Noras hår

Noras hår är ett trasselsudd. Det spelar ingen roll hur mycket jag kammar, tvättar eller dränker det med balsam, det ser ändå ut som ett fågelbo. Men idag köpte jag ett billigt balsamspray på Gahms för bara 21 kr och det utförde mirakel i min dotters hår. Äntligen var det välkammat och fint utan en enda liten knut efter 1 timma! Ska ner och köpa upp mig på ett lager så vi har det hemma ifall dom skulle sluta sälja det!


Rubrik







Idag har jag haft en dålig dag. Svårt att andas, ont i huvudet, kryper i kroppen och jag har varit på dåligt humör. Gick bort till Emma och Helene för att komma på andra tankar. Där hade Emma plockat ihop en massa kläder som hon inte längre vill ha. Jätte fina och jag är super glad att det slipper eka i min byrålåda nuj när jag ropar efter en strumpa eller två.

När vi kom hem igen så åkte mamma hem till syster och vi fick ENSAMTID. Precis vad jag behövde (inget illa menat mamma). Vi busade, skrattade, skrek och hade så kul på det sättet som vi alltid hade då vi hade eget. Saknar det.

Imorgon får vi det slutgiltiga svaret om huset och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir ett JA!




Shoppat kastruller

Var nere på Gahms och köpte nya kastruller, plättjärn, tvättkorgar och annat bra att ha nyss. Så nu sitter jag och Nora i soffan och bara tar de lugnt medan Eddie sover.

Idag ska jag hem till Emma och prova kläder!

Jag blir kvar!

Var meningen att jag skulle byta plattform för min blogg men jag fattade ingenting av det nya så jag blir kvar här där jag vet hur man gör!

Igår var detloppis och Nora sålde för 700 kr! Väldigt mycket gick åt och vi tog bara någon tia för sakerna.
Det var kallt och blåste en hel del så Nora åkte hem till morfar efter ett tag och Eddie sov i vagnen en bra stund.

Efter loppisen så gick jag och barnen ner till slite för att köpa glass och lördagsgodis. Hade ingen ork alls i kroppen så de fyra km kändes som 4 mil men vi kom hem!

Idag har vi ätit gott och fikat på balkongen i det fina vädret. Lova och Lea har varit här och busat medan vi vuxna hällde i oss kaffe!

Nu, efter dusch och bad så sover Eddie, Nora ritar och jag ska kolla bloggar.

Ha en bra kväll!


Håller på...

och byter blogg! ha tålamod!

Kärlek!


Loppis!

Ni kommer väl och fyndar på våran loppis på lördag!?

Grubbensväg 12 i slite kl 10-16!

Massa fina saker.


Ny säng!

Eddie har fått en ny säng av morbror med familj! Jätte fin vit växasäng som ska invigas den dagen vi får boende! Tack Anders och Annso!

Min väninna ska få vår spjälsäng, Kul att den kommer till någon man känner. Mina barns första säng ju!


Vänta o vänta!




I dag har vi fikat på Humle och Dumle, handlat litee och bara tagit det lugnt.

Skulle fått svar om huset idag egentligen men det blev uppskjutet till 1 juni.

Så nu får man gå och vänta i 5 dagar till.

Imorgon får jag svar!

Imorgon får jag svar på om jag får hyra storms hus eller inte. Hoppas på det.
Men jag får säkert ett nej där med. Kommer ju in nya lägenheter på gotlandshem imorgon med. Håller tummarna på en bra lägenhet där också.

Minnen

Jag är sugen på att klä mig snyggt, sminka mig, fixa håret och ta mig en kall cider på någon altan o solen och skratta över gamla minnen och tokigheter. Tänker tillbaka på kolhögen sommaren då BB spelade varje helg och vi tjejer stod längst framme vid scen och dansade loss till benen värkte, rumpan skakats loss och rösten var försvunnen. Jag och Tora stängde in oss på utedasset för att fylla på gratis drink ur väskan och en lektion om halsbloss lyckades bra i en puff. Runt hörnet blev två tjejer "in the gang" lurade att gömma sig bakom en presenning för att kolla en intatuerad abborre på snoppen hos någon som jag inte minns namnet på, en av brudarnas moster kom och skrek förskräckt innan örsnibben höll på att falla av på dem.

En kväll stod jag och F och dansade på bordet under ett tungt tält-tak som var nertyngt av vatten, F slog till taket med handen och en hel flod svämmade ut över hela mig. Där stod jag med blött, platt år och rinnande mascara, redo att ge upp för kvällen! F skriker av förtjusning och får mig att dansa i ett par timmar till med håret strittandes runt omkring.

Det finns så mycket att le åt. Kommer i håg min första gång inne på Munken. Jag var bara nitton år då och jag, E och A åkte in med BB som skulle spela där inne. Vi hade planerat i månader innan för den här kvällen och jag var skit nervös att inte komma in eftersom det var 20 årsgräns. Vi går in med bandet genom en annan ingång än den vanliga och ingen bryr sig om att kolla legg. Jag låtsas som ingenting och är skitglad att ha lyckats! Haha, då skriker fulla E att M måste hjälpa Linda in för hon är inte 20 år. Mitt framför vakterna skriker hon det och jag springer med snabba steg på mina små klackar in snabbt som bara den med handväskan slängandes efter mig så cigg och allt nästan ramlar ut.

Minnen!! Men fan va kul vi hade på den tiden!

Bikini!?

Vågar man visa sig på stranden i år? Jag är ännu full av ärr och kroppen är som en liten degklump som jäser över lite här och där...fast jag är smal så behöver, elller måste, jag börja träna!!!

Har ingen bikini märkte jag igår så det måste inhandlas.

Lattemorsor och bikini!





Imorse sprang vi ner till musiklekis i hopp om att hinna ner innan ännu en regnskur trädde fram. Vi hann ner och mötte upp Sandra, Molle, Pållan och Oliver. Det var en hel del mammor och barn idag! Alltid kul.

Efter gick vi runt på Slite och kollade innan vi tog ett stopp på fikket för att äta våfflor och dricka Latte. Även Tora kom och fikade! Länge sedan man hade tid att prata med henne!

Sen vidare hem till syster för att snacka lite ytterligare. När klockan närmade sig tre så gick jag och barnen hem för att prova nya badkläder och laga middag! Betalat räkningar har jag också gjort!

Tack för idag brudar och pojkar!

Statistiken är skyhög i dag!

Och nej jag kommer inte skriva något om amning på bloggen. Antr att det kanske är många som väntar sig bloggbråk men det får man inte av mig! Tycker det är barnsligt och helt ointressant.


sex and the city 2

Längtar till den kommer ut!

En låt med ordet ost!?

Jag satt på golvet hemma vid morbror och sjöng med barnen idag. Lea drog kort med bilder som vi skulle sjunga en låt om. Bokstaven O kom fram och en bild på en ost.

Ost?! En låt som har ordet ost i!?
Kom inte på någon alls.

Någon annan som vet en låt med ordet ost?

Måndag




Idag har vi varit i lekparken, sprungit på kullen och plockat blommor. Vi har lekt i trädgården och varit hemma vid Lova och Lea och lekt en stund. Det lektes skola, hoppades studsmatta och sjöngs sånger!

Nu sover Eddie och vi ser halv åtta hos mig!

Plötsligt händer det.

Eddie har kunnat gå själv ett bra tag nu men inte vågat släppa handen. Han har gått en meter som högst innan och sen kommit på att det var alldeles för läskigt och i panik tappat balansen och satt sig på rumpan. Men idag släppte han helt plötsligt och har under kvällen gått och gått. Lååångt går han och det syns hur stolt han är över att äntligen vågat ta detta steget själv!

Mamma är stolt över sin pojke!

Grattis Johanna!

Grattis Johanna till lilla vackra Tuva! Hoppas ni kommer hem snart och orkar titta införbi för att visa miraklet!

Loppis



Rensat inför Loppisen på lördag. Kläder, leksaker och annat. Prinsessa tavlor, rosa blommor som lampor från ikea och massa fint.

Lördag 28 maj kl 10-16 på grubbensväg 12 i slite

Tänker på dig!

Vill att du ska veta att vi tänker på dig Johanna! Behöver du något eller ingenting så är det bara att höra av dig! Vi finns här allihopa!

Åkers styckebruk!?

Vad är det? Tydligen en läsare som befinner sig där! Välkommen!

Strandmys och trädgårdsarbete!




Tidigt i förmiddags så gck jag och barnen ner till stranden med lite picknick  för att mysa och plocka snäckor. Det var jätte skönt där nere. Efter gick vi till affärn för att köpa blommor att plantera hemma och hämtade även ut ett paket till mamma. Kände mig som en packåsna när vi gick de 2 km med vagnen full av ungar och händerna fulla av packning.

Hemma planterade vi blommorna, 20 st köpte vi, sen avnjöt vi glass och kaffe i solen medan vi gjorde blommor av piprensare.

Vi har lekt på gården och haft jätte kul. Älskar detta fina väder!


AAJJ!

Mjölkstockning igen! Hur mycket jag än pumpar och handpumpar så kommer det ingenting ur bröstet. Försökte få Eddie att ta det bröstet men han vägrar när jag har mjälkstockning.
Det gör ont och spänner, inte alls kul. Bröstet är dubbelt så stort som det andra. Fy fan!!

Tror det beror på att Eddie småsnuttar på mig om dagarna när han känner för att mysa i några sekunder innan han leker vidare.

Jaja. Barnen sover efter mycket lek och bus ute i trädgården och jag ska lägga mig för att se någon bra film. kommer somna innan filmen börjar bara!

Ha en bra kväll allihopa!

Paket på posten!

Detta kom på posten idag till Nora!
Det är jätte fint och vi har haft en massa kul med det! Allt från blaelefant.se

Kalas!!





Idag hade Eddie alla sina vänner här på kalas. Det bjöds på tårta och glass. Barnen var ute och lekte i trädgården och de stora tjejerna satt mycket inne och lekte med barbie! Tror det blev nio barn sammanlagt.

Det var en hemsk värme men jag hade jätte skoj och det tror jag barnen med hade. En massa fina kläder fick min lille pojke!

Tack alla polers säger Eddie!


Ingen trea!

Ingen trea ute i Slite idag heller. Inte i Visby heller. Suck.

Ringt till Storm idag men han hade inte hört något från Lotsarna än så vi får ring om några dagar igen.


sola och bada!!!



Idag har det varit jobbigt varmt ute så vi var nere och köpte liten pool till de små som dom fick plaskai. En fiskgratäng gjordes i ordning och en tur till Maxi för storhandel har gjorts!

Imorgon blir det barnkalas. Kommer alla så blir det nio barn! Hoppas det är fint väder ute så dom kan leka ute!

Klippa mig eller spara!?

Mitt hår är för kort för att låta det  bara hänga och går inte att sätta upp i en knut på huvudet. Samtidigt är det för långt för att fixa en snygg kort frisyr.

Så då är problemet- ska jag klippa det för att kunna göra något åt det?
Eller ska jag spara ut till långt igen?

Idag låter jag bilderna tala!








18 maj 22:51 2009




Älskade lille son. För ett år sedan fick jag hålla i dig för första gången i min famn och se in i dina ögon. Jag fick lukta på dig och känna hur din lilla hand knöt sig kring mitt finger. Du är den vackraste lille pojke jag någonsin sett och kärleken till dig är högre än livet. Hela natten sov du på mitt bröst och ljudet av mina andetag och hjärteslag fick dig lugn och gav dig trygghet.

När du var 12 timmar gammal fick du träffa den underbaraste och smartaste lilla tjej som jag känner. En tjej som lärt mig mycket om hur underbart livet kan vara. Hon lärde mig älska villkorslöst, helhjärtat och starkt.
Denne tjej är din syster som lite blygt kom in för att för första gången få träffa sin lillebror som hon så länge väntat på. Nora älskade dig redan innan du kom och förberedde din hemkomst långt innan dagen var inne.

Av henne kommer du lära dig mycket och hon kommer lära sig av dig. Tillsammans är vi en underbar och stark trio. En kärleksfull familj som alltid kommer sätta varandra i första hand.

Mina barn, ni ska veta att ni gör mig hel. Tack vare er ler jag bredare och större för var dag som går och det går inte en enda dag utan att jag ser på er och förundras vilka mirakel ni är.

Mamma älskar er!

Grattis på födelsedagen min prins!

kids!


Eddies dag!









Dagen började tidigt eftersom jag var spänd och uppspelt över att min son fyllde år. Väckte barnen redan halvsju och sen vidare in till mor och väckte henne. Paketen öppnades i all hast och Eddie var HAPPY. Nora var snäll och hjälpte lillebror öppna alla stora paket. Han fick kläder, lastbil, tractor, djur, servis och en massa mer.

Vidare ut för att äta tårta till frukost och ljuset blåstes ut. Eddie satt med sin nya servis och åt så duktigt själv. Han har precis som sin syster medfött bordsskick!

Efter lite lek på golvet med alla nya saker och modevisning så gick jag och Eddie för att möta Sandra och Molle. Eddie somnade i vagnen trots att klockan bara var halv tio.

Dagen rullade på med utelek precis hela dagen. Vi har cyklat, lekt i sandlådan, gungat, badat dockor (Eddie blev sugen och kastade sig i baljan med kläderna på), fikat, målat, lekt katt och blomsterhandel...och så vidare. Det har varit en riktig rolig och härlig lekdag

Huset är fullt av ballonger och serpentiner som väntar på nästa kalasfirande som blir i morgon!


Imorgon smäller det!

Idag har vi varit ute och busat, varit i visby och bakat tårta!

Imorgon fyller min son 1 år och det ska firas med bara familjen. På Onsdag kommer ett annat gäng och fredag ett tredje gäng. Helgen får vi se hur firandet ser ut.

Jag och barnen har bakat tårta och garnerat den med blå grädde och små djungel-djur av socker.

Ska sova snart för min son ville inte sova i natt och har varit avig och krävande även idag!

Lekstuge ägare


Denna fina lekstuga är vi nu ägare till. Mammas kusin sålde den till oss och nu ska vi bara fixa transport! Kommer bli så kul att få inreda. Vi ska även bygga utealtan på den så man kan sitta utanför kioskrutan och beställa korv! Stora planer som jag inte kommer ha råd med i år men nästa!!

Har ni gamla fina plåtburkar och annat fint i lantlig loppis-stuk kan ni väl höra av er!?

Arg svår unge!



En mysig utedag med en unge som har varit arg så gott som hela dagen. Eddie har varit förbannad och sur, kastat sig i famnen eller på golvet och bara skrikit. När vi var ute och lekte så var han glad men annars....

Första gången jag faktiskt tyckt att han var svår. Annars brukar det vara lätt att få honom på andra tankar.

Vi har även köpt en sak till Nora som jag velat ha till henne i flera år! Kommer info om det senare!!

Drömmer mig bort!

Ringde på ett hus till idag som ligger på samma väg som det andra huset. Det har stått tomt sedan september, skvallrade grannarna så vi kastade oss på telefonen och plingade iväg en signal.
Lotsarna (?) kanske skulle hyra det, i veckan som kommer skulle de ge svar. Om inte dem skulle hyra så kanske jag får det!Det kommer säkert inte bli så eftersom allt ska vara så svårt för mig just nu. Men drömma får man väl göra?  


Min Nora




Ensam med mormor

För att jag skulle kunna mysa med min sjuka dotter en stund idag så tog mormor med sig Eddie ut i sandlådan med vatten och jock. Det blev raka vägen in i badet efter att ha kastat av kläderna på gården!


Eddie black and white




Beställt hem...

Tårtlängd i trä - JordgubbeKakfat i två våningar med 6 muffins i träLeksaksmat - Bröd i skivorLeksaksmat - skivor med ost i trä
Detta har jag beställt hem till barnen. Gick på nästan 500 kr med frakt. Har velat haft detta så länge nu och bestämde mig för att börja beställa hem lite då och då.

Sakerna är i trä och kommer från www.blaelefant.se

Sjuka barn.

Från att sprungit runt och lekt med ballonger som en dåre, till att ligga på golvet och kräkas på två röda. Ja, Nora är sjuk. Eddie spydde i går och har haft hög feber i två dygn. Han är ännu inte kry men orkar iaf sitta eller gå på golvet en stund. De sista dagarna har han hängt på min arm dygnet runt.

Nora ligger i soffan och ser film och har sovit en stund.

Blir en tidig sänggång  i kväll känner jag!

Denna tapet...



...vill jag ha i noras rum.

Öppna ögon är skrämmande.

Att stå på egna ben och inse att man de sista nio åren av sitt liv har åkt bergochdalbana då det gäller lycka och kärlek, är skrämmande. Det som är skrämmande är väl mest att man faktiskt äntligen fått upp ögonen och vågat använda dem. När man lever i kaoset, i det olyckliga, så är de lyckliga stunderna så magiska att man har svårt att släppa taget om de som hållit en uppe. Även om denna lycka är detsamma som olyckan.


Inte omöjligt.

Vi visste varken namn eller nummer till dem som äger eller tar hand  om huset som står tomt så medan jag satt hemma med en sjuk son, åkte pappa bort till huset för att knacka på hos grannen (han som tar hand om huset).
Ägarna stod utanför och hade kommit till ön i natt. Dom har huset som semesterboende men sa att det inte var omöjligt att dom kunde hyra ut.

Pappa lämnade namn ch nummer så får vi se om dom ringer. änker inte hoppas  på för mycket eftersom jag blir så besviken om det blir ett nej där med. Fast jag har redan börjat planera gården!

Nej ska fortsätta se på nicke nyfiken. Alla kanaler är borta ju! Kul kväll!

Lea linslus!



Lea fick vara lite modell för mig här hemma idag då de stora brudarna verkligen inte hade tid.

Prima ballerina!







Som ni ser så har dagen bjudits på goa barnskratt, dans och balettuppvisning då mina kusiner Lova och Lea har varit här och lekt! Dom har haft så skoj!



Lekrum...

Jag har tänkt göra ett roligt lekrum till barnen när vi får eget igen.
Tänkte göra en kökshörna där jag  ska sätta upp två köksskåp i barnenshöjd, på med en fin bänkskiva och måla på ett spishäll. Om det går så vill jag skära hål i skivan för att sätta dit vattenkran och slask. Upp med en tapet över/bakom så det ser ut som kakel, sen en hylla över med köksredskap. Någon sart förvaring så man kan hänga upp vispar och annat vill jag med ha.''

Stora planer och det kommer kräva litee pengar och jobb en resultatet kommer bli jätte bra och kul för mig och  barnen. Jag tycker det är kul att leka restaurang eller tebjudnning så det kommer tillbringas mycket tid där.

Leksaker i tyg från tant-grön

DammsugareGlassKanelbulleLekväska   Picknick korgLåtsaslek   Afternon teasetLåtsaslek   GlassbarLåtsaslek   KökssetLåtsaslek   Te-servisLåtsaslek   TårtkalasLekväska   SlottLåtsaslek   TrädgårdssetLåtsaslek   Doktorsväska

Febrig son och husplaner

Eddie har haft hög feber i natt, så hög att man nästan brände sig på honom. Idag är han inte lika varm men grinig. Han sover redan andra gången för idag.

Morbror ringde idag och tipsade mig om  ett tomt hus som jag ska ringa på och höra om dom hyr ut. Skulle vara urmysigt och nära alla här hemma. Då behöver jag inte heller utnyttja min kö i Gotlandshem.

Vecka 33 har vi fått inskolningsdatum för Nora på Athene dagis men det får vänta tills vi vet var vi hamnar. Suck, varför blir livet aldrig om man tänkt sig eller drömt om?


Fika gånger 2!


Förmiddagen spenderade vi med Jana och Hugo! Alltid massa gott som bjuds. Nora tryckte i sig.
Jag och Jana drömde och planerade lite för framtida jobb medan barnen lekte. Eddie hängde väl mest i bröstet vilket han har gjort hela dagen idag.

Hemma så fikade vi med nästa gäng som bestod av Johanna, Pauline och Oliver.

Annars har vi badat och ska nu se på Tv, leka Sune tjejtjusare och läsa bok innan det blir sovdags. Lillkillen sover redan så gott!

Allt bara skiter sig för mig.

Jag var så glad att jag hittat boende för mig och barnen men idag ringde Gotlandshem och sa att dom gjort beslutet att inte hyra ut denna lägenhet pga att den såg för hemsk ut och dom visste inte när dom skulle hinna renovera den. Jag står självklart som etta på den men jag skulle ändå söka nytt.

Varför ska allt skita sig för mig? Allt bara strular och jävlas med mig. Motgång efter motgång. Nu har jag haft uppförsbacke alldeles för många år. När ska det vända?? Är så jävligt trött på det.

Fan!!!

Underbar dag med syster och barn!

I morse gick jag syster och barnen ner till församlingshemmet för att sjunga med de andra barnen. Blev bara en liten stund där för att vi sen skulle vidare på utflykt. Vi satte oss på stranden och mumsade kakor och frukt. Plockade fickor fulla med sten och plockade en hink full med snäckor längs strandkanten och passade även på att gunga lite. Vidare till Gahms där vi mötte upp Johanna som stoltserade med en underbart fin mage. Det sägs att det blir en pojke men jag tror ändå på en tjej.

Vi gick hem och satte oss på altanen, drack kaffe och lekte i sandlådan.

Förutom blöjbyten och matlagning så har vi varit ute hela dagen fram till halv sju. Här på gården har jag kunnat gå i bara linne och känner att jag nog allt har fått lite färg i ansiktet.

En DÅLIG nyhet fick jag idag med men den berättar jag om sedan!









Morsdagpresent.

Vad ger ni era mammor? Jag vet inte vad jag ska ge min!

Slarviga Linda

De sista veckorna har jag slarvat med min allergikost och ätit det jag velat vilket har gett mig nya utslag. Men jag kände att jag behövde äta upp mig lite för vikten fortsätter neråt när jag inte får äta det jag behöver.
Men imorgon är det stopp med det och jag måste börja följa min diet nu.

En hel månad utan glukos, soya och alla sädesslag. (plus alla andra 100 saker jag inte tål)

Vem vill gå på stranden i sommar med röda blåsor på kroppen?

Min tid är inne och jag är redo för att träffa en redig karl nu. En KLOK och BARNKÄR, SNÄLL och TROGEN!

På egna ben!



Vi har idag, lekt, tvättat, hängt tvätt, lagat mat, spelat tvspel och fikat med Linda. Eddie vågar nu släppa handen och gå några steg. Han har kunnat länge men varit lite feg!

Napptastic



Eddie hittade den kvarglömda nappen efter Molle idag och gick med den i munnen väldigt länge och försökte suga men den ramlade ur hela tiden. Han tog napp en väldigt kort period när han var liten men inte längre. Hade varit skönt att byta ut bröstet till nappen. Just nu så ligger han vid bröstet jämt och HELA nätterna!

Leksaks-rensning.

Idag har vi rensat och sorterat bland alla leksaker vi har stående i garaget. Vi ska ju ha loppis sista helgen i maj månad här hemma på gården. Det blev tre stora säckar med leksaker. Sminkbord, dockor, nallar, docktillbehör, dockvagn och en hel del annat. Sandra och Robin packade på sig det dom ville ha men det är ännu en massa kvar att rensa ut. Får inte plats med så mycket i nya lägenheten tråkigt nog, tror också att det är välbehövligt att rensa lite. Vi har haft för mycket leksaker så Nora har inte hunnit leka med allt.

Efter en sväng ner till Sandra så åt vi lite chips och dipp för att sen hoppa in i duschen innan jag och barnen packade oss in i sängen. Dom sover redan och jag undrar om det går någon bra film ikväll.

Ha det bra allihopa!

Min älskade systerson!


Älskade knubbiga händer!


Suger som en svamp!



Min lilla dam och jag har idag lekt Sune som är tjejtokig och vill bara pussas och vara kär hela tiden så Nora var en söt liten flicka som målade kärleksbilder till Sune och skickade med posten så att han skulle veta om det. Medan jag hittade på långa texter som hon "skrivit" över bilden så stod hon snett bakom mig med tindrande ögon och väntade på att Sune skulle vända sig om och se sin hemliga beundrare!

Vilken fantasi barnen har och den byggs bara på hela tiden. En lek kan hålla i en hel dag, utan avbrott.

Hon börjar rita väldigt bra nu tycker jag. Igår gjorde hon en så fin teckning på familjen där jag dansade hulahula!
Ska ta en bild på den och visa er för den var verkligen fint ritad.
Skriva kan hon otroligt bra med nu och älskar att skriva långa meningar som går att läsa utan problem.

Känns spännande att möta den nya perioden för henne nu. Nu börjar hon bli ett stort barn som finner ro i det lilla och suger åt sig kunskap som en svamp.

Rosa nagellack.


Eftersom Nora fick en ny prinsessaklänning idag så var hon tvungen att ha nymålade naglar i en passande färg. Så acceton och nagelkitet åkte fram och vi började måla och fila.
Jag har ju slutat bita på naglar och har nu för tiden långa naglar som jag gillar att fila och måla. Men dom går ju av hela tiden. Dom är mjuka, tunna och bryts av jätte lätt.

Någon som har något tips på hur man får starka naglar?

Noras present från Robin!



Robin hittade en underbart fin klänning till Nora idag när dom var inne och handlade i Visby.
Nor älskar den och har gått med den på sig sen hon fick den. Precis hennes stil.

Att hitta hålet! ;)

En mycket stolt liten pojke tindrar med ögonen då pekfingret om och om igen hittar hålet i cd-skivorna här hemma. Jätte coolt att fingret kommer ut på andra sidan!

Mojje i mina drömmar.

Mojje dyker ofta upp i mina drömmar om nättern (eller ofta och ofta, hänt 4-5 ggr) han finns där antingen i bakgrunden eller som en hemlig flirt. Vad betyder detta!?

Kanske min drömkille? Så jag vill att min man ska vara? Mycket barnasinne och full-i-fan-humör.
För helt ärligt så är det nästan mitt prio ett. Min blivande man ska älska att leka och busa med mig och barnen. Han ska kunna se till barnens behov och acceptera att barnen ALLTID kommer att gå först och ta störst tid, plats och ork. Dem är det vackraste och underbaraste jag har och jag skulle aldrig sätta undan dom för att göra plats åt en man som kräver det.

Men varför Mojje ibland dyker upp i mina drömmar är ett mysterium som antagligen aldrig kommer lösas!

"Var ligger landet där man böjer bananerna!?"


Syskonkärlek!

Eddie är så stor nu att dom leker tillsammans. Idag har dom suttit med all leksaksmt och kastruller på golvet och lekt medan jag lagade mat. Nora vispade, saltade, pepprade och Eddie satt tyst och tittade på henne länge innan han började göra likadant. Dom smakade av maten tillsammans och Eddie smaskade högt varje gång Nora stoppade skeden i munnen på honom.

Nora jagar honom så han skriker av förtjusning och far fram som en liten raket på golvet och ska ta skydd vid mina ben eller i min famn.

Eddie vet också vilka saker som han absolut inte får röra och ruskar på huvudet åt sig själv när han sitter och tittar på de sakerna. Är Nora utom synhåll brukar han som en pil kasta sig över det och titta nöjt på mig med ett stort leende.
-NAAAJ EDDIE! Hör man Nora komma skrikande och han släpper med en gång och skyndar därifrån med en ledsen min.

Det är så roligt nu! Att se hur dom fungerar ihop, hur man ser att Nora tagit på sig storasyster-rollen alldeles utmärkt bra och att Eddie är en liten buse som kommer störa syster mååånga år framöver.

Jag njuter av att se mina fina barn tillsammans.


Eddie har fått alvedon...

och vi ska sova nu tänkte jag. Han har vaknat två ggr redan och gallskriker. Jag misstänker tänder!

God natt!

Ut med det gamla, in med det nya!

Jag har stor lust att sälja av alla leksaker, eller mycket av det och köpa nytt. Vi har så mycket av allt och flyttar nu till en liten lägenhet där vi inte kommer få plats med allt. Någon som är intresserad av kök, affär, leksaksmat, serviser och masssa annat så kan ni väl hojta till? Vi ska la ännu ha en loppis här på gården så då kanske man blir av med lite med!!

DoktorsväskaKakfat Låda FruktLåda godisMinibakelserLåda ÄggMinifrukterMinigrönsaker
Detta är i från egetrum.se och är inte så farligt dyrt. Allt detta skulle gå på lite mer än 700 kr!

Stationsgatan here we come!

Jag gillar inte trapphus och jag gillar inter Gotlandshem men är jätte glad för att vi har fått lägenhet. En trea på först plan med inflyttning första Juli. Lägenheten är helt förstörd tydligen så den ska renoveras innan jag flyttar in och förhoppningsvis får vi vara med och bestämma tapeter. Och ni som känner mig vet att jag kommer välja vitt vitt vitt.

Jag har pendlat fram och tillbaka i tankar om jag vill in till Visby eller om jag vill stanna i Slite. Det är så svårt att veta vad jag ska prioritera. Men just nu blir det Slite och den dagen då min man kommer in i mitt liv så får vi se hur det landar då.

Men jag är happy för att jag och barnen har ett boende nu!! Väldigt glad.


JAAAA

Vi har fått lägenhet. Inte den perfekta men ett boende iaf. stationsgatan 18. Tell you more later.

pics






orkar inte skriva något men lite bilder bjuder jag på från dagen!

Have to have!

Nu ska jag och Nora kolla hm och se om det finns fina kläder till oss. Såg att det kommit söta bodysuits till brn och det vill Nora ha. Tänkte  beställa nytt till mig och Eddie med!

UPDATE  hittade inget av intresse.

Snö i Maj!?

Ja i morse när vi vaknade så tittade jag ut och upptäckte att det var snöblandat regn. Suck!
Jag vill ha sol och vår i väntan på sommar. Nu helst.

My babies



The day today

Imorse jäktade vi ner till musiklekis med Molle och Sandra. Vi sjöng och skrattade, drack kaffe och busade. Sandra och molle hängde med hem där vi lagade mat och tryckte i oss snickerskakor och iskallt vatten. Eddie sov i vagnen i två timmar och åt en stor portion med mat när han vaknade. Skönt!

Linda och Johannes har varit införbi i kväll men annars har inget annt hänt!


Till min tant. Från Eddie!

Hej Tant!
Det äj Eddie som kivar. Du undja näj det vaj tantkalas sa min mamma.
Du fåj komma näj du vill Tant.
Jag fyjjar den 18 maj så du äj välkommen då om du kan.
Du kan jinge mi på 123456789 så kan vi betämme näj du kan!

Puss puss


Ett stort bröst!

Mitt högra bröst är platt och mitt vänstra är STORT och knöligt. MJÖLKSTOCKNING!
Jag försöker få Eddie att ta det mjölkfyllda bröstet men ikväll vill han bara snutta på högra. Ajajaj vad ont det gör men ack så fin storlek och form bröstet har!!!


Kalas!

Nu ska jag börja planera inför Eddies ett årskalas som vi ska ha fredagen den 21 maj. Vi ska bjuda Viggo, Julius, Hugo, Oliver och Molle. Killkalas ska det bli och roligt med!! Massa ballonger och glass. Nora planerar en blå tårta med. Hur får man grädden blå? Det finns väl inte blå karamellfärg!?

Lägenheter!?

Har nu satt upp mig på några lägenheter i Visby. Ligger etta på en trea ute på Gråbo. Frågan är om jag skulle känna mig trygg där inne eller om jag skulle vara väldigt rädd och osäker. Gråbo ska ju vara det värsta stället i Visby att bo på. Men va fan ska jag göra? Får lägenhet lätt här i Slite men vill inte slösa upp mina snart 6 år på en lägenhet jag inte tycker om eller vill ha.

Detta är så svårt. Vad skulle ni gjort? Ha tålamod och vänta ett tag till för att se om det kommer något annat eller ta lägenhet på Gråbo bara för att få ett boende?

Fikat i massor!

Imorse gick jag och barnen hem till Sanna på en kopp kaffe. Det var ett bra tag sedan sist och det var kul att uppdatera sig lite. Sanna är en underbar tjej och jag saknar den tiden då vi sågs jätte ofta tillsammans med våra stora barn. Huset håller på att renoveras och det kommer bli så fint då det blir klart.

Efter gickk vi upp till mormor en snabbis för att hälsa på. Där tryckte jag och Nora i oss kokt ägg med räkost på innan vi mötte upp syster och gick hem för att sätta på bryggaren till Pållan och mig.
Oliver hade växt en hel del och är en kopia av pappan sin. När de små pojkarna skulle sova så tog vi en promenad och Nora plockade blommor.

Annars har jag bakat snickerskakor här hemma som vi åt till kvällskaffet och Robin kom upp för att hämta några. Dom är otroligt goda men det räcker med en liten bit för dem är så söta.

Nu ska jag snart se TopModel!! Ha en FAB night.





Allt klär en skönhet!

Synd bara att jag inte är en skönhet då då! För jag har hittat en sådan fin bikini som jag vill ha. Tyvärr så är min kropp inte byggd för att isas upp halvnaken på stranden men drömma kan man iaf.
Men detta med att allt klär en skönhet, det stämmer inte- för avundsjuka klär ingen.

Min lillasyster


Min vackra lillasyster och hennes fina Robin! Underbart att se min syster vara så lyckligt kär och ha en sådan underbar fin liten familj. Min lillasyster börjar bli stor ;)

Randiga ben!


Tycker om denna bild. Svart, vitt och stark rosa är en fin kombination i färger tycker jag.


Flundror och glass.










Dagen har varit helt underbar. Tidigt packade vi två bilar fulla och svängde ut mot äventyr!
Vi tog svängarna nerförbi katthammarsvik och köpte makrill, flundror och räkor. I alla år ar vi åkt ner dit hela familjen och det är så vackert. Idag tog vi fisken med oss för att åka ut till stranden i sysne och satte oss för att mysa. Eddie var galen i makrillen.

Efter åkte vi in mot visby för att åka till hamnen och mumsa glass i glassbaren. Det var packat med folk och solen värmde gott. Härlligt!

Hemma igen grillade vi korv innan vi avslutade dagen med en kopp kaffe i solen på balkongen.

Gotland är för himla vackert denna årstid. Älskar denna Ö.

Tatueringar...

Jag vill gärna tatuera mig. Är inte säker på vad men har några tankar och ideér. Vill ha något litet som inte tar upp halva överkroppen och något i svartvitt då jag inte tycker att det är snyggt med färg.
Fast måste säga att Nicklas ljusblåa noter är väldigt snygga i färgen.
Nej , svårt det där. Det ska ju sitta där livet ut och måste verkligen betyda något...

Tål att tänkas på...

Blås inte bort!

Vi har varit och ätit varsin glass och handlat lördagsgodis i massor.
Nu ska vi mysa framför tvn en liten stund innan leken börjar. Hoppas ni inte blåser iväg under dagen.

RSS 2.0