada, duscha och äta kvällsmacka...

Nu mys och målarbok i sängen!!!

.....


Hej!!




Våran helg i lite bilder!!

Jag har en smällande huvudvärk och inatt har jag haft lite svårt att andas.
Har andas väldigt tungt. Nu har jag fått i mig en kopp kaffe och skallvärken börjar försvinna.

Vi leker just nu snövit, prinsen och de sju dvärgarna som smälter isdrottning och häller ut vattenresterna i avloppet!! Snövit lagar nu mat till Toker och prinsen, så vi sitter och lyssnar till stim och skrammel i hennes rum.
Det börjar dofta soppa på sparris!

Ska sen in till stan och köpa flera julstjärnor. 

Update...

Ett tag sedan jag skrev nu faktiskt. Dagarna rullar på som vanligt med mys och bus.

Ifredags så åkte vi in till Visby för att göra en storhandel på Willys. Frysen full och även kylskåp och skafferi. Skönt. Var även inne på Rusta en sväng och kollade julsaker, finns mycket fint men inget jag ville ha.
Köpte dock två stjärnor att ha i fönstret, stående på fot för bara 49 kr styck.

Lördag så samlades hela familjen hemma vid föräldrarna och gick upp på vinden för att plocka fram julsakerna!!

Söndag var jag och barnen hemma hela dagen och bara tog det lugnt. En riktig slappardag på varsin soffa typ.
Vi backade en sockerkaka,  spelade lite data, målade tomtar och annat mys.

Idaf ska vi in till stan igen på en viktig grej som tagit alldeles för lång tid att få gjort. Äntligen!!











Vågen!

Så är ditt stjärntecken

Vågen
Du hör till de människor som tycker om att resa mycket. För det mesta blir det också så, även om de allra flesta resorna företas med tur- o returbiljett till drömmarnas värld. Dina barn får det bra hos dig. Ibland tenderar du dock att vara slösaktig gentemot dem i din strävan att de ska få det bästa möjliga här i livet. Du vill gärna ha flera barn och njuter av att höra barn ropa ditt namn. Då upplever du en stark känsla av välbehag – man behöver dig! Du söker harmoni och finner det i musik och sköna ting. Du har goda egenskaper i massor, och många tycker att du är trevlig och charmfull. Du har god smak och du omger dig med vackra föremål, som stämmer väl i balans med din egen elegans. Du tycker om att vara gift, att ha en partner som du kan ägna din kärlek och omsorg. Du är mycket beroende av vad andra gör och säger, så beroende att du ibland har svårt för att tro på dig själv och din egen förmåga. Då agerar du förvirrat som en åsna mellan två hötappar.
Dina bästa chanser
Din bästa färg bör vara blått eller rosa. Din bästa sportgren bör vara akrobatik/dans samt segling, tennis/bordtennis samt golf. Din bästa metall bör vara koppar. Din bästa blomma bör vara syren. Din bästa juvel bör vara safir - men även en ädelsten som akvamarin kan få dig att le så lyckligt. Ditt bästa träd bör vara asken.

julklappar...




www.hikmet.se

Sune och röra!



Varit hemma vid mor i dag. Orkade inte städa och orkade inte se röran!
Sandra och Nora har spelat Sune på datorn och jag har burit runt på Eddie.
Fan va fint dom har i sovrummet nu! Längtar till den dag då jag och barnen köper eget boende och kan göra som man vill.

Nej nu ska jag snacka lite med dottern min!!

Denna Torsdag!

Ska visst bli storm här idag. Tycker denna höst har varit väldigt tråkig då det regnat så gott som varje dag.
Snart är det advent och jag måste börja julstäda snart.
Slipper i alla fall gå egenom alla skåp och lådor eftersom det inte är länge sedan vi flyttade in och torkade!

Undra om jag har stjärnor och gardiner till alla fönstrar?

Det blir en hemma dag i dag med. Igår hade Eddie rätt hög feber HELA dagen så vi gjorde ingenting speciellt. Var inte ens utanför dörren.

Städa ska jag nog ta och göra...kul!!


Kissie!?

Följer ni hennes blogg? Jag tycker att den är patetisk, tråkig och hemsk men ändå tittar jag in där med jämna mellanrum. Hur kan en människa vara som hon?
Där har vi elak människa med låg självkänsla...


Kväll i vårat hus!

Eddie vaknade pigg och glad för en liten stund sedan och äter nu upp min mobil.
Nora somnade runt 19 redan och paradis hotell går på tvn...har sett några minuter men letar efter dosan för att kunna byta kanal.
Pissprogram.

Hur känner Gotland för vaccin till barn under 18 månader??
Vissa ställen i Sverige har nu dragit tillbaka vaccinet för små bebisar pga att vi inte vet säkert om dom är äggallergiker eller inte.

Blir bara helt nervös, stissig och trött på detta med influensan och vaccin!

Listade!

Elaka människor är listade bland saker som jag verkligen hatar.
Människor med så pass låg självkänsla att dom känner självförakt, rädsla och avundsjuka varje sekund på dagen.
För att dessa människor ska kunna överleva vardagen så måste dom hitta någon att såra, någon att klanka ner på, någon som dom är avundsjuk på.
Dom behöver någon som dom kan förstöra och trycka ner lägre än vad dom själva befinner sig.
Allt för att överleva sin självbild. Den självbild som dom föraktar och inte vill veta av.

Tråkigt nog så känner jag till några sådana människor och kan inte annat än tycka synd om dom faktiskt.

Förr kunde jag ta åt mig av vad som skvallrades i deras munnar men nu ser jag det som en "komplimang" och väljer att se det så att jag har och är något som dom vill ha eller vara.

Eller vad säger ni? Känner ni till några sådana människor?


Eddie 6 månader idag...



Och det lillen har haft rätt hög feber hela dagen o sovit 6 ggr redan.
Tanden som krånglar!!!

Så stor han blivit min lille man!

Tankar...

Ikväll tänker jag en hel del på allt.
Jag grubblar och funderar, vrider och vänder men ändå så känns det som om det är fel saker som snurrar i huvudet på mig. Känns som om det finns annat jag behöver tänka på men låter dessa tankar bara finnas i huvudet i någon halv sekund innan dom bankas bort igen.
Något som behöver komma ut och bearbetas men som jag inte orkar ta nu.


misshandel på dagis

Läste ett inlägg å familjeliv.se om en två årig liten tjej som blivit misshandlad på dagis... http://www.familjeliv.se/Forum-3-26/m48586727-92.html

fyfan va hemskt!!

beautiful!!!


Vill flytta nu!

Vill bbort från denna lilla håla, dess skitsnack och en stor del av befolkningen.
Skitsnack i visby med men inte till den mängd och överdrift som det är här.

Snälla tomten ge mig och barnen ett billigt fint stort boende i Visby!!!


Popcorn...

Min lilla pojke har fått sin första tand...igen!!!
Kände fel sist men nu är den framme!!
Han varit lite varm och extra trött idag! Hur kommer det att kännas att amma en pojke med tänder!?
Dom kommer väl poppa upp som popcorn snart!!

Webcam...

Det var en gång en liten tjej som älskade att posa framför webcameran...


Karlbesök på morgonkvisten.

Snart kommer Kjell upp för att kolla min TV som inte funkar.
Får inte på den och den är sprillans ny ju!

Natten har varit bra. Eddie har bara varit vaken 5-6 ggr och det tackar jag för.

Nora har sovit 13 timmar i sträck i natt! Martina tröttade verkligen ut henne med allt bus!

Idag ska vi upp till mamsen en stund för att möta upp Martina och Jocke som ska se på deras gamla sänggavel.
Mina föräldrar håller på att renovera sovrummet med nytt golv, nya tapeter och nya möbler!
Ska bli kul att komma dit och se hur det har blivit idag!

Ha en fab day!

Nanna sött

Nej nu ska jag som alltid avsluta kvällen med att läsa några bloggar, se lite TV i sängen och bara njuta av mina barns närhet!

God natt på er alla!

Julklappsrim...



Denna bok har inga mord, ingen kärlek och inga ord.

Vad tror ni svaret är??

Lycka är att ge. var det nån som sa. Men med denna ska du bara ta och ta och ta.

Svaret på denna??


Tiden rasar fram.

Snart ska Sandra ha bebis och jag blir moster.
Ärligt talat så är jag mer nervös för hennes förlossning än vad jag har varit för båda mina.
Det är ju min lillsyster som ska bli mamma!
Längtar gör jag verkligen! Vill lukta bebis nu!

Ett halvår sedan jag fick min lille man och tiden går så fort.
Samtidigt som jag känner att det är nu som det roliga börjar så vill jag stanna tiden och ha honom liten lite längre.
Härrom dagen lade jag honom på lekmattan utanför toan och gick in för att snabbt kissa.
Hör bara hur prasselsälen rasslar till där ute och tittar ut...där möter jag två stora ögon och en gaddlös mun som bryter upp i ett stort leende. Ungen tar sig framåt!

Han sitter nu själv även om man inte vågar lämna honom ensam och leker tittut.
Hans lilla söta huvud vänder sig lätt åt sidan med busig min och tittar sedan tillbaka på en medan han väntar på att man ska säga tittut! När han hör tittut skrattar han och vänder bort huvudet igen för att fortsätta busa.

Stor kille nu!!

Här kommer min lille man på bild som alldeles ny!!!



Tid är det finaste vi kan ge våra barn!

Stress stress stress.
När jag inte har något för mig så brukar jag stå i Noras rum och filosofera.
Då blir det att jag tittar ut på gatan och ser alla människor springa fram längst trottoaren och har så bråttom att dom inte ser att dom klampar i varje vattenpöl som möter dom.
Kvinnorna kommer med sin klickitiklack-stövlar och kappa medan männen tar STORA kliv i för gamla gympadojor.

Var och varannan människa man möter säger att dom har fullt upp.
Úpp tidigt, klä barnen, fixa frukost, packa väskor, lämna på dagis, fort till jobbet, snabb lunch, 10 koppar kaffe, hämta på dagis, hem och börja med middag, bolibompa sen saga och i säng.

Det blir inte många timmar man hinner med att lyssna och se barnen. Vet att många har det så och att dom önskar att dom kunde ha barnen hemma mer och hinna njuta lite mer av småbarnstiden.
Det är inte så lätt att puzzla och fixa så att man faktiskt har råd att ha barnen hemma lite mer, även om det faktiskt bara gäller 4 timmar i veckan.

När helgerna kommer är de flesta trötta och har en massa hemma att fixa som inte hinns med på vardagar.

Har suttit och tänkt lite på vad man kan ge till Nora i juklapp.
Jag ske ge henne tid. Även om hon får mycket tid o bus så är ju alltid lillebror "ivägen".
Så en dag ska jag be mamma och pappa ta Eddie de timmarna jag inte behöver amma så ska jag och Nora ha en busdag!!


Kväller...

Idag har både mammas och pappas julklappar kommit med posten och är väl gömda här hemma.
Tror dom kommer gilla det i allafall!

Nu har jag bara till Eddie, Nora och bebis kvar att köpa.
Eddie ska få något litet bara, samma bebis. Nora är ju den viktigaste i år eftersom de andra är så små och förstår inte.
Men vad ska man ge till Nora!?
Pysselgrejer? Leksaker har hon redan fööör mycket av.
Kläder vill jag köpa på mellandagsrean.

Jaja...en lite update med oviktig info!
Njut!


Martina är här!!!!

Noras bästis är här och leker.
Vi mötte upp henne vid konsum då vi hämtade ut paket till morfar.
Hon hade med sig en jätte fin guldprinsessa-klänning och en pippiservis till gumman min och klänningen åkte på direkt.
Jätte fin var den.
Dagen började med att dricka te och äta kaka med nya servisen.
Nora hade redan bestämt att dom skulle bygga koja som dom gjorde förra året sa hon.
Stolar och filtar drogs fram och tekalaset fortsatte där inne.

Vi lunchade med renlyx mat, pasta och köttbullar.

Barbisar badade och gick på bal. Deras kläder tvättades och hängdes på tork.
Saxar och tidningar togs fram medan tredje koppen kaffe avnjöts i soffan och så har det fortsatts med en massa lek och bus!

Nora verkligen älskar Martina.
Hon ser fram emot att träffa henne och planerar allt vad som ska stå på schemat.
I morse tog hon på sig halsband för att göra sig fin för henne och visade upp det stolt i konsum.

Martina ska snart hem och sminka sin mor som ska på maskeradfest i kväll.
Dom skulle klä ut sig på något som börjar på P....gissa vad hon skulle vara! Lösögonfransar, peruk och massa smink ska på!

Nej hörrni, nu ska jag avsluta och skriver mer sen ikväll.
BLivit dålig på att uppdatera!



Söta Martina!!

Hunnit mycket...

Nu på morgonen har jag och Nora vikt tvätt, tom strumpor viker hon styckvis och lägger fint på en hög.
Sorterar in våra kläder gör hon också! Så söt!
Sen har jag hängt upp ny tvätt, diskat plockat undan efter gårkvällens vilda lekar och äntligen satte jag mig ner med en kopp kaffe framför datorn.

Vad har ni gjort hittills!?

Sen kväll för mig..

Idag har jag och barnen bara varit hemma.
Vi har spelat lite data, läst böcker, lekt med barbie, badat, lekt pippi och en massa annat.

Efter duschen idag så kammade jag håret och det ramlar av mig...på vissa ställen så har jag så kort hår att det känns som jag klappar Eddie. Det är alltså nytt hår som vuxit ut.

Jag äter grönsaker och frukt varje dag, dricker vatten och mjölk, äter två mål lagade mat dagligen och även klok frukost så det kan ju inte handla om det.

Amningen kan det ju vara men att tappa så här mycket kan ju inte vara normalt.
Idag när jag så hur håret såg ut så blev jag faktiskt rädd...

Nej nu ska jag snart sova. Länge sedan jag var uppe så här sent.
Eddie ville inte sova tidigt i kväll....

Fredagen den 13 är här!

Jag har aldrig haft någon direkt otur just denna dag så jag väntar mig inte det i dag heller.
Vi vaknade tio i nio i dag! Sovmorgon!

Ska plocka och diska här hemma sen ska vi ut för det  ser ut att bli fint väder i dag!!

bodega.se

Spider

Ballerina Clown


Heavenly Angel

Plum Pixie
Pirate Girl

Vill köpa nya maskeradkläder till barnen och be Tora fota dom i massa olika kläder!

Pysselhörna...

 - "Sweet" Skrivbord

Eftersom Nora ällskar att rita och pyssla så skulle jag vilja ha ett skrivbord till henne där hon kan ha alla sina saker och där hon i lugn och ro kan sitta!
Detta är ifrån Cilek barnmöbler...


pics





De sista dagarna har som vanligt varit fulla med bus och härligheter, blandat med lite trots och sömnlöshet!
En verklig vardag med småbarn!!! Och jag njuter!
Igår var det mys med syster efter att varit ute en sväng och matat djuren i naturen med bröd.
Idag så blir det lugnt framför tvn eftersom barnen ville vara vakna mellan halv tre och fem!!!



Orkar inte skriva mer nu!

Julfina barn!






Detta har jag beställt till barnen från hm!

Today

Nu sover sonen min, dottern har sin fruktstund som alltid vid denna tid och jag tog en kall kaffedrink!
Ska sen bege oss ut för att fixa en surprise åt pappa! Sen farsdag present kan man säga!

Vi går sen hem med syster och väntar in pappa på lunchen.


Underbar dag har vi haft!!!

Försöker ladda över bilder från mobben till datorn men den säger bara att jag ska kolla COM porten...hmm...vad är det då??

Hämtat ut paket...

Två tröjor, två byxor, en tjocktröja till pojken och två pyjamasar till Nora från hm...
Eddie behövde verkligen nytt då han växer som bara den.
Beställde i storlek 74 men det satt rätt litet måste jag säga fast det är 6-9 månader.

Ätit lunch och ska snart leka med barbie!!


Måndag-nyttiga tiden!!

Nu ska jag inte äta eller dricka onyttigt förrän i jul!!!
Bad Nora säga till mig varje gång hon såg mig trycka i mig något onyttigt så det första hon sa till mig i morse var:
-INTE chips, godis läsk eller kakor nu mamma!

Så nu ´har jag en liten vakt här hemma som kommer sätta mig på plats!

Eddie sover bättre på nätterna nu, inte bra men bättre och det tackar jag för.

Idag vet jag inte vad vi hitar på men Nora tycker att fåglarna behöver mat så det blir nog en sväng till stranden med en påse bröd!!!


Vi lever!

Orkar inte skriva så mycket men vill lämna en stämpel så att jag slipper mer utfrågningar imorgon!!!

Jaa hörrni!!

Att storstäda när man är ensam med två små barn är inte så lätt då den minsta vill hänga i famnen hela tiden!!
Men jag har hunnit dammsuga och skurat golvet i vardagsrummet och diskat.
Mycket kvar att göra men jag får fortsätta och ta lite då och då.

Vi ska äta pizza med la familia idag och ge pappa paket idag istället för imorgon.
Jag och Sandra har suttit och fixat med det idag.

Min lilla sessa äter nu lite banan och prinsen sover så gott, själv tar jag en liten paus vid datorn.

Idag!!!

BLIR DET STORSTÄDNING FÖR HELA SLANTEN!

Eddie har bara varit vaken 4 gånger i natt så jag har energi så att det blir över.

Hög volym på stereon nu !!!!


Sova i tält!!

Nu har vi bäddat fram madrasser, täcken och kuddar på golvet framför tvn.
Ikväll ska vi tälta med en massa fredagsmys!!!!!

Ha en fab friday!!


vaccin...

Hittills har föräldrar med barn under tre år avråtts från vaccinering med hänvisning till att det saknats kunskap om biverkningar i denna grupp. Bara barn som tillhört någon av de medicinska riskgrupperna har rekommenderats att vaccinera sig. Nu visar preliminära data från den första vaccinstudien på 50-talet barn i denna åldersgrupp att biverkningsrisken inte är högre här än i andra grupper.

– Data från den första studien ser helt OK ut. Vi inväntar nu resultatet från den andra studien där barnen utsatts för ytterligare en vaccindos. Men allt talar för att vi inom en mycket snar framtid omprövar våra nationella rekommendationer och inkluderar även denna grupp i massvaccineringarna mot svininfluensa, säger professor Jan Liliemark på Läkemedelsverket.

Barn i denna åldersgrupp kommer i så fall få två gånger en halv dos av influensavaccinet.

Det innebär att ytterligare cirka 250 000 barn måste vaccineras vid sidan av de 2000 i riskgrupperna som redan vaccinerats.

Huvudskälet bakom de ändrade rekommendationerna är att barn under två år visat sig vara en särskilt utsatt grupp, både när det gäller risk för sjukdom och risk för dödsfall till följd av svininfluensa.


Freeeeeedag!!

Vaknade 08:11 i dag! Inte sovit så bra i natt men vaknade ändå på strålande humör.
Upp och göra smoothie, koka kaffe och bre macka.
På med musik och bara mysa!

Idag blir en bra dag!!!


Dagen idag!

Vi har varit ute en sväng trots allt i detta oväder.
Var och handlade lite mellis och frukt.
Införbi och köpte lite nytt pyssel till Nora och posta lite brev och annatt skoj.

Annars har det varit bus och trots i en salig blandning här hela dagen.
Jag är helt slut i min lilla kropp och sitter nu och läser på om sömnproblem samtidigt som jag ögglar igenom SJÄLVKÄNSLA NU!

Jag tjatar alltid om min kropp. Jag tycker inte om den och även om jag skulle gå ner ett par kilon till eller få bort lite av kasslerhuden så skulle jag ändå hitta något annat fel.
Jag behöver bearbeta lite inom mig, saker som jag skulle ha tagit itu med för 4 år sedan men som bara lades undan för ta hand om annat.

Så jag ska äta VAD JAG VILL men i mindre mängder och kanske inte så ofta.

Mmmm...några tankar bara!

Avnjutit...

frallor och must!!

Lägnheten ser ut som ett skeppsbrott!
Vi har lekt pirater som varit ute på stormande hav.
Så man får tassa fram så man inte snubblar!!!!!


Barbie, stöld och trots...

Nu har vi lekte att barbies gar varit på stranden!
Lillan klättrade upp i en palm och ramla och slog sig på munnen så mamman fick sno glass av människorna!

Nora är ust nu trotsig och allt jag gör är fel!! lucky me!!!

Ska pussa henne i pannan nu och hoppas trotset fastnar på mina läppar.




Fångad av en stormvind!

Det blåser ännu storm ute.
Jag börjar bli väldigt trött på vädret nu.
Det har regnat i VECKOR och nu blåser det pinvindar. Vart är lugnet och solen!?

Det blir ännu en innedag med andra ord kanske ska ta tag i lekrummet i dag!?

Eddie har varit vaken minst 10 ggr i natt och rullat, gnällt och sugit på brösten så att dom ömmar som aldrig förr.
Samtidigt som jag vill att han ska sluta äta på natten så är det ju hans trygghet att få ligga vid bröstet.
Vill jag verkligen ta ifrån han det? Orkar jag ta kampen?

För mig har det viktigaste alltid varit att ge mina barn den trygghet och närhet som dom visat att dom behöver även om det har betytt att dom båda hängt på min arm 24 timmar på dygnet.

Får se hur det ser ut lite längre fram. Just nu är han ännu så liten och man får väl tänka på att det faktiskt bara är så här ett kort tag!


Barnen sover!

Nora somnade nu för en liten stund sedan och Eddie somnade redan innan 18 men så har han vaknat till si så där en 20 ggr!!

Jag längtar  nu till advent! LÄNGTAR!!
Ni får ha en fab night!!!

Dream dream dream















playboy holly

holly

Playboy Holly före och efter alla operationer och smink!!!
Sjukt!!

Julmust, pepparkakor och tända ljus!

Här hemma har vi julkänsla!!!!


Dagen hittills!


Vi har varit och handlat, målat, lekt skönhetsalong med sminkdockan, haft mellis där vi varit jonas lotta och mia. Vi har även lekt med dockor!
Nu tog jag en liten paus framför datorn!

Ikväll har vi bjudit hit mamma och pappa på middag!
Stuvade makaroner med falukorv!

Körkort!!

Nu jävlar ska jag ta det!!
Ska göra det!

Hur mycket har era kostat och hur mycket har ni kört hemma innan?

God morgon!

Eddie sover morgonluren och jag och stora tösen har lekt lite rollekar men sitter nu i soffan och myser.
Eller hon har nu övertalat mig att hon får toppa håret på en av sin 1000 gosedjur!
Vi har lagt pappersbitar som vi klippt ut i frysen för att se vad som händer.
Lär ju inte hända någonting  men man kanske kan blöta ner bitarna för att sen lägga in dom i frysen??

Idag skulle jag behöva rensa julsaker men allt står hemma vid mina föräldrar.
Vet inte om jag är så sugen på att gå ut i detta väder.

Men vi får se vad som händer.

Eftersom hela världen tjatar om julmust så är jag idag sugen på det!


Eddie skrattar!



Alltid kul med storasyster!!

Nu...



Vi sitter och målar i sängen och Eddie sover!!!
Läppen ser bra ut men väldigt svullen inne i munnen! Stackars min tös!

Min lilla tös!

Var ute i blåsten och gick när Nora ramlar framåt på suffleten på vagnen och slår munnen.
Det enda jag såg var blod blod blod. Ringde pappa som hade lunch. Blev livrädd att det var tänderna.
Som tur var kom en man körandes samtidigt och stannar bilen
Han jobbar i ambulansen, eller gjort det i alla fall så han kollade munnen.
Ingen skada mer än att läppen spruckigt både uppe och  nere.
Tänderna klarade sig. Han stod kvar vid oss tills pappa kom.
Snäll man! Han var den som satt i ambulansen vid min morbror håkan när han tog sitt sista andetag.

Allt är bra nu men en stor ankmun pryder hennes lilla ansikte. Fy va hemskt.
Har bott iSlite i hela mitt liv men när pappa frågade vart vi var visste jag inte. Såg mig runt omkring i några sekunder innan jag kunde svara.
Det blir ju alltid så mycket mer blod med all saliv. Rädd var jag!!


Mina barn!


Jag älskar er mina underbara barn!

Huvudvärk!!

Haft huvudvärk hela natten.
Varje gång jag har vaknat har jag känt hur det pulserar bakom pannan! Hu.

Vi vaknade lite efter sju här hemma men ligger ännu i sängen och myser till Charlie och Lola!
Nu ska jag ringa syster tror jag och fråga om hon har alvedon till mig!

Nu kallar snart sängen!

Ont i huvudet och ska sova snart.
Hoppas värken är borta när jag vaknar.
Det första jag tänkte på var SVINAN!!!

Hu!!


Nora och Eddie!

Två vildar! Eddie tar i med hela kroppen för att få till ett morr innan han attakerar sin storsyster med dreggel-pussar i hela ansiktet och håret.
Nora ligger och viker sig av skratt fast Eddies händer är fulla av ljusa hårstrån när jag sliter loss honom.

Så underbart att se sina två barn älska varandra så högt!

Dom gör mig till världens lyckligaste mamma. Så underbart lycklig.


Opera!!


Orkar inte skriva något för huvudet sprängs! Har aldrig haft en sådan värk som jag har nu.
Och det hjälper inte direkt att Nora nu lär lillebror att sjunga opera!!!

Smällande skallvärk!

Har en sådan hemsk huvudvärk som sitter som en mössa runt om och pulserar.

Så vi har varit i affären och köpt tröstglass!!

Nu ska vi mysa med glass och kaffe.


Förmiddag...

Vi har badat och duschat.
Jag har ringt massa nödvändiga samtal.

Nu står pommes och korv i ugnen och efter lunch ska vi ner och ta en fika på humle och dumle.
En latte ska jag ha! Som jag längtar!


Easy like monday morning!!

Eddie har varit vaken flera flera gånger i natt och jag vet inte varför han vaknar. Han vill inte ha bröstet alla gångerna längre ens. Men men....

Det blåser storm ute nästan och jag som hade tänkt börja dagen med en låååång promenad.
Får bli innedag för oss idag med.

Igår hade vi en riktig lekdag. Jag städade till halv elva då jag började med lunchen.
Men efter det så lekte vi med barbie, skola, restaurang, hans och greta, dansade, skönhetssalong, mamma pappa barn. busiga bebben och snövit.

Ljusen var tända hela dagen runt om i lägenheten och julmusiken gick varm.
Dagen var så skön och så lycklig.


Duktiga jag!!

Visst ser designen lite proffsig ut??
Eller den är i alla fall finare än vad den brukar vara då jag fixar och trixar...
Hmm grått?? Ja jag gillar den men ska nog in med någon färg här och där...

Skönhetssalong!!

Skönhetssalongen har varit öppen i två timmar nu.
Jag har fått gratis skönhetsbehandlingar med peelingborste på rygg och axlar, 4 olika sminkningar i alla möjliga färger  och håret har kammats och flätats, borstats och tillruffsats!!
Blivit en vacker prinsessa och allt detta gratis!!
Kom till Noras salong!


Barbie!!

PUH!! Nu har vi suttit på golvet och lekt med Barbie i över en timma och både rygg och höfter värker!!!
Men kul har vi haft.

Ikväll ska jag se om jag  har råd att beställa nya julgardiner och kanske lite julklappar!
Vad kan man köpa till en tös på 4 år som har ALLT!?

 

Storstädning på G!

Nu har jag och Nora hjälpts åt att städa lägenheten. Alla rum utom lekrummet och Noras rum.
Skönt att ha lite rent igen. Inte ofta jag hinner med att städa mer än att diska och plocka undan leksaker och pyssel.
Men nu är det fint här och ljus tända överallt!

Eddie har sovit, suttit i sittern och legat på golvet och haft skoj.
Vi har nämligen haft julmusik på hög volym och dansat medan vi så duktigt dammat!

Hej!!


Regniga Söndag!

Denna Söndag vaknade vi tidigt.
Det regnar och är grått ute. Var tog den vackra soliga hösten vägen som jag älskar att promenera genom?
Tycker att det har regnat konstant i flera veckor nu och är man en sådan som brukar få höstdepp så kan det inte vara kul.
Nu är inte jag en sådan som blir deppig just på hösten. Jag älskar alla årstider och ser fram emot att tiden ändras.
Myser fullt ut! Men som sagt var är solen??

Idag så ska vi antagligen till lägenhetnet igen om Erika kunde vill säga annars har vi bullbak med syster och Robin på schemat. Ärligt talat har jag aldrig bakat bullar förut och inte dom heller så vi får se om dom blir goda.

Ha en härlig regnig Söndag!


RSS 2.0