Hej då Melker

I dag så fick Melker en ny familj. En underbar man och kvinna kom hit ikväll och träffa honom. Melker pussade och kramade på mannen och låg vid deras sida hela tiden. Melker hade nog under dagen hört oss prata och visste vad som skulle ske så han gick glatt och snällt med sin nya mamma och pappa. 

Det var jobbigt för oss alla men Sandra tog det självklart hårdare. Hon grät mycket och har gjort det hela dagen men detta var det rätta.

Men vi har bytt mail adress och ska snart träffas igen. Vi vill ju fortsätta träffa Melker ibland. Slite marknad skulle kaffe bjudas önskade nya ägarna!!!

Hoppas dagen har varit bra för alla.

Just det ja. Jag sa idag upp lägenheten, vågar inte flytta tillbaka ifall det sitter kvar i väggar och vrår. Imorgon ska det komma någon och titta på lägenheten och jag hoppas att dom vill ta den direkt. 
Ska nu sälja av lite grejer som leksaker och annat. Hör av er om ni vill kolla!

 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hu, förstår att det var jobbigt för hela familjen och framför allt Sandra att sälja honom, men ni gjorde det rätta och va bra att ni ska fortsätta att ha kontakt så ni får veta hur det går för honom och hur han har det.



Förstår att du inte vågar flytta tillbaka och riskara hälsan, hoppas du hittar nått nytt snart som du och barnen kan trivas med :)



Kram

2010-02-18 @ 23:09:57
Postat av: Malin

Varför va ni tvugna att ge bort honom?

2010-02-19 @ 11:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0