Julgodis!

Vad brukar ni baka till jul?

Vet att ni är lite snåla med kommentarer men om var och en skriver ner sitt favoritrecept som kommer jag ha ca 130 recept att gå igenom och testa!!

So bring it!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Är inne och läser varje dag och tycker att det du skriver är bra och intressant, men har inte alltid nån komentar att ge, skulle vara bra om det fanns "gilla" knappar här med som det finns på FB då hade det vart tryckt på dem massor :)



Mitt favoritgodis som jag gör själv på julen är marsipan doppat i choklad, jag kavlar ut en lagom tjock platta (man avgör själv hur tjock man vill ha den) och trycker ut hjärtan med en så plastforn som brukar vara till barn (marsipan fastnar mindre i plast än det mesta andra material, sen doppar jag dem helt i smält mörk blockchoklad, en del strör jag silverkulor över och endel får vara utan eftersom alla inte gillar de hårda kulorna. När jag får gör mig att vara riktigt pusslig så färgar jag marsipanen röd först, riktigt mörk röd. Sen älskar jag hemagjort marmeladgodis men kan inte göra det själv men mamma är duktig på det :)



Kram

2010-11-03 @ 23:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0