Mina små barn!

Tänk va små barn kan göra en lycklig. De får mig alltid att skratta och le.

Idag har Nora varit väldigt intresserad av att lära sig Engelska så det har vi tränat på. Hon kan endel färger och något små ord som "open" och "close", hon räknar till 10 utan problem (kan glömma six) ibland) så man får passa på att lära henne en hel del nu när hon visar intresse själv.

Nora är även VÄLDIGT intresserad av att skriva med. Hon skriver av de ord jag skriver åt henne, har lite svårt med tex K men annars så ser man precis vad det är hon skriver. Ljuda bokstäver då hon sitter och läser gör hon med....FFFFFIIIIINNNNNTTTTTT!!!

Jätte kul att leka skola med henne nu när hon kan så mycket!! Tänk vad hon lär sig mycket här hemma nu!! Lillebror kommer lära sig mycket av henne senare!

Kommentarer
Postat av: terese

nej vi flyttade för ett år sen. Vi hade lite problem med mögel där och det tål jag inte. Så Jimmie ringde och sa att vi var intreserade av denna och vi behövde inte betala dubbla hyror så det tog oss 2 dagar att få denna lägenhet. Du får fixa fram ett läkarintys på din allergi och ge det till din nuvarande hyresvärd och är det en bra värd så ska du nog slippa dubbla hyror med tanke på att du kan bli riktigt sjuk. Nej vi är riktigt nöjda över våran lägenhet så den behåller vi ett tag till iaf. lycka till

2010-02-11 @ 22:50:42
URL: http://berglundsjoqvist.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, passa på att lära henne nu medan hon har intresse, sen när hon börjar skolan kanske hon tröttnar fort.

2010-02-15 @ 22:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0