Sova hela natten!

Nu hörrni har jag bestämt mig. Nu ska Eddie sova hela natten.
Köpte hem Godnatt-välling i dag men han vägrar ta flaskan.
Pratade med BVC om detta idag och bad om råd, där sa hon att jag inte fick ta upp honom ur sängen när han skriker men där säger jag stopp. Klarar inte av att höra barnen skrika sig hesa och sömna av utmattning.

Någon som har något tips!? Hur gör ni? Hur har ni löst problemet om ni varit i samma sits!?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Klarar inte heller av när Molle gråter.

2009-12-09 @ 20:36:58
URL: http://snartmamma.devote.se
Postat av: Åsa

Nu kommer jag inte ihåg hur gammal eddie är men testa att blanda ersättning med vällingen och ta mer och mer välling. Så gjorde jag och tilllslut tog hon vällingen och nu älskar hon den.



Tycker du gör helt rätt som inte lyssnar på BVC ang 5mm, det gjorde inte jag heller! jag körde tassmetoden istället som inte är en skrikmetod, fungerade superbra (rek från 6 mån):

http://www.familjeliv.se/Forum-3-23/m29293259.html

2009-12-09 @ 22:20:13
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: sossessa

Min dotter sov tillslut ordentligt hon med utan skrikmetoder och jag är SÅ tacksam för att jag inte tog till det då... hon är, har jag märkt nu när hon är större, rätt känslig och behöver verkligen bli sedd och hörd - att bli ignorerad är det värsta som kan hända henne. Vad hon behövde var helt enkelt trygghet och komma över den perioden. Jag har inget bra knep förrutom att försöka se till att balansen på dagssömnen blir ok och att proppa i dem mat hela dagen (och välling).



Kan inte fatta att BVC rekommenderar 5mm. Vad lär barnen sig? Att mamma och pappa inte kommer eller lyssnar på deras behov (och de förstår ju inte än att det är natt - eller att man skall ligga själv i sin säng då). De ligger där helt själva, kanske är hungriga, förstår inte var de är eller var mamma och värmen är. Så klart de skriker!



Shit nu börjar jag gå igång på det här igen. Det finns ju egentligen betydligt värre saker att bli upprörd över - ingen använder ju 5mm för att vara elaka - får nog skriva ett eget inlägg istället för att ösa över dig en massa åsikter du inte bad om. Förlåt!



2009-12-10 @ 11:33:25
URL: http://sossessa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0