Vad ska man säga!?


I förmiddags när Eddie och Molle skulle sova så packade vi på oss för en promenad i skogen. Syster och Nora plockade blommor medan jag försökte få min envisa son att sova. Efter många om och men så somnade han sittandes i vagnen och vi gick hem för att sätta oss på balkongen med en kopp kaffe.

Nora målade i målarblock och Linda tittade förbi på en kaffe. Efter ett tag kom även Tora, Sarah, Aksel, Nicklas, Hanna och Wilda hit och fikade. Länge sedan vi vr samlade allihopa så. Wilda fick Noras alla kläder att växa i. Det känns skönt och kul att mitt kusinbarn kommer gå i Noras kläder. Varje klädesplagg har en historia och jag vet precis var dem kommer ifrån och när Nora har haft det. Varje plagg!
Aksel var så liten och så vacker. Jätte go liten prins.

Efter dom gått så lekte vi litegranna och tog sen en sväng ner till Slite för att handla middag och fredagsmys.
Nora köpte en docka för sin slant hon fick av Hanna. Den ligger nu nerbäddad bredvid henne i sängen och sover så sött.

Eddie är nu en liten buse som ALDRIG sitter stilla. Han klättrar, går (längs möbler och hålla hand), kryper frm till saker som han vet att han inte får minst 100 ggr innan han ger upp. Min rygg och mina armar är helt paj känns det som och min lilla kropp däckar när han somnar på kvällen. Men det är roligt.

Nora, min lilla prinsessa, var helt tvärtom lillebror. Hon var lugn och kunde sitta i timmar och pyssla med en pappersbit eller annat smått. Hon är ännu väldigt lugn och tycker om att sitta på golvet och leka lugna lekar som barbie eller dagis. Hon gillar att ha saftkalas och leka samma lek i flera timmar och bygger på med fantasi till max. Vilda lekar är roligt också och att bli jagad gör henne panikslagen så hon skriker HÖGT och GÄLLT samtidigt som hon skrattar förtjust. Fina unge.

Molle får vi ju inte glömma. Det lyser buse om honom med och det kommer bli en jävelunge som Sandra och Robin kommer få jaga efter. Nora älskar sin lille kusin!

Att sätta sitt barn i andra hand...

skulle väl ingen bra förälder göra!?

Snor och torkad bröstmjölk





Nora har alltid älskat allt som har med prinsessor, glitter och glamor att göra. Helt tvärtemotsin mor som istället bara klär sig i neutrala färger och glamoren existerar inte bland snoriga kläder med torkad bröstmjölk på. Haha. Nej men jag har faktiskt tappat mig själv lite på vägen ochvarken lagt intresse, tid eller pengar på mig själv sen jag blev mamma. Innan jag väntade Nora så sa jag alltid att jag aldrig skulle bli en fattig liten grå mamma som klär sig i mjukisdress med små hål i överallt.
Se var jag hamnat nu, just det, jag är den mamman.

Tittade på kort på mig själv och gud så jag ser ut nu alltså. Jag ser aldrig mig själv i spegeln. Ibland kan det gå en hel dag utan att jag ens tittat en sekund på mig själv. Jag undviker speglar eftersom jag inte tycker om hur jag ser ut i dag.

Detta SKA det bli ordning på. Jag har lovat mig det förut men aldrig hållit löftet. Men NU ska jag börja ta hand om mig själv och försöka anstränga mig lite för att känna mig vacker igen. Det kan ju inte ta så lång tid att puffa till håret och slänga på lite solpuder på kinderna?!

Linda-TIME!!!!! Kläder vill jag ha i massor men har inte den ekonomin. Ett par byxor jag köpte till mig förra månaden som jag älskar är de från bikbok. Trasiga både bak och fram och sitter rätt bra tycker jag. 


Ha en fortsatt underbar kväll och håll tummarna för att ni nästa gång ser mig lite pigg och fräsch än trött och grå!!!

En glad nyhet kan förgylla framtiden!!

Idag fick jag en UNDERBAR nyhet och jag är så spänd och förväntansfull!

Idag har vi lekt, busat och byggt möbler. Mamma och pappa fick hem nya köksmöbler idag som Robin satte ihop och det blev skit snyggt verkligen.

Jag och barnen har lekt med barbie, klänningaffär, restaurang, varit på promenad och en massa mer idag. Promenaden blev kort eftersom Eddie inte alls tyckte det var kul att vara ute idag, så vi gick hem och bakade istället.

Imorgon blir det fika med massa kusiner och kusinbarn här på altanen. Ska få träffa Aksel. Har bara sett honom ligga i vagnen men nu ska jag få lukta och klämma på honom.

Lite bilder innan jag och Nora ska ha bio och se på pinoccio.









Såg på en lägenhet i går...

Lägenheten över Ssandra och Robin håller på att renoveras och jag står först i kö på den så igår knackade jag på där för att kolla in den. LYX lägenhet kan jag säga. Men tyvärr skulle hyran ligga på 9000-10 000 kr så jag fick avböja den och söka vidare.

Bilder ifrån gårdagen...







Eddies första steg!!









Idag har vi mått bättre allihopa så vi har varit ute i solen och lekt i trädgården och Eddie tog sina första riktiga steg!! Duktig pojke! 4 steg bara men det är på gång!


Sjukstuga

Nora har legat hela dagen. Så fort hon har satt sig upp så gråter hon av huvudvärk. Eddie är lite snorig men pigg, Molle har lite feber och snorig så idag har vi haft sjukstuga här hemma.

Jag satt Robin i jobb och krävde en kladdkaka med vispgrädde. Gud va gott och sött.

Lite bilder från dagen kommer här.






Ännu en sömnlös natt!

Gumman har vridit sig, sparkat, gnytt och gråtit så gott som hela natten. Gubben har däremot sovit bättre än vanligt. Tur det eftersom Nora har behövt sin mamma i natt då halsen har gjort ont och näsan varit täppt. Tycker det är hemskt att se henne sjuk. Hon har redan tagit tre korta powernaps men vaknar fort igen och är ledsen.
Rösten är grötig så vi får se om det blir bättre i veckan annars får jag gå ner och kolla halsen så det inte är halsfluss.


En sjuk sessa!

Nora är tjock i halsen och snoret rinner. Stackarn. Hoppas det inte är halsfluss. Det är väl det Eddie har på G  nu med. Hatar sjukdomar.

Fint prinsessa besök och SOL!

I förmiddags hämtade vi kusin Lova för att ha en lekdag här hemma med bus och stoj.
Promenaden hem var mysig och barnen skrattade av förtjusning, dom tycker väldigt mycket om varandra och det lyser i deras ögon då dom ses. Dom hann knappt slänga av sig kläderna innan dörren var stängd in till barbierummet och två timmar gick utan att någon fick komma in. FÖRBJUDET INTRÄDE!

Linda med sin fina mage kom på kaffe och vi satt och pratade bebisar och annat skoj till en kopp kaffe. VÄLDIGT fin mage har hon och bara 9 veckor kvar till vi får se den lilla.

Efter middag så gick vi ut hela högen för att njuta av solen som var så pass varm att jag gick i enbart linne utomhus. Eddie stoltserade på gården, tjejerna lekte i sandlådan och gjorde massa geggamojja och chokladbollar. Molle gungade för första gången och skrattade av förtjusning.

När damerna var redo att gå in igen så bad Nora Robin åka ner och köpa varsin glass till dom. Robin for upp som en pil och drog ner till Slite för att handla gottis till alla.

Dom varvade ner dagens timmar av bus med att äta glass och dricka läsk ute på balkongen med varsin målarbok och pennor. Lyckad dag och Nora hoppas att Lova kommer i morgon med för då ska hon få följa med oss ner till ödledammen och se efter ödlor.

Eddie sover redan för natten och jag och dottern min ska se på Lotta på bråkmakargatan.
Ha en trevlig lördagskväll alla!









Lite bilder!! Vill inte lägga in för många bilder på tjejerna för vet inte var morbror och Anso tycker om att Lova finns på nätet! Glömde fråga om det!!

Kaos i natten

Natten har varit hemsk. Nora har vaknat flera gånger och drömt med tårar rullande längs de go kinderna och Eddies tand gör honom snorig och har vaknat av sina egna snarkningar. Han har haft svårt att somna om eftersom han varit så täppt.

Så när Nora somnat om de 56 gångerna hon vaknat så har Eddie vaknat sina 47 gånger. Ögonen känns som grus idag kan jag säga och jag ska ta mig en kall kaff till.

Trots att man bara sovit 20 minuter lite hit och dit i natt så får barnen en att le och känna både glädje och energi bara dom möter ens blick. Barn är kärlek och lycka!


Framsteg i stora kliv!

Eddie är ingen bebis längre. Han börjar bli stor.
Här hemma leker han hund med Nora genom att ta något i munnen och krypa fram till henne för att släppa det i hennes hand då hon säger "loss". Han sätter dockor på pottan och pruttar med munnen, tvättar rumpan på dem med våtservetter. Han är inte långt ifrån att börja gå själv nu och älskar att rita med Noras pennor.

Han säger Mamma, momma, oa (Nora), vov vov och paf (moffa). Brummar med bilen gör han också väldigt bra!!

Om tre  veckor blir han 1 år! Vart tar tiden vägen? Tycker att det var i går jag kom hem ifrån BB med honom.


Rösta på min son!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/alla-tavlingsbidrag/index.xml?view-id=29283

Visbytripp









Idag har vi spenderat dagen i Visby med heeela familjen. Vi har shoppat presenter till Eddie och kläder till Nora.
Eddie fick två tröjor och ett par shorts, en skjorta och ett par jeans. En leksak med mugghållare och "majskrok"skål till vagnen fick han med. Ska köpa något mer, men vill inte köpa bara för att köpa.
Nora fick de tre fina klänningarna ni ser på bilderna, skorna och den lilla dockan som sover i hennes famn.

Det blev en titt till MAX då vi blev hungriga. Ica Maxi hann vi med också innan vi begav oss hem igen.

Vad har ni hittat på idag då??

Min nya kärlek

Joel Kinnaman för MQ:s Urban Look. FOTO: MQ


Idag då då!

Idag har vi haft Jocke på besök. Mycket prat om andevärlden och aura! Jag tycker det är väldigt intressant att lyssna på samtidigt som det ger mig kalla kårar och rysningar. Jag tycker helt klart att ni ska ringa honom om ni har någon som ni förlorat och vill "prata" med igen eller om ni vill ha medial vägledning. Han är verkligen duktig.

Idag var han ju inte här för att jobba utan bara för att dricka kaffe och umgås. Han är otroligt snäll och go.

Nora har inga problem med att möta nytt folk och pratar mer än gärna med alla om allt och ingenting. En väldigt social tjej med många åsikter och önskningar. Hon kan sätta alla i lek och diskution som räcker flera timmar framåt. Men hon håller sig en bra bit från Joakim. Under de  timmar som han satt här, var hon inte ute i köket en enda gång. Ville hon något så stod hon två meter ifrån dörren och pratade med mig som satt på golvet.

Det är en annan energi när Joakim är här. Man känner sig lugn och redo att öppna upp hela ens historia för honom även om man inte känner honom så pass bra. Andar drar sig till honom även om han väljer att stänga dom ute då han  inte jobbar. Den energin känner barn av  väldigt starkt. Nora blir lugn men håller sig undan, medan Eddie som just nu inte tycker om främlingar, skojade med Joakim och undersökte honom glatt med blicken.

Men nog om det! Nog ingen som läst hela texten iaf. Ser jag att någon skrivit mer än tio rader så bläddrar jag bara ner för att se om det finns nya bilder att avnjuta. Har tyvärr inget att lägga in idag men imorgon lovar jag att komma med en bildbomb!

Jag hatar...

...den hemska jävla sjukdomen cancer. Fyfan för den och fyfan för att den drabbar de mest underbara.

Ingen motivation att skriva mer men fyfan säger jag!

NU!

Desperata, sen sooova!


Toras dag!!

Ikväll har vi varit och firat underbara Tora som fyllde 35 år! Det bjöds på goda sallader och tårtor i massor. Mycket folk  och fina paket. 

Nora har varit ute med mormor i lekparken och busat idag. Vi var även ute i förmiddags och lekte på gården!!
Fint väder men kalla vindar!

Imorgon kommer Marit och barnen och leker. Ska bli skoj. Har köpt hem massa gott att mumsa på för barnen.

Nej lite bilder innan jag ska natta barnen!






Dåligt samvete...

Brukar ni har dåligt samvete på kvällar pga att ni känner att ni inte gjort allt för era barn?
Jag ger ALL min tid till mina barn och leker, pysslar och umgås med dem. Jag ser till att dom har det bäst under dygnets alla timmar och jag vet att jag gör så gott jag kan och ibland bättre ään det.
Ändå så får jag dåligt samvete VARJE kväll när jag ser på barnen när dom sover bredvid mig. Jag kan tom ibland börja gråta för att jag känner att jag kunnat anstränga mig lite till i två minuter då jag istället kolla min mail eller tänkte på annat än vad barbiedockorna skulle ha på sig på den kommande höstbalen.

Alltså det låter löjligt och jag vet att jag gör otroligt mycket för mina barn och lägger all tid och energi på dem dygnet runt och jag älskar det. Men varför känner jag att det är något dom saknar, något som dom inte har som dom borde ha!? Jag kan inte ge dem mer kärlek, närhet och trygghet än vad jag gör men ändå så känner jag att jag inte räcker till och duger, bara jag.

Ett väldigt konstigt svammlande inlägg men jag vet inte hur jag ska förklara det.

Storhandel och Thaimat!

Imorse åkte jag och Eddie in till visby med syster o familj. Nora stannade hemma hos mormor och morfar.
Det blev Willys för att handla mat och sen Maxi för att köpa mitt speciella kalla kaffe och nya pennor och block till Nora!

Sen var vi nerbjudna till Sandra på Thaigryta med kokosmjölk i! Jätte gott.

Imorgon blir det musiklekis, banken, affärn och senare på kvällen hem till Annelie för att fira Tora och Bengt.


Veckomatsedel!

Jag och mamma har gjort veckomatsedel här hemma idag. Imorgon ska jag in med syster och Robin och handla mat för två veckor framåt och se mig om efter någon liten present till Eddie.
Han har inga bilar, så något sådant blir det nog.

Det har busats och lekts här även idag. Har varken lust eller ork att skriva blogg längre men jag vet att det finns flera stycken som älskar att följa barnens liv genom bilderna jag lägger in så detta blir för er skull!








Slappardag!

Idag har vi inte gjort någonting alls. Nora har varit på Slite med syster och Robin. Hon och Robin har lekt heeeela dagen och haft så skoj. Robin är en underbar kille och jag är så glad att sandra träffat honom.

Pappa lagade otroligt god rostbiff idag till middag och jag är ännu mätt.

Nej hörrni nu ska jag se TV och sova tidigt, blir trött av att slöa en hel dag.

Men en massa bilder har tagits idag som vanligt!









Nora


Amma!!!




Foton








Orkar inte skriva något men lite bilder på barnen från dagen bjuder jag på. Vi har gjort hörseltest på Nora idag och det var bara bra! Annars har vi lekt och lekt!! Ha en trevlig kväll allhopa!

På posten till barnen!






Detta kom på posten i början av veckan. Bokstäverna är jätte stora och fina. Tog barnens namn såklart. Noras i ljusrosa och Eddies i ljusblått. Kommer vara jätte fint över deras sängar. Siffrorna i svart och bokstäverna i lila (var halva priset i den färgen)

Allt ifrån unikdekor.se.

Idag då då!!!

Imorse tog vi dockvagn och barnvagn ner till buslekis för Nora skulle leka med Wilma där. En timma tog promenaden som i vanliga fall går på 17 minuter. Efter några koppar kaffe och lite bus så bagav vi oss ner på byn för att handla hem grejer till pannkakor.

Innan vi svängde hem så stannade vi till vid Länna och kastade sten.

Dagen hemma har bestått av lek och lek och lek som vanligt! Härligt väder har vi haft hela dagen med och Nora har varit ute och lekt med morfar. Hon tycker det är jätte skoj att kicka mmorfar i rövva så han slår volter ner i marken!



Min sessa




JA vad ska man säga!?

Lägenheten var fin och jag får se om hon bestämmer sig för att flytta ihop med sin kille eller inte. Ska ännu ringa Curt Enzell och höra hur det går med lägenheten över Sandra. Jag vill så gärna ha en lägenhet och söker för fullt överallt men det finns ingen jag får. Mina dagar i Gotlandshem räcker ju inte. Suck!

Annars har dagen varit lugn. Vi har varit ute och lagat mat i sanden och sparkat fotboll. Eddies ben sprang som små trumpinnar efter bollen som var så stor att den gick upp till naveln på honom och Nora hade svårt att sparka bollen med sina högklackade klickidiklack skor som hon hade på sig!!

Nu ska jag se om jag kan hjälpa syster med bilden som ska in på blocket. Får bara som svar att bilden är för stor och i fel filformat eller vad det står....


Kolla lägenhet

Sen ska jag o barnen bort o kolla lägenheten vid Mona!!!

Hinner med att kasta in några bilder.

Har fullt upp här och snart en date med TVn...

Någon som vill vara med på loppis!? Vi ska slänga ihop en loppis i slutet av maj här hemma på gården...


Här kokas det planer!!

Många planer på gång och det gillar vi!

Massa bilder på mina små!!











Förmiddagen tillbringade vi med Lina och Julius! Snackade och kastade på Lina lite graavid kläder. Redan vecka 20 och det har sprungit fram! Gått så fort.

När dom gick hemåt så gick jag och barnen ut en sväng. Träffade Linda och tittade lite på magen, liten och fin.

Mot lekparken och lekte, sen vidare mot Länna för att kasta sten och på hemvägen så plockade vi en stor bukett med blåsippor.

Efter maten så gick jag och Eddie hem till Helene på lite fika. Nora stannade hemma med mormor och hade mys på balkongen.

När jag och Eddie kom hem igen så var jag och barnen ute i trädgården och lekte i sandlådan, gungade, vattnade blommor och lekte drake.

Det var våraan dag!! Vad har ni andra gjort??

Beställt kläder till barnen...

Eddie blir snart 1 år och jag vet inte vad jag ska köpa till honom eftersom vi har allt i leksaksväg. Så kläder är alltid bra att ha och nödvändigt. Beställde nio plagg till honom och fyra till min gumma. Någon bil eller något ska han med få såklart!!

Frulle, Lunch, Mellis, Middag

Om era barn fick bestämma själva vad som skulle serveras vid varje tillfälle, vad skulle det vara då??

Morrhår och jock!




Vi har idag lekt katt, gjort köttfärslimpa, lekt med barbie, cyklst, lekt i sandlådan, haft hopptävling, plockat kottar och blomnmor, lekt följa John, gungat, lekt kull, haft skönhetsalong, lagt pärlplattot, lekt veterinär....listan är lång och slutar inte där men det gör jag för nu ska jag drömma!!

Supergrafik.se

Kunde inte kopiera över bilder där ifrån men gud så mycket fint till väggarna

Smoothies

Jag så gott som lever på smoothies nu för tiden sedan jag blev allergisk mot typ allt. Tur att jag älskar det så pass mycket som jag gör och att man kan variera smakerna mycket. Hittills har jag köpt vaniljeyoghurt som jag blandar med frusna bär. Min favorit är med mango och jordgubbar.
Nu tänkte jag börja leta lite nya recept att tillaga och testa. Ni får gärna komma med era förslag!!


Fika, bus och lek i massor





Idag har vi varit hos helene och fikat lite och hjälpt henne med datorn.

Annars har dagen rullat på med en massa lek och stoj.

Tråkigt väder ute. Vi  hade planerat picknick i lekparken men det fick vi strunta i.

Eddie sover nu bara en gång på dagen och sover mycket bättre på natten efter det!

Vill ha NU!!

Nu när alla fixar, rensar och donar inför våren så vill jag mer än någonsin ha en lägenhet. Jag saknar att få pyssla om mitt eget hem, saknar mina och barnens bus och jagsaknar att bara få vara med "min" familj. Jag hoppas på  att Mona bestämmer sig för att hyra ut till mig efter sommaren. Var ska jag annars ta vägen?

Nu har jag betalat sista hyran på lägenheten över pizzan så nu kan jag börja söka även bostad direkt lägenheter. Tråkigt nog så fanns det inge trea i Slite denna vecka ute på nätet.

Ikväll har vi rockat loss till "så ska det låta" och tryckt i oss chips o dipp i massor. 
Barnen sover och jag ska snart lägga mig jag med för ögonen faller ihop snart!!!

Ha en trevlig helg alla läsare!


En vägg klar!

Idag har vi fixat upp tavlor på ena väggen här hos mor och far. Jag ska sätta mig ner och skriva efter nya fotografier nu bara. Som ni ser så är det 3 stycken som saknar foto (bara ettlöv som bakgrund)...

Dekoren kommer från unikdekor.se


Ensamtid med barnen...

Resten av hushållet är i stan och jag har ensamtid med barnen! Eddie ska sova nu så jag och Nora ska hitta på något kul och mysigt.

väggord o symboler jag vill ha!

väggord


Väggtext

och mååånga fler. Dessa hitta jag på vimsadekor.se

Leverans, promenad och bakning!

På förmiddagen idag så har vi varit på promenad jag och barnen. Plockade blommor, hjälpte myrorna att bygga på sin myrstack, klappade en katt och pratade om allt möjligt. Nora är så lätt att prata med. Hon känns som en vuxen väninna ibland.

När vi kom hem igen väntade en leverans från EM. Mina föräldrars nya soffa, soffbord och lampa  kom. Det blev skit snyggt, ännu lite smått kvar som ska fixas men gud så snyggt.

Till eftermiddagens fika bakade jag och barnen en sockerkaka och Eddie mumsade smet!! Haha!!

Lite från oss!









Kaffe, dietist och boendetankar.

Imorse klockan tio så knackade vi på hos Jana och Hugo för att fika med dem och kusin Lina och Julius. Det var trevligt och borde göras om oftare. Konstigt att det inte blir av bara, vi bor ju näravarandra allihopa.
Dietisten ringde mitt i och babblade på om hur jag skulleäta för att inte försvinna helt.

Efter fikat skulle Eddie sova så vi tog en blomsterpromenad och kom hem med en stor bukett blommor.

Har pratat med Mona om att kanske få hyra hennes lägenhet. Den ligger här nere i Närs och är den lika fin som Janas så kommer jag älska den. Hon visste ännu inte om hon ville hyra ut den men skulle tänka över det och meddela svar efter sommaren. Har jag inte hittat något i stan tills det så får jag stanna i Slite iaf.

Det var som jag sa till mina väninnor i dag. Det är väl klagomål och fel på alla skolor på ett och annat sätt. Slites skola kanske inte är så dålig som alla säger. Ett rykte målas upp tio gånger större ibland och man kanske skulle ge det en chans.

Jag har så svårt att veta var jag vill bo. Spännande och nytt inne i stan, men är jag en stadstjej? Jag är en tjej som behöver trygghet och vill vara nära mina nära och kära... MEN skolan är en STOR del av barnens liv.

Ja jag vet inte, men en sak vet jag och det är att när jag nu hittar nytt så ska det vara ett ställe som vi ska bo på LÄNGE!


Vill ha eget!!

Tvåan jag var inne och såg på ska jag inte ha. Han ville hyra ut svart och med andra ord fick jag inte ens berätta att vi bodde i den. Så den sket jag i då jag inte skulle kunna känna någon trygghet i att bo där och kanske bli utkastad helt plötsligt. FAN DÅ! Älskade området och läget.

Just nu så känns det som att jag tar vad som helst bara jag och barnen hittar något eget.
Det är skönt att bo hemma vid föräldrarna om man tänker på vilken avlastning man får, men jag trivs bättre att ta "det stora lasset" själv. Jag vill städa, busa, mysa, laga mat, tvätta...ja allt detta själv för mig och barnen.

Vill kunna göra allt det busiga vi gjorde förut när vi var ensamma. Visst kan jag göra det här med men det är inte samma sak.

Men att hitta boende i Visby är inte lätt. Men trodde inte att det skulle bli så här svårt.

Ingen som hört något???

Lösenordsbro, hästar och murar.





Imorse skyndade vi ner till musiklekis för att sjunga och leka. Var bara Angelica och Emma där men trevligt var det. Inte så ofta jag hunnit prata med Angelica så idag tog vi oss tid och lära känna varandra liiiite mera.

Efter gick vi ner på byn för att handla hem middagsmat och kolla brevlådan. En snabb sväng in till Gahms hann vi med också.

På vägen hem klättra vi på murar, satt på stenhästar, plocka blommor och lekte att vi var vänner som skulle hem och leka. Jag skulle sova över hos henne med så vi planerade hur vi skulle sova.

Hemma så lekte vi med barbie pch lagade mat. Lekte lösenordsbron och bara busade.

Nu på kvällen har vi badat och varit ute i glassbilen och köpte spookisar!

Imorgon vet jag inte vad som händer men vill hitta på något. Någon som har förslag?


Le petit princess

Plåtask med handtag - Fia Smyckeskrin med rosor Smyckeställ med kronaSänghimmel - ljusrosaFörvaringsbox med kronorVägglampa - La Petite PrincesseFörvaringslåda med krona, La Petite PrincesseKakfat i trä med kakor - rosaBokstöd, La Petite Princesse

Allt ifrån blaelefant.se (gäller även sakerna från le petite prince)

Le petit prince

Pyjamaspåse - Piraten Axel Bokstöd, Le Petit PrinceFörvaringslåda med krona, Le Petit PrinceKrok - Piraten AxelGalge, Le Petit PrinceLiten ask med krona, Le Petit PrinceTavla med Piraten Axel och dödskalleVägglampa - Le Petit Prince

Tant Lovely har varit här idag.

Klockan tio stod Nora i fönstret och vinkade till tant Martina, hennes bästis.
Martina kom som vanligt med massa paket till barnen och Nora var jätte glad. Eddie med såklart.

Vi har druckit kaffe, varit i lekparken, målat och busat lite. Alltid lika kul att träffa Martina. Hon är underbar. Älskar hennes personlighet. Hon är enkel, glad, rolig, snäll, go, rar...ja hon är vår tant Lovely!!

Här hemma har det möblerats och jag har äntligen fått in spjälsängen!!

Nu Top Model!

Snäckor och utemys




I förmiddags så gick jag, syster och barnen ner till stranden med lite fika och hade det härligt i solen. Vi kasta sten, plocka blommor, lekte i sanden och hittade massa snäckor som vi tog med hem för att tvätta rent ute på balkongen.

Vi har satt fram barnens röda mammut grupp med bord och stolar och där hade vi saftkalas i solen.

Dagen har varit underbar och bjudit på så mycket sol och värme! Lycka!!!

The day today!

I förmiddags åkte vi in till Visby och EM möbler för att köpa en ny soffa till mamma och pappa. Dom hade sett ut en dom ville ha för ett par veckor sedan. STOR soffa och väldigt skön! På Torsdag kommer den.

Annars har vi varit på promenad och i lekparken.

Ja, inget mer nytt...


Rubrik



Mina barn förgyller mina dagar. Jag njuter av varje sekund av att se på hur dom tänker, skrattar, leker, busar, ja tom nu när Nora är som en liten tonåring, så njuter jag. Senast i eftermiddags så hajade jag till då Nora ropade "mamma" och ett glädjepirr for egenom mig. Nu är det två barn som ropar mamma efter mig, två barn att älska och njuta av.
Dom gör mig så förbannat lycklig. Så underbara, så vackra rakt egenom.

Mina små älsklingar!!!!

Glad Påsk

Jag och barnen vill önska er alla en Glad Påsk och hoppas ni njuter ute i solen!!!


milq.se

Tidningsförvaring KronaKeramikset 3 delar KronaKeramikset 3 delar BilarGlas Bil 22 clPrinsessglas  kronaMoln förvaring rund stor rosa papp - Färg & FormMoln förvaring rund stor blå papp - Färg & FormPlåtburk för Sötsaker - DixiePlåtburk för Småkakor - DixiePlåtburk för Godsaker - DixiePlåtburk för Diskmedel - DixiePlåtburk för Frukostflingor - DixiePlåtburk för Bröd - DixiePlåtburk för Salt - DixiePlåtburk för Tvättmedel - DixieTårtassietter (6st) glas - DixieMarimekko - liten lattemugg KIPPISVas Clara White från KoziolMoln kuddfodral rosaMoln kuddfodral blåMini Ballone opal glasvas vitVäggklocka svart - variabelVäggord PrinsVäggord Prinsessa

Påskkärringar!!!!



RSS 2.0