Hej bloggvärlden!

Nu har vi kommit in lite smått i vårat nya hem och vi ÄLSKAR det! Det är så ljust och fint här uppe. Igår bar det av med tre lass med grejer. Klas, pappa, Robin och Jonny hjälptes åt. Tack killar! Guld värt!

På eftermiddagen så kom vi upp i lägenheten efter att ha lastat ut allt som skulle med hemifrån huset. Det var första gången Nora fick se lägenhetten och hon sken som solen. Raka vägen in till stora rummet som är hennes. Glädjen var total och hon öppnade direkt spegelskjutdörrarna till garderoben och gick in och gömde sig.

Sen vidare till hennes köksbänk som vi pratat om och hon blev så glad då hon fick se att hon har riktigt vatten i sitt kök.

Vi har packat upp och fixat det mesta idag. Sandra har varit och hjälpt till men när man är två vuxna med tre barn, varav två små så är det inte lätt. Eddie har hängt i famnen mesta dels och gjort att jag fått jobbat med ena handen bara. Men efter en lååång sovstund så gick det bättre att vandra själv på golvet och fixa.

Noras rum är så gott som klart. Vi har packat upp allt och nu ska vi bara se till att det kommer på sina rätta platser. Eddies rum är inget fixat i ännu. Ska ännu ha upp en hylla där och så skruva ihop hans säng.
Vardagsrummet är klart och min lilla sovhörna  är väl klar eftersom det bara krävs en säng!
Köket är också klart, lika så badrummet. Det är nu bara utsmyckningen som ska fixas, måste inhandla hissgardiner eftersom fönstrarna är alldeles för fina för att gömma bakom gardinerlängder.

Jag är så HAPPY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0