mmm





Vi har idag haft picknick på Länna med syster och Målle.
Har ingen lust eller ork att skriva, lite besviken är jag minsann och får planera och fundera över hur jag ska lösa saker och  ting.

Brev på posten

Idag fick Nora hem ett brev till sig i posten. Hon öppnade det med stora ögon och belv överlycklig när hon såg att det var ifrån farmor.
Ett vackert armband var det med små klockor som plingar då hon rör handen. En liten lapp kom med som beskrivning om klockorna och armbandet.

Skyddsängelarmband

En gammal keltisk legend säger att varje gång en klockaplingar så påminns din skyddsängel om att ta hand om dig. Bär armbandet och låt din skyddsängel beskydda dig.

Jätte fint och hon blev verkligen glad! Jag med!


Melodi!

Jag älskar att lyssna på melodin från Noras smyckeskrin. Det ger ett lugn i hela kroppen och jag vill bara gosa in min näsa i barnen och sitta och titta på den fina ballerinan som snurrar runt framför spegeln.


Smultron

Idag har vi varit hemma så gott som hela dagen förutom en skogspromenad där vi plockade blommor och smultron. Vi hittade ett gäng smultron som Nora mumsade i sig när vi väl var hemma igen.

Annars har vi lekt på gården och bara haft det mys i poolen.

Min post!?

Min post är försvunnen. Inte en enda räkning har jag fått denna månad. Inget hem hit och inget till min gamla adress. Vart är den? Får ringa runt imorgon kanske!

Eddie


J*vla flugor.

Dom är överallt. Väcker barnen med deras små spralliga spinkben som springer över kinden.

Rusta!

Imorse när vi vakna:

- God morgon gumman. Vad ska  vi göra idag?
- Jag kommer inte ihåg mamma.
- Vi ska åka till....?
Jag väntar på att hon ska skrika Pippihuset så högt att fåglarna vaknar.
- RUSTA!?
Haha, det var med en stor förtjusning att hon kanske skulle till Rusta men ännu större då hon kom på att det var ju faktiskt idag vi skulle in till Kneipbyn!

PIPPI!

I morse packade vi oss ut i bilarna för att bege oss till Kneippbyn för att hälsa på Pippi!
Nora hade bråttom in och längtade. Väl inne mötte vi upp Anders, Annso och barnen inne i självaste pippihuset.

Barnen gick runt och tittade på de små sakerna, lite rädda för pippi som snarkade i sin säng var dom allt, satt på lilla gubben och försökte sig in i spökrummet men det var tvärt NEJ!

Väl ute igen så gick vi upp på Hoppetossa, lekte i alla hoppborgar, fikade innan Pippi, kling, klang och Prussiluskan kom och sjöng och dansade för alla barnen. Det tyckte dem var jätte roligt, tom lille Eddie gjorde knäböj till musiken! Nu är vi alla pirater för vi klarade de tre testen. Stå på ett ben och hoppa medans man höll för ett öga, ropa SKEPP O HOJ jätte högt och peta i näsan!! Det klarade vi galant!
Prussiluskan var även framme vid Nora och Lova och frågade vad dem hette.

Efter karuseller och lite mer kul av allt där inne så åt vi lite käk innan vattenlandet lockade in oss.

Dagen har varit väldigt skön och knappt några folk alls och vädret har varit härligt.
Lite bilder på detta kanske!?








Lilla Lea

Min lilla söta kusin Lea är två år och helt underbart charmig. Igår så sod hon vid min sida många gånger och var fascinerad av att Eddie snuttade på tutten. Efter en liten stund drog hon ner sin lilla klänning och frågade om Eddie vill snutta på hennes tutte!!!

-Eddie vill ha Leas tutte?
Eddie svarade inte men tittade frågande på henne med stora ögon.

Efter en liten stund kommer hon tillbaka och bara hennes lilla yviga mörka huvud syns bakom armstödet så skriker hon förtjust och glatt:

- Eddie älskar bröst!

Haha!! Skulle kunna skriva ner masssa roligt som den lilla damen sa under kvällen!! Underbar!

After beach

Idag så åkte vi till Åminne och skulle sitta och mysa på After beachen för att äta pizza, lyssna på musik och njuta i solen men det var packat med folk och ingen sittplats så långt ögat kunde nå så vi stannade bara en liten stund. Vi tog en sväng ner ill stranden där nedanför istället.

Åkte sen hem och köpte mjukglass och annat gott! Badade i poolen och busade!


Tuva

Har också fått äran att träffa lilla Tuva, så underbart fin liten tjej. Vacker och underbar och så liten! Johanna har gjort ett bra jobb med den lilla. Tuva är trygg med sin mamma, och det syns att dom har ett speciellt band som bara mor och dotter kan ha. Vill med ha en liten till NU!

Nej bjuder på två fina kort på Tuvis i stället!


Ännu mer bilder.

Det har tagits en massa kort som jag vill visa men orkar inte fixa alla.





Midsommarafton 2010








Midsommarafton tillbringades som sagt hemma vid Annso och Anders. Jag och Sandra tog alla barnen och gick ut i skogen för att plocka blommor till stången som skulle kläs, medan de andra fixade iordning sill, potais, köttbullar och en massa annat gott.

Efter maten fylldes barnpoolen upp med ljumme vatten så de små kunde bada och svalka sig. Vi klädde midsommarstång, dansade, lekte, busade, sat upp tält, åt tårta, grillade, drack, fikade, skrattade, kubbade, ja listan är lång och det var den trevligaste midsommar jag har haft på länge. Det var lugnt och mysigt, inget stress och barnen lekte så snällt.

Klockan 23 var barnen så trötta så vi gick hem och lade oss medan de andra stannade ännu någon timme.
Tack Annso och Anders för en underbar dag! ( Säg till om ni vill att jag ska ta bort korten på era barn!)

systerobror.se

Klicka för att stänga fönster

Färgat håret!

Det blev svart! Nora satt på toastolen och pratade med mig samtidigt som jag kladdade i allt i håret. Hon frågade om hon med kunde få färga.

- Jag kan lägga i några slingor om du vill gumman!
STORA FÖVÅNADE ögon tittade på mig.
- På riktigt!?
- Bara några slingor.
Jag gjorde fyra väldigt tunna slingor ( som inte syns nu ) och det var en väldigt mallig och stolt tjej som satt på toan med händerna i knät och rak i ryggen.


Efteråt då jag kammade hennes nytvättade hår som luktade smultron så frågade hon om hon fick färga mer nästa gång så det syns mer.

- Ja nu ser vi ju att du tål det, svarade jag.
- Ja, jag fick ju inga utbrott!

Haha söta unge!

......


Idag har vi varit och handlat inför morgondagen. Vi ska fira med Anders, Annso och barnen.
Har även handlat present till Viggo som har kalas på Lördag! Efter kalaset ska vi bege oss till Åminnee på after beach. Barnen ska med mig dit.

Vi har också plockat vagnen full av blommor, badat i poolen ISKALLT, grillat, bakat tårta och en massa skojsigt.

Nu längtar vi till i morgon. Har inget att ha på mig bara, varken i morgon eller på Lördag.

Dagen då då.

Stranden! Var nere en sväng och badade, lekte i sanden och mumsade gott. Det var varmt och skönt men efter en stund var det dags att ge sig av. Tänkte att Eddie skulle sova middag men det ville han inte. Inte på HELA dagen. Vaknade halv ått i morse och somnade nu vid halv nio på kvällen.

Han har varit pigg och glad, lekt och busat, inte ett tecken på att han behövde sova. Nora slutade sova middag runt 15 månader så han följer hennes sppår. Mina barn tycker inte om att sova helt enkelt. Jag behöver inte heller så mycket sömn för att fungera som jag ska.

Nora har varit i stora poolen idag i flera timmar och plaskat. Vi har fyllt den idag! Hennes docka som simmar själv är jätte rolig där i!

Beställde hem pizza och grej som middag och vid bordet satt hela familjen som några grisar som aldrig tidigare har sett mat! En hel rulle fick jag i mig.

Plockar ögonbrynen har jag gjort också men inte färgat håret. Vet ännu inte om jag ska lägga blonda slingor eller mörkare bara.

Ha en bra kväll alla!




Färga håret o plocka ögonbrynen!

Det är något jag ska sysselsätta mig med i morgon.
Ögonbrynen är buskiga och jag har inte plockat dom på säkert två månader. Mina ögonbryn är jätte tjocka.

Ska ner och köpa hårfärg i morgon med men vet inte om jag ska färga det mörkare bara eftersom det är så solblekt eller om jag ska lägga i ljusa slingor? Blir nog mörkare för det är ju min naturliga hårfärg.

Svammel!!

Här kommer lite blider på barnen! Det får ni ju så lite av!





Lägenhet!

Jag står ju ännu etta på en trea i Slite på stationsgatan 18. Besiktningsmannen har nu varit där och fått en chock. Golven och alla bänkar och skåp i köket skulle bytas ut. Tak och väggar skulle målas om överallt och badrummet visste dom inte riktigt än förrän det var städat där.

Den är min om jag vill ha den men dom kan inte sätta ett datum på när den kommer bli klar för inflyttning och inte heller när dom kommer börja renovera.

Sökt lägenheter i visby med men lligger långt ifrån etta på någon av dem.

Pratat med Kurt som äger Sandras lägenhet om han bestämt hyra och annat om den som renoveras över dem nu. Han skulle höra av sig om det. Det har han sagt väldigt länge nu.

Har också hört med Mona om hennes fyra här i närs men hon flyttar nog inte ut till sin kille förrän om 6 månader och så länge vill jag inte vänta.

Ringt runt till ALLA fastighetsförmedlare som jag känner till och hittat i telefonkatalogen. INGET!

Alltså varför jävlas det med mig? Va fan har jag gjort för att ha detta jävla helvete nu? Ge mig ett boende nu för det är både jag och barnen värda.

MiniMello

Nora och jag började idag bygga våran alldeles egna scen som vi ska ha minimello på här hemma! Det ska ännu dit mer färg, bilder, ridå och gubbar ska göras. Men vi har börjat!


BVC och smultron

Idag har vi varitpå BVC och vägt Eddie. Sist hade han gått upp lite för lite så dem ville kolla igen. Nu hade han tagit igen det och ligger bra på kurvan! När vi kom hem så tog jag en kallkaffe och satte mig ner i soffan och läste MAMA bredvid min dotter som spelade lite data i detta trista väder.

Vi har varit ute och lekt på gården, lekt vovve och dansat till mormor musik ute i kvällssolen.


Vid fyra tiden så gick vi ut i skogen och letade efter smultron, men dem var ännu inte mogna. Får vänta ett tag till innan vi kan mumsa! Vi tog en lååång stig genom skogen ialla fall och plockade blommor, stod på bryggan och kollade fisk och hoppade på höga stenar.



Men varsin smultron smakade barnen! Eddies första smultron någonsin!


Bruna,blåa eller gröna!?



Nora har haft blåa ögon sedan hon föddes. Men Eddie vet jag inte vad han har för färg. ibland är dem, gröna, ibland blåa, oftast har han en brun "hinna" över´. Vad tycker ni han har för färg? (ögonen längst ner)
Där är dom bruna va?

Fullrulledag



Att två barn från samma mamma och pappa kan bli så olika.
Dom är raka motsatser till varandra. Eddie en liten buse som gör mig helt slut här på dagar för det är full rulle HELA TIDEN. Klockan 16 längtar jag till sängen! HAHA. Det lyser bus i hans ögon och benen trummar iväg snabbt med saker han inte får ha! Bara Noras saker han har respekt för annars får han ordentlig utskällning av storasyster. Förr började han gråta då Nora sa ifrån och tog tillbaka leksaken men nu skriker han tillbaka med ännu högre röst och ger sig på henne. Aktar hon sig inte får hon en rak höger. Var ska detta sluta undrar jag!?

Nora börjar ha väldigt kul med honom och lockar honom med massa saker, retar honom, jagar honom, ja en massa saker och det är så kul att se och följa dem.

Nu ligger dem på varsin sida av mig i sängen och sover så sött. Deras mamma sitter helt slut och kollar bloggar och samlar krafter till en fullrulle-dag i morgon med!

Mina små ballerina!

Kom faktiskt i väg på en promenad i morse med barnen. Vi gick ner och handlade och hämtade upp syster. Kände att förkylningen ännu sitter kvar i kroppen så det blev i ett skapligt tempo men det gick undan!

Jag har en hemsk huvudvärk som jag vaknar med varje morgon. Haft det i snart fem veckor och lever på alvedon känns det som. Så idag när jag sprang på vägen med mina små ballerinaskor så dunkade det i huvudet för varje steg jag tog. Ibland pulserar det så hårt att jag mår illa och får svårt att andas. Någon som vet vad det kan vara?

Vägde mig i morse och mätte mig runt midja, höfter och lår. Nu ska jag inte röra vågen förrän om prick en månad och inte måttbandet heller!! Har Becky att bolla och peppas av som är ute efter samma sak som mig så det känns faktiskt riktigt skoj!

dgffffffffffffff

Vi har lekt, varit på byn, slått läger under bordet i en tunnel, lekt, lekt och återigen lekt.






Härligare känsla hemifrån

Nora har fått en ny tandborste som jag köpte i går på rusta. En rosa med baterier. Hon älskar den. Nyss satt hon med den i handen och sa:

- Ve du vad tandläkaren säger om den hära mamma?
- Nej!
- Det blir en Härigare och renare känsla hemifrån.

Reklam påverkar oss mer än vi tror!!

SATC

Nu ska jag o min dotter se film!! Tjejfilm!

Nu jävlar!

Imorgon SKA jag börja med powerwalk morgon och kväll. Efter en nyttig smoothie och en kaffe slänger jag på mig skorna, barnen i vagnen (nora stannar nog hemma) och en vattenflaska i handen! Nu jävlar ska jag få en fast kropp. Klagar absolut inte på vikten men jag kan bli mer vältränad och få mer muskler.

Inget chips, cola, godis mitt i veckorna (äter chips VARJE dag) utan bara på lördagarr och kalas!
Någon som hänger på och vill följas åt?

Nora


bubblor


Önskas en man!



Ännu sjuk. I morse kunde jag inte slå upp ögonen. Tårarna rann hela tiden och allt ljus fick dem att dunka. Men med alvedon och vatten så har jag klarat av dagen iaf. I sådana här lägen önskar man extra mycket att man hade en man som kunde avlasta mig lite så jag bara kunde vila i tio minuter.

Nora sköter sig själv men Eddie är en buse som är överallt!!!

Nu sover båda barnen och jag ska slappna av till en film.

pool och husmålning




Vi lever men

jag ligger sjuk och all kraft är borta!

Glass i stora lass.



Imorse klockan tio tutade det utanför huset och en väldigt cool brutta kom! Jag tog på mig skorna och kastade mig ut i bilen för att åka ner till affären med Martina och handla. Raggade tag på em tatuerare i Konsum som sa att han hade tatuerarstudio här i Slite. Hade jag ingen aning om att det fanns.

Hem och fikade, sprang på gården, lekte, åt mat och ringt en massa telefonsamtal till Gotlandshem.

Dagen med Martina gick som vanligt väldigt fort. Du är underbar.

Mina barn är sjuka, kom bara så där. Tjocka i halsen och snoren rinner. Så har besökt apoteket och glassbilden där jag laddade upp med fyra olika kartonger glass.

Nu ser vi film och myser!!

NEJ!

Skulle ju kolla på en lägenhet nere i Ejdern här i Slite. Det var ett äldre par som också ringt på den och fick den.. FAN! Allt bara jävlas med mig.


Vet ni vad!?


Eddie smaskar i sig lite välling nu på kvällarna. Inte mycket alls, men efter att ha försökt få honom att ta flaska sedan han var nio månader så är jag nöjd med varje liten droppe.

Han tycker inte att det är så gott men han vänjer sig väl antagligen vid smaken.

Klistrad


Tredje kvällen i rad!



Vi har varit på promenad, spelat lite data, lekt tafatt, diskat leksaks-servisen i balja, pysslat med gubbar till minimello, badat och en massa skoj i dag! Eddie har sovit två gånger idag så han är ännu vaken. Vi ser på teletubbies för tredje kvällen i rad.

Plötsligt händer det.

Idag har vi sjungit i mick och Eddie startade sin sångkarriär med skönsång.
- AAA AAAAA AAAAAAAA!
- Men Eddie sen kommer B och C....
Nora tar micken och sjunger alfabetsången om och om igen, Eddie svarar om och om igen med sina:
- AAA AAA AAAAAA!
Efter mycket tålamod och sång så tänker Nora ge upp, lillebror kan ju inte alfabetet.
Plötsligt händer det. Eddie tar micken och ser sin storasyster vända på klacken för att ge upp. Han tar ton och ut kommer en vacker sång.
- ÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖ!
Storasyster är stolt över lillebror som kan både början och slutet av alfabetet. Säg vilken ett åring som kan det!?


Ska jag våga!?


Vad tror ni om hårförlängning och denna färg i mitt hår!? Jag har lääänge velat ha denna fäg men aldrig vågat...dags ni kanske?

Sexigt!

Vad är sexigare än en kille som kan sjunga och dansa med glimten i ögat och charmen i leendet!?

Nora på vift!



Dagen har illbringats hemma ute på gården. Nora har varit på vift med farmor och pappa!
Vi har lekt och fikat. Hört mig för efter lägenhet.

Nu ligger vi i sängen och ser teletubbies!

Lady Dahmer

Halkade in på ladydahmer.blogg.se och tycker att hon är verkligen bra på att skriva. Jag har läst igenom många inlägg hon skrivit och känner igen mig i det hon skriver!


Teletubbies!


När teletubbies går på tvn  så sitter barnen klistrade framför tvn och myser tillsammans!!

Muffins i porslin


Dessa fick vi hem igår med. Har kollat länge på dem på nätet men aldrig köpt dem. Mamma hittade dem i Visby och nu är 4 stycken mina!

Frukt, den bästa kuren!


Recept mot sprängande huvudvärk

- Jorgubbar
- Vattenmelon
- Honungsmelon
- Stjärnfrukt

Skiva och servera på fruktfat.

TAADAA!!! Huvudvärken borta på studs!

Vem bor här då!?


En låtsaskatt har flyttat in här! Den har idag fått matskål och leksaker, sover i melkers gamla säng och blir behandlad som en sann royaltycat!

pyssel



Loppisen var bara skit. Men gjorde några fynd ändå som tex en verktygsbänk och en ratt till vagnen till sonen min. Nora hittade datorspel och snäckor. Innan hemfärd så svänge vi in till rusta och köpte 11 vita ramar till mina förstoringar jag beställt på barnen.

Medan Nora spenderade några timmar med sin pappa så pysslade vi lite här hemma.

Imorgon hoppas vi på att det inte blir så mycket vind ute!

Flätade kroppar

Sitter nu på sängkanten och tittar på mina sovande skönheter. En arm över den andras mage, ett ben under den andras fot, panna mot och panna och en trygg närhet! Så underbart att se.

Köpa syster på rusta!

Mina barn grälade idag och Eddie hotade Nora med att köpa ny syrra.

- Eddie, du får inte skvätta vatten på mig!
- Jo det får jag visst det för du är elak. svarar Eddie och stritter ut vatten på hennes fina klänning.
- Fy va du är elak, nu vill jag inte vara din stora syster längre.
- Då köper jag väl en ny syster på rusta då.
- Nej Eddie så billig är jag inte!

Sprängs i tusen bitar

Idag har jag haft en hemsk huvudvärk och inte kunnat se klokt med ena ögat. Mitt framför vänstra ögat har jag sett ett stort tjockt C som glittrade. Väldigt störigt. Till lunchen hade jag sådan värk och svårt att andas så jag blev rädd. Lade mig ner efter två tabletter och vilade i en halvtimme.

Mamma, pappa, Sandra, Molle och Nora åkte in till Visby. Jag och Eddie stannade hemma och sov. Ja, jag sov mitt på ljusa dagen och det händer bara när jag är RIKTIGT sjuk. Men gud så skönt det var.

Nora kom hem med lite smått och gott som jag kan visa på bloggen imorgon. Nu orkar jag bara inte.

Imorgon ska vi på bakluckeloppis i Visby och Nora ska leka med sin pappa!

Deppig!

Allt är piss!


Suck med stort S

Är två fina lägenheter ute på Gotlandshem i Visby som jag vill ha men efter bara ett par timmar så är det kört! Har alldeles för få dagar. Hur fan ska jag göra!? Allt bara skiter sig för mig. Allt känns just nu hopplöst!


Alfatavla.



Köpte en tavelduk idag och satte upp alfabetet som jag beställt från unikdekor.se. Denna tavla ska vi ha när vi leker skola. Egentligen ska det ju upp direkt på väggen men det är lättare att sätta det på en tavla eftersom man då kan ta med sig den när man flyttar eller känner för att möblera hemma. Då är det bara att hänga upp tavlan varsom!

Gardiner i rosa spets


En sväng ner till byn för att titta runt och köpa en tavelduk, snabbis upp till syster. Hem bygga koja, fixa käk, vänta på klockan, leka med barbie, lagat middag. Druckit kaffe, dansat och en hel del andra saker har vi hunnit gjort idag.

Lekt med nya skåpet har vi självklart gjort. Fixa rosa spets gardiner till fönstrarna har vi med gjort. Mormor saxade och jag hängde upp dem.

Det börjar närma sig!

Klockan är snart tre och nya lägenheter kommer ut på nätet. Vi räknar ner med tystnad. Det enda som hörs är tuggandet från popcornsugna people!

Två getingar!

När Nora var liten och vi tränade på flertal så frågade jag henne:

- Det heter en get och flera....?
- Getingar, svarar hon.

Egentligen låter det ju som det rätta svaret eller?


Styleroom.se

På stykeroom.se kan man få så otroligt mycket inspiration till hemmet. Barnrum som är mitt stora intresse finns det gott om att titta på. Om jag bara hade haft pengar!


Längtar!

Längtar till jag och barnen kan hitta något mysigt boende där vi kan slå oss till ro. Vill ha nu!!! Vill städa, fixa, dona, inreda, fylla kylskåp och frys, putsa fönster, hänga in tvätt i VÅR lägenhet. Saknar att pyssla om mitt eget hem. Saknar att bara sitta och vara i mitt eget hem.

Hur skulle ni göra!?

Har fått något att tänka på nu. Ska kolla lägenhet nere i Ejden här i Slite, en trea. Frågan är nu om jag ska ta den i ett år för att vänta in kön i Gotlandshem så jag får en fin lägenhet inne i Visby lagom till när Nora börjar förskoleklass. Om ett år kan jag få en lägenhet i bättre områden som är fräschare och närmre Athene. Eller ska jag ta en lägenhet i stan nu och komma i ett mindre bra område?

Hur skulle ni göra!?

Nytt skåp



Nora fick hem ett nytt dockskåp idag som hon blev överlycklig för! Hon har möblerat och fixat så nu har alla barbie ett utomordentligt hem med barnkammare, badrum, sovrum, tvrum, kök och massa annat!!

Mamma Linda tyckte det var lika kul hon!

Bort till Haparanda




Idag har vi varit i lekparken och busat. Åkte kana i hala byxor så jag trodde jag skulle hamna i haparanda påväg ner men jag klarade mig.
Påväg hem så plockade vi en stor bukett med syreéner. Dom luktar gudomligt gott ute i köket nu.


Läsa av sina drömmar!

Drömmer ni ofta samma slags drömmar?

Jag drömmer ofta om att jag har hemligt förhållanden med upptagna killar. Det är killar som jag inte haft kontakt med på flera år och inte haft en tanke på sedan dess heller. Vi får smyga med vår kärlek och jag tycker att det är jätte spännande!

Drömmer även ofta om att jag kommer till en folksamling med överkroppen bar eller att jag tappar tänder och hår.

Vad kan det betyda? Jaja, nu ska jag lägga mig för att  sova och se vad natten har att erbjuda inatt.


Sådan storasyster, sådan lillebror

I morse blev Eddie väldigt sur på sin mamma och gick med stora kliv in i sovrummet och ställde sig med ryggen till och surade mot sängen. Blöjan hängde nere vid knävecken och likaså underläppen. När han märkte att jag kom efter honom och stod och tittade på honom så lyfta han på sina knubbiga ben och gick bort till dörren. Med en bestämd min och ett stadigt tag så smällde han igen dörren mitt framför ögonen på mig!

Vem kan ha lärt honom det? Storasyster upp idagen. Haha.


Gudmor!

Min mormor födde sina 8 sista barn borta på mörtvärtsvägen. (Tror det var 8). Hon stod vid spisen dagarna i ända och lagade mat till alla barn och morfar med hans alla anställda. När hon kände att det var dags att föda bad hon ett av barnen ringa barnmorskan och säga att det var dags nu. Hon torkade händerna i förklädet och gick upp för att vänta in barnmorskan och den nya familjemedlemmen.

När barnet hade kommit och allt var klart så  gick hon ner till spisen igen och fortsatte.

Denna historia berättade mamma för Nora nu för någon dag sedan och hon satt tyst och lyssnade. Efter satt hon och tänkte innan hon sa:
-Momma Gertie kan man verkligen kalla Gudmor!

Tycker att det var väldigt fint sagt och mormor Gertie blev väldigt stolt över att bli kallad Gudmor av en filosofisk liten tjej på 4 år. Hade jag med blivit.


Tatueringstudio!


Idag har vi haft tatueringstudio här hemma och alla barnen klarade smärtan galant! Molle visar stolt upp sin allra första tatoo, Nora känner sig cool för hon har en drake på armen och Eddie är mäkta imponerad över att det gick så smärtfritt!




Min MolleMeck-mosters pojke!



Nora sjunger högan sky!

Nora älskar denna låten och skrålar högt när den går om och om igen i bilen. Hon är rätt duktig på att få in rätta engelska ordet! Lite här och där! Vi har väldigt kul i bilen iaf!

När refrängen kommer så diggar Eddie från knopp till tå. Han har också alltid gillat denna låt! Erik is the shit!


Familj utan pappa!?

Jag var inne på familjebloggarna.se förut och tänkte anmäla mig. Men så började jag fundera. Jag kanske inte räknas som en familjeblogg eftersom vi inte har en pappa här hemma?

Men det är väl klart vi är en familj även om det bara är jag och barnen? Mina två mirakel är ju min familj och dom kommer alltid tillhöra den närmsta familjen jag har. Det behöver man väl inte ha en karl för att inse?

Men, nej, jag anmälde mig inte. Mina tankar och funderingar studsade iväg på annat håll i cybervärlden och telefonen började plinga på i full fart från alla möjliga håll.

Ärligt talat så har jag aldrig känt att jag har en "hel" familj. Det har alltid varit en bit som saknats, en bit som jag aldrig kan fylla. Men en hel familj är vi ändå!  Med eller utan karl.


Ett samtal från framtiden!

Läser nu "Hemma hos Martina" av Martina Haag och första kapitlet sitter ännu i mitt huvud och knakar.
Gud knackar på dörren med en telefon stående på en bricka i händerna och säger att hon får ringa till sig själv och varna om kommande misstag som hon kommer göra i framtiden.

Jag har funderat på det där samtalet. Skulle jag ha viljat ha en sådan chans? Om jag fick gå tillbaka, skulle jag då ha ändrat historiern och mitt förflutna. Skulle jag vara samma Linda om jag ändrar små saker som jag idag kan ångra?

Nej ärligt talat så finns det inget jag skulle vilja ändra på. Det finns mycket tungt och jobbigt som jag har burit med mig i många år men jag skulle aldrig vilja ändra de valen som tog mig till det svåra. Aldrig.

Eller kanske en sak då.

-Hej Linda! Det är jag, eller du, eller vi? Saksamma, jag varnar dig i från framtiden. Flytta inte ifrån er fina trea till Rosa huset. Det kommer sätta dig i en väldigt jobbig situation. Och en sak till Linda! Våga sätta ner foten och säg ifrån då någon behandlar er fel. Den dagen du kommer göra det, kommer du märka att det inte var så farligt iaf. Du har styrkan och kraften att bestämma över ditt liv. Var inte rädd för vad andra ska göra om du går emot vad dem vill. Hejdå! Vi ses, eller gör vi det? Aja, ha det bra iaf Linda.

Dagens fråga!

Eddie frågade Nora vid frukostbordet idag om han skulle bli tjej när han blir stor.
- Nej Eddie, när du blir stor så kommer du bli en man!


LUREN SITTER FAST I ÖRAT!

Idag har jag ringt runt till 7 olika fastighetsmäklare som hyr ut lägenheter i Visby och alla har fullt! ALLA.
Gotlandshem sa att jag inte fick förtur eftersom jag ändå hade 2000 dagar i kön och kan ta  en lägenhet på övriga Gotland! Men skola och dagis ligger ju i Visby så jag vill inte bo i Klintehamn precis.

Har haft kontakt med en snubbe som hyrde ut sitt hus i Visby. Vi har haft kontakt via mail och när jag  bad om numret så sa han att han var i Paris och ville ha hyran senast i morgon så skickade han nycklarna när han såg pengarna på kontot. BÅG!  Han vägrade att lämna ut numret också.

Så ringde jag om en tvåa i innerstan men då var jag tvungen att hyra den möblerad och bara fram till juni månad.

Suck.

Ett skönt lugn!

Jag har läänge velat om var jag vill bosätta mig för flera år framåt i framtiden, kanske tom i resten av mitt liv.
Att stanna kvar i Slite av den enda anledningen att det är lättare att hitta boende känns inte rätt och Visby drar i mina armar och ben. Efter att fått det underbara beskedet angående skolan så kände jag att nu NU börjar det vända! Jag diskuterade för och nackdelar med Slite och Visby med min mamma. En fördel fick Slite och resten landade i Visby.

So Visby here I come.

Eftersom jag står bostadslös med två barn så har jag förtur hos Gotlandshem och hoppas¨på att det snart kommer ut en fin lägenhet i ett bra område. Terra Nova vill jag ha!!
Var inne idag och körde runt på Terra Nova, tycker att det känns lugnt och mysigt, tryggt.

Men vet ni hur bra det känns att ha bestämt sig nu!? Nu vågade jag ta steget och faktiskt planera min framtid efter det som JAG vill och inte lyssna till vad andra säger.

Så hör ni om något boende i Visby, minst en trea så kan ni väl höra av er!?

Dagarna flyger förbi!

Vi är ute och leker för det mesta. Grillar med mysigt sällskap och varit på loppis och fyndat. Planterat blommor och läst böcker. Ingen ork eller ork att skriva så som vanligt kommer det bilder!





Fotograf!



Dessa bilder tog Tora i dag i trädgården! Tycker ni ska gå in och kolla hennes sida och hennes foton. Så jävla duktig!

JJAAAAAAAA

Jag kom in!!!! Jag kom in!!!


Intervjuv!

Idag när jag var på "din sko" så ringgde telefonen. Ett 08-nummer.
Det var skolan jag sökte till i januari? som ville ha en intervjuv med mig. Jag hade tagit mig vidare och hamnat bland de bättre sökande och nu hänger det på hur intervjuvn går.

Imorgon kring 10 tiden ringer hon. Hoppas innerligt att jag kommer in och kommer bli utbildad författare/journqlist/skribent! MIN DRÖM!


Smoothie



Ikväll blandade jag iordning en härlig frisk smoothie med jordgubbar, mango, banan och ananas! Gud så god den blev. Den avnjöts i solen på altanen! SOMMAR! 

Shopping!

Idag har vi varit inne i Visby hela dagen och shoppat loss. Nora ville börja på lekstugan för att köpa något för de pengar hon fick ihop på loppisen. Så det blev en docka som kan krypa och gå själv när man håller den i händerna. Jätte fin var den och kostade 500 kronor. Hon fick även en docka till av morfar som kan simma!

Resten var kläder och  skor som inhandlades till oss alla. Köpte även kläder till min pappa och skor till min mamma! Dom blev glada för sina paket!

Nora gick runt i affärerna och plockade på sig det hon ville ha och hängde det på vagnen! Hon verkligen älskar kläder och mode. Inte som sin mamma som hellre köper inredning. Duktig är hon på att matscha sakerna hon köper med.





Förutom ett par svarta jeans-shorts till mig och en väska till Nora så fick jag nog med allt på bild!

Ha en bra kväll allihopa!


Byta väg!?





Ett nej till huset och vi står utan nu igen. Men snart dyker väl något upp. Det är väl meningen att vi ska få något mycket bättre. Finns en lägenhet i stan som jag vill ha. Ligger i visborgsstaden precis vid Athene. Men den kostade 8000 kr i månaden och det har jag inte råd med alltså.

Men drömma kan man! Gick ut till glassbilen och köpte upp en massa pengar på glass som tröst. Inget blir som jag vill och inget går min väg! Tecen på att jag ska byta väg eller?

Vi har iaf haft skoj med färg idag och Eddie har tagit två sprutor som han märker av nu med feber och lite hängig.

RSS 2.0