Alla hjärtans dag!

I morse vaknade hela stora familjen tillsammans under samma tak! Urmysigt. Vi åt dunderfrukost och satt sen och målade lite alla hjärtans dagkort som vi sen gömde och letade upp. Det klippades och klistrades. Nora har fått ett jätte fint halsband av mormor och morfar med en skyddsängel, av mig fick hon en sjöjungfru med lite möbler till. Eddie köpte vi inget speciellt till utan han har fått ett par nya byxor och en söt nalle som håller i ett hjärta.

På förmddagen åkte morfar och Nora ner till affärn och köpte ingredienser till en tårta, eller två tårtor blev det. En maräng och en vanlig. Jätte gott vart det i alla fall.

Annars har dagen varit lugn. Pappa och Robin hämtade hit våran dubbelsäng och vi har nu gjort i ordning ett eget rum till oss. Vi vet ju inte när pizza flyttar och inte heller hur lång tid det tar för mjölet att försvinna från våran lägenhet. Pappa pratade med killarna där nere tidigare och dom sa att det skulle bli en salladsbar under oss nu och pizzeria borta bredvid pressbyrån.

Men det svider lite att ligga och betala på en lägenhet som jag inte klarar av att bo i. Vågar man kräva av hyresvärden att man ska slippa betala de månader då pizzan ännu finns där och mjölt cirkulerar!!? Eller är det för mycket begärt? Inte Lasses problem att jag är allergisk direkt.

Jaja, svammel svammel.

Nora får gåshud i ögonen när hon dricker kolsyra! Det ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0