Rolig förmiddag

Redan innan nio var vi utanför dörren och redo för en förmiddag full av bus. Stannade först vid konsum för att köpa picknick och tog sedan vagnarna till lekparken för att stoja!

Efteråt så gick vi till bulhuset. Vägen dit var lite skrämmande och spännande. Jag berättade en saga för Nora om en prinsessa som bodde där förr i tiden. Hon hade blivit instängd där av en häxa som låst in henne och låtit henne bo där alldeles ensam i alla år. En vacker dag så tände prinsessan en brasa med blöt ved och det blev en förfärlig rök. Högst uppe på himlen flög en drake som fick syn på röken och trodde det var andra drakar som lekte nere på jorden så han åkte ner för att kolla. Han träffade där prinsessan och räddade henne. Han flög med henne till godislandet där hon gifte sig med godisprinsen!

Sagan var lång och spännande, Nora trodde den var sann och var lite pirrig i magen när vi närmade oss. Vi såg båten som häxan fört prinsessan dit i, de små husen där grisar och getter bott, brasan där hon lagade sin mat och mycket mer! Till slut så ville hon leka att hon var prinsessan och jag draken. Eddie var en gris och Målle en get, Sandra fick väl vara häxan då för det passar henne bäst!!!

Nej men det var väldigt roligt och vädret har varit superskönt!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Fuck you Slyne!

2010-08-23 @ 12:54:40
URL: http://mammatillmolle.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0