Statistiken är skyhög i dag!

Och nej jag kommer inte skriva något om amning på bloggen. Antr att det kanske är många som väntar sig bloggbråk men det får man inte av mig! Tycker det är barnsligt och helt ointressant.


Kommentarer
Postat av: Emma

Helt rätt inställning.

Börjar folk dumma sig så skiter man i att svara eller på annat sätt komentera det där, så är det mindre risk att det blir värre.



Var uttsatt för trackaserier på internett en gång, skrev ut allt men svarade ALDRIG och tänkte att blir det tillrekligt mycket så går jag till polisen med det.



Stå på´dig och sjunk inte till idioternas nivå.



Kram

2010-05-24 @ 23:09:51
Postat av: Tobbe

Fortsätt att skriva om amning. Det är din blogg och du skriver vad du vill. Det kommer alltid finnas någon som gnäller, man kommer inte undan sådant larv. Har själv fått ta emot sandlåda kritik när jag skrivit om ofarliga ämnen som får folk känna sig obekväma med.

2010-05-24 @ 23:48:44
URL: http://www.martis.se
Postat av: Me

Jag har missar allt detta, brukar inte läsa alla bloggar. Ville bara säga att det är ju så larvigt att ha nåt att säga om amning, att de skulle vara negativt. Dessa människor som gör det har väl inte aning om vilka nyttigheter amning faktiskt innebär. Det är en nyfödds instinkt bland annat, faktiskt det bästa man kan ge ett barn överhuvudtaget, det innefattar så mycket trygghet som man inte får på nåt annat sätt. Det finns tyvärr dom som inte kan amma, det är synd. Who, rekommenderar ju att man ammar i 2 år. Bra att du struntar i vad andra säger. =)

2010-05-25 @ 06:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0