Två små grisar under ett parasoll



Igår så packade vi oss ut till stranden för att mysa och hitta lite svalka. Så fort vi kom ner till stranden hann vi bara kasta av oss kläderna så var det två tjejer som kom fram till oss och ville leka med Nora. De var turister och några år äldre än Nora men dom fångade fisk och gjorde i ordning hinken till ett fint akvarium med snäckor, stenar och släke.

I torsdags fick Nora två små grisar från en sådan där tiokronors automat. Hon har tagit väl hand om dem. Dom fick tom följa med till stranden och låg under ett parasoll där Nora tittade till dem lite då och då!

Vi byggde lite sandslott och gjorde en vacker blomsterträdgård utanför Noras fönster. Efter ca två timmar åkte vi hem igen. Inte bra att vara ute alldeles för länge för de små i denna värme. Hemma badade vi och lekte en massa på rummet innan Nora skulle vara med pappa och säga hejdå.

När hon kom hem igen så fortsatte leken och buset innan hon slocknade gott i sängen! Eddie är som vanligt en liten buse och vilde som vill vara där Nora är och göra det Nora gör! Hon är hans stora idol just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0