Massa bus idag!

Tidigt i förmiddags knackade Marit och barnen på. En ljuvlig liten brudmaffia är dem!
Det öppnades paket och de stora försvann in på Noras rum för att leka och leka och leka. Vi vuxna fickade och fikade och fikade. Lunchade tillsammans gjorde vi med och fyllde på kaffekoppen ett par gånger.

Eddie och Julia pysslade här ute med oss medan Nora och Wilma lekte med stängd dörr. Småsyskonen fick inte vara med. Ibland var det okej men ibland inte.

När dem gick slocknade Eddie i soffan och sov en rätt bra stund så klockan var fem tror jag när han vaknade. Vi gick ner till affärn och köpte fredagsmys som vi mumsade i oss mellan varven på dansgolvet. Robin var nämligen uppe och kopplade in hemmabion som jag fått av dem. Han kopplade den till datorn så nu kan vi lyssna på hur mycket musik som helst. Noras stora idol är Hannah Montana, hon har älskat henne väldigt länge nu faktiskt!
Eddie vill ju jämt vara som storasyster sin så han sprang ut och in i hennes rum och provade alla hennes klänningar och kjolar och dansade balett. Han ser upp till Nora så enormt mycket och det är så härligt att se kärleken mellan dem. Så underbart vackert!

Nej nu börjar en film jag ska se på tvn! Ha det gott i helgen alla kära!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0